Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren, Canal 9 i uge 11

Nyhed   •   Mar 05, 2019 12:00 CET

Den står på masser af god fodbold i denne uge, hvor der er kampe fra både Europa League, FA Cuppen og Premier League på programmet. I Europa League skal vi have fundet kvartfinalisterne, i FA-cuppen dyster Wolverhampton og Manchester United om en semifinaleplads, mens Englands bedste fodbold-række byder på kampe med bl.a. Liverpool og Chelsea.

Torsdag den 14. marts kl. 21.00 på 6’eren
Europa League, 1/8-finale, 2. kamp
Arsenal – Rennes
Direkte fra Emirates Stadium i London. Arsenal er ubesejret på hjemmebane i denne sæsons udgave af Europa League. Det bliver derfor spændende at se, om franskmændene fra Rennes kan bryde den engelske hjemmedominans og spille sig blandt de sidste otte i Europa League.

Torsdag den 14. marts kl. 18.50 på Canal 9
Europa League, 1/8-finale, 2. kamp
Salzburg - Napoli
Direkte fra Red Bull Arena i Salzburg. Mens Salzburg drøner direkte mod det østrigske mesterskab, er Europa League Napolis eneste tilbageværende mulighed for at vinde et trofæ. Italienerne må derfor forventes at gå benhårdt efter at spille sig videre til turneringens kvartfinaler.

Lørdag den 16. marts kl. 20.00 på 6’eren
FA Cup, kvartfinale
Wolverhampton – Manchester United
Direkte fra Molineux Stadium i Wolverhampton. Wolverhampton har været forrygende i Premier League i denne sæson, hvor oprykkerne virkelig har imponeret alt og alle. Nu gælder det så en kamp om at komme i semifinalen i FA Cuppen. Men pladsen blandt de sidste fire kommer Manchester United ikke til at give slip på uden kamp, og Ole Gunnars Solskjærs tropper har da også et godt tag på ulvene. United har nemlig vundet otte de seneste 10 kampe mod Wolverhampton
Kommentatorer: Peter Piil og Morten Bruun

Søndag den 17. marts kl. 14.00 6’eren
Premier League, 31. spillerunde
Fulham – Liverpool
Direkte fra Craven Cottage i London. Her kæmper hjemmeholdet for at holde liv i det spinkle håb om endnu en sæson i Premier League. Omvendt har gæsterne fra Liverpool i den grad brug for en sejr, hvis de skal holde liv i deres håb om at vinde det engelske mesterskab for første gang siden 1990. Der med andre ord lagt op til en omgang, hvor begge hold må forventes at gå efter sejren.
Kommentatorer: Anders Bank-Rasmussen og Mikkel Bischoff

Søndag den 17. marts kl. 17.30 6’eren
Premier League, 31. spillerunde
Everton – Chelsea
Direkte fra Goodison Park i Liverpool. Everton kan hverken nå det ene eller det andet i denne sæson, som ikke har været som forventet for de blå fra Liverpool. Det bliver derfor interessant at se, hvordan de performer i den resterende del af sæsonen. Derimod må motivationen hos Chelsea-spillerne stadig være i top, da de trods alt kæmper for at komme i top-4 og dermed få en plads i næste sæsons Champions League.
Kommentatorer: Thomas Gravgaard og Brian Laudrup