Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren, Canal 9 og Eurosport 2 i uge 15

Nyhed   •   Apr 02, 2019 11:58 CEST

Det spidser til i både Premier League, Superligaen og Europa League, som alle nærmer sig sin afslutning efter en lang og hård sæson. I denne uge betyder det, at der blandt andet vil være fuld fokus på Liverpool og Manchester Citys kampe i England, mens Arsenal skal prøve kræfter med Napoli i Europa League. I Danmark skal FC Midtjylland forsøge at holde trit med FCK, når midtjyderne møder formstærke OB.

Mandag den 8. april kl. 20.55 på 6’eren
Premier League, 33. spillerunde
Chelsea – West Ham
Direkte fra Stamford Bridge i London. Chelsea har ikke råd til mange smuttere på pointkontoen, hvis klubben vil ende i top-4 i denne sæson. Derfor skal West Ham også besejres, hvis håbet skal leve i den resterende del af sæsonen. Men det bliver ikke nødvendigvis nemt. For West Ham har et godt tag på Chelsea, som de kun har tabt til én gang i de seneste fem kampe.
Kommentatorer: Anders Bank-Rasmussen og Mikkel Bischoff

Torsdag den 11. april kl. 20.00 på 6’eren
Europa League kvartfinale, 1. kamp
Arsenal – Napoli
Direkte fra Emirates Stadium i London. Arsenal har været rigtig godt kørende på hjemmebane i Europa League i denne sæson. Her har London-klubben blot spillet en uafgjort og vundet resten af kampene. Dermed venter der Napoli en hård opgave, når begge klubber skal forsøge at skabe sig et godt udgangspunkt for returopgøret i Italien en uge senere.
Kommentatorer: Zak Egholm og Mikkel Bischoff

Søndag den 14. april kl. 14.00 på 6’eren
Premier League, 34. spillerunde
Crystal Palace – Manchester City
Direkte fra Selhurst Park i London. Det her er første etape på en dag, der kan vise sig afgørende i kampen om mesterskabet. Sidst de to klubber mødtes overraskede Crystal Palace alt og alle ved at vinde 3-2 ude over City. Det bliver derfor spændende at se, om Crystal Palace kan gøre det igen og dermed hjælpe Liverpool på vej til at vinde Premier League.
Kommentatorer: Anders Bank-Rasmussen og John Faxe Jensen

Søndag den 14. april kl. 17.30 på 6’eren
Premier League, 34. spillerunde
Liverpool – Chelsea
Direkte fra Anfield i Liverpool. Det her er anden etape af den store engelske mesterskabskamp denne søndag. Liverpool kæmper desperat for at vinde det første mesterskab siden 1990, og har derfor virkelig brug for tre point. Det er Chelsea-spillerne dog nok forholdsvis ligeglade med, for de skal bruge en sejr og tre point i jagten på en top 4-placering, så der skal nok blive kamp til sidste fløjt.
Kommentatorer: Zak Egholm og Mikkel Bischoff

Søndag den 14. april kl. 13.15 på Eurosport 2
Superligaen, 29. spillerunde, mesterkabsspillet
FC Nordsjælland – Esbjerg
Direkte fra Right to Dream Park i Farum. Begge mandskaber har allerede indfriet sæson-målet bare ved at nå mesterskabsspillet. Men mere vil som bekendt have mere, og da både Esbjerg og FCN stadig har en realistisk chance for at slutte på tredjepladsen, er sæson langt fra over stået for klubbernes vedkommende. Med andre ord er en sejr yderst vigtig for begge parter, og der er dermed lagt op til spændende kamp.
Kommentatorer: Peter Piil og Esben Hansen

Søndag den 14. april kl. 17.00 på Canal 9
Superligaen, 29. spillerunde, mesterkabsspillet
FC Midtjylland – OB
Direkte fra MCH Arena i Herning. De seneste 10 opgør mellem FCM og OB er endt med otte sejre til midtjyderne og to uafgjorte. Men FCM-spillerne må ikke stirre sig blinde på den statistik, for så løber Anders K. Jacobsen og Baskim Kadrii ned i den anden ende og banker to mål i kassen. OB er nemlig et hold fuld af selvtillid for tiden og dermed en svær modstander for alle. 
Kommentatorer: Casper Høygård og Lars Jacobsen