Få vores nyheder på mail

FCK – Ajax blev den mest sete fodboldkamp hos Eurosport i år

Nyhed   •   Mar 10, 2017 12:58 CET

I går aftes, da FC København tog imod Kasper Dolberg og resten af Ajax-mandskabet i den første Europa League 1/8-finale, sad seerne klar bag skærmen til at støtte det de danske løver. 317.000 (15-50: 159.000) seere så nemlig med, og kampen blev således den mest kamp i 2017 på tværs af alle Eurosports sportskanaler.

Københavnerne kom hurtigt foran i kampen, og der var således lagt op til en storkamp allerede fra første fløjt. Kasper Dolberg såede dog lidt salt i det danske Europa League-håb med sin reducering, inden Andreas Cornelius midt i anden halvleg headede bolden i mål til slutresultatet 2-1.

’FCKs flotte sejr i aftes var et drama uden sidestykke, og alt er åbent forud for returopgøret i næste uge. Vi er henrykte over, at Kanal 5 danner ramme for FCKs kampe i Europa League, og vi håber selvfølgelig, at FCK går hele vejen'.

'At kampen samtidig blev årets hidtil mest sete er en ekstra appelsin i turbanen for os. Igen i år har kombinationen af Europa League og et dansk mesterhold vist sig at falde i danskernes smag’, siger Anders Bay, sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark med henvisning til FC Midtjyllands kampe mod Manchester United i sidste års Europa League'.

'Det er meget muligt, at rekorden kun får lov til at stå en uge. Vi håber og tror, rekorden falder, når der er returkamp om en uge i Amsterdam’, afslutter han.

Returkampen sendes på Kanal 5 på torsdag den 16. marts kl. 21.05.