Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren, Canal 9 og Eurosport 2 i uge 10

Nyhed   •   Feb 26, 2019 12:00 CET

Europa League, Premier League og Superligaen. Denne uge har det hele, når det kommer forrygende fodboldkampe. I Europa League gælder det 1/8-finalerne, mens Premier League bl.a. byder på opgøret mellem Arsenal og Manchester United og Superligaen forkæler os med FC Nordsjælland - FC København.

Torsdag den 7. marts kl. 18.55 på 6’eren
Europa League, 1/8-finale, 1. kamp
Rennes - Arsenal
Direkte fra Roazhon Park i Rennes. Arsenal skal ikke undervurdere franske Rennes, som har været stærkt spillende i Europa League i år. I seneste runde sendte de spanske Real Betis ud, og i gruppespillet var det kun Dinamo Kiev, som var bedre. Derudover er Rennes stærke på hjemmebane, så Arsenal kommer til at kæmpe for at få et godt resultat med til returkampen i London.

Torsdag den 7. marts kl. 21.00 Eurosport 2
Europa League, 1/8-finale, 1. kamp
Napoli - Salzburg
Direkte fra Stadio San Paolo i Napoli. Mens Napoli lidt er havnet i Europa League mod deres vilje, efter at være blevet nummer tre i deres Champions League-gruppe, så ser det anderledes ud med Salzburg. Østrigerne vandt samtlige af deres gruppekampe og havde heller ikke problemer mod Club Brügge i 1/16-finalen. Det bliver derfor spændende, om Salzburg-spillerne kan hamle op med napolitanerne, som er voldsomt stærke på hjemmebane.

Søndag den 10. marts kl. 14.00 på 6’eren
Premier League, 30. runde
Chelsea – Wolverhampton
Direkte fra Stamford Bridge i London. Chelsea-spillerne skal stramme sig an, hvis de vil spille Champions League i den kommende sæson. Derfor er de presset til at vinde over Wolverhampton, som har haft en glimrende sæson som oprykker i Premier League, og ikke er et hold, som man bare lige besejrer.
Kommentatorer: Niels Harild og Mads Junker

Søndag den 10. marts kl. 17.30 på 6’eren
Premier League, 30. runde
Arsenal – Manchester United
Direkte fra Emirates Stadium i London. Det gælder kampen om fjerdepladsen i ligaen, og dermed en potentiel deltagelse i næste sæsons udgave af Champions League. Der er derfor meget på spil for begge mandskaber, hvis selvforståelse rimer mere på teksten Champions League-hymnen end den noget mere anonyme Europa League-melodi.
Kommentatorer: Peter Piil og Morten Bruun.

Søndag den 10. marts kl. 13.15 på Eurosport 2
Superligaen, 25. spillerunde
Sønderjyske – Esbjerg
Direkte fra Sydbank Park i Haderslev. Mens Esbjerg har haft en flot sæson i Superligaens grundspil som oprykker, så har der været langt mellem jubelbrølene i Sønderjyske. Gæsterne kæmper for en plads i mesterskabsspillet, så de må kunne mønstre en god portion kampgejst i slaget om Sydjylland.
Kommentatorer: Anders Ebbesen og Mikkel Bishoff

Søndag den 10. marts kl. 15.00 på Canal 9
Superligaen, 25. spillerunde
FC Nordsjælland – FC København
Direkte fra Right to Dream Park i Farum. Her er hjemmeholdet et af de mange Superliga-mandskaber, som kæmper for en plads i mesterskabsspillet. Kampen er tæt, så alle point tæller. Læg dertil at FCK har blikket rettet mod mesterskaber, og man har to toptændte trupper, som helt sikkert vil give hinanden kamp til det sidste om sejren.
Kommentatorer: Casper Høygård og Lars Jacobsen