Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren, Canal 9 og Eurosport 2 i uge 14

Nyhed   •   Mar 26, 2019 11:58 CET

Det er her en uge med voldsomt stærke kampe på programmet i dansk og engelsk fodbold, hvor der kæmpes i både top og bund. Det er også ugen, hvor Tottenham indvier deres helt nye stadion, og det bliver derfor spændende at se, om klubben kan finde sig til rette i de nye rammer. I Superligaen skal FC Midtjylland forsøge at holde trit med FC København, mens Vejle og Sønderjyske skal kæmpe om point i nedrykningsspillet.

Mandag den 1. april kl. 20.55 på 6’eren
Premier League, 32. spillerunde
Arsenal – Newcastle
Direkte fra Emirates Stadium i London. Arsenal kæmper stadig indædt for at holde sig i top-4, og der burde ligge tre point og vente på London-klubben i opgøret mod Newcastle. Arsenal har nemlig vundet ni af de seneste 10 kampe mod Newcastle, som har brug for point til at holde sig fri af nedrykningsstregen.
Kommentatorer: Anders Bank-Rasmussen og Morten Bruun

Onsdag den 3. april kl. 20.00 på 6’eren
Premier League, 31. spillerunde
Tottenham – Crystal Palace
Direkte fra Tottenham Hotspur Stadium i London. En ny æra starter for Tottenham, når de løber på banen til denne kamp. Opgøret bliver nemlig det første for Tottenham på deres nye stadion som afløser legendariske White Hart Lane. Og der er formodentlig ikke noget Tottenham-spillerne hellere vil end at åbne det nye stadion med at give fansene en sejr.
Kommentatorer: Peter Piil og Morten Bruun

Fredag den 5. april kl. 20.00 på 6’eren
Premier League, 33. spillerunde
Southampton – Liverpool
Direkte fra St. Mary’s Stadium i Southampton. Her er to hold, som ikke kan tåle at tabe. Southampton med Jannik Vestergaard og Pierre Emile Højbjerg har desperat brug for point for at spille sig fri af nedrykning, mens Liverpool jagter mesterskabstitlen. Det lover godt for opgøret. Liverpool har i øvrigt vundet de tre seneste kampe mod Southampton uden at lukke mål ind.
Kommentatorer: Niels Harild og Morten Bruun

Søndag den 7. april kl. 13.15 på Eurosport 2
Superligaen 28. spillerunde, nedrykningsspillet, pulje 1
Vejle – Sønderjyske
Direkte fra Vejle Stadion. Både Vejle og Sønderjyske er i pointnød, hvis de skal undgå play off-kampene om nedrykning fra Superligaen. Vejle er det hold, som har mest brug for point og kan måske derfor finde trøst i, at man vandt de to klubbers seneste indbyrdes møde med 2-0. 
Kommentatorer: Niels Harild og Mikkel Bischoff

Søndag den 7. april kl. 16.00 på Canal 9
Superligaen 28. spillerunde, mesterskabsspillet
Esbjerg – FC Midtjylland
Direkte fra Blue Water Arena i Esbjerg. Hjemmeholdets fans bør ikke sætte forhåbningerne om point alt for højt i dette opgør. Dertil har Esbjerg simpelthen en for dårlig statistik mod FC Midtjylland. De forsvarende danske mestre har vundet syv af de seneste 10 kampe mod vestjyderne, mens de resterende tre er endt uafgjort.
Kommentatorer: Casper Høygård og Flemming Povlsen

Søndag den 7. april kl. 16.55 på 6’eren
FA Cup, semifinale
Watford – Wolverhampton
Direkte fra Wembley Stadium i London. Det gælder en plads i finalen i Englands mest prestigefyldte pokalturnering. Ingen af de to klubber har haft stor succes i FA Cuppen i de seneste mange år, så en finaleplads vil helt sikkert været noget særligt for både klubberne, spillerne og deres fans. Watford har tidligere været i én finale – det var i 1984, hvor man tabte til Everton. Wolverhampton har faktisk været i otte FA Cup finaler og vundet turneringen fire gange, men seneste triumf er helt tilbage fra 1960.
Kommentatorer: Thomas Gravgaard og Morten Bruun