Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren, Canal 9 og Eurosport 2 i uge 17

Nyhed   •   Apr 16, 2019 12:00 CEST

Der er atter masser af god fodbold på Discoverys kanaler i den kommende uge. Her gælder det blandt andet opgøret i Superligaen mellem FC Nordsjælland og FC København. I England tager titelaspiranterne fra Liverpool imod danskerklubben Huddersfield og endelig skal vi også et smut til Norge, hvor Molde og Rosenborg tørner sammen.

Mandag den 22. april kl. 13.15 på Eurosport 2
Superligaen, 31. spillerunde, nedrykningsspil, pulje 2,
Randers FC – AaB
Direkte fra Cepheus Park i Randers. De to hold kæmper om at blive henholdsvis nummer et og to i deres pulje og dermed få muligheden for at forsøge at kvalificere sig til Europa League i næste sæson. Randers har vundet to af de seneste tre møder med AaB, men set over de seneste 10 kampe er klubberne helt lige. Her lyder statistikken nemlig på to uafgjorte og fire sejre til hver.
Kommentatorer: Jens Arnborg og Morten Bruun

Mandag den 22. april kl. 15.00 på Canal 9
Superligaen, 31. spillerunde, Mesterskabsspillet
FC Nordsjælland – FC København
Direkte fra Right To Dream Park i Farum. FC København jagter mesterskabet, og skal derfor helst have point med fra Farum. Det er københavnerne også forholdsvis vant til at få, for de har ikke tabt til FC Nordsjælland siden december 2017. Omvendt vil FCN helt sikkert gøre alt for at vinde og dermed holde liv i det spinkle håb om at vinde bronze.
Kommentatorer: Casper Høygård og Lars Jacobsen

Fredag den 26. april kl. 20.00 på 6’eren
Premier League, 36. spillerunde
Liverpool – Huddersfield
Direkte fra Anfield i Liverpool. Udeholdet med danske Philip Billing, Jonas Lössl og Mathias Zanka Jørgensen er rykket ned og har dermed intet at spille for. Derfor bør kampen være en overkommelig opgave for Liverpool, om skal bruge en sejr for stadig at kunne drømme om at vinde mesterskabet for første gang siden 1990.
Kommentatorer: Anders Bank-Rasmussen og Morten Bruun

Søndag den 28. april kl. 19.55 på Eurosport 2
Eliteserien, 5. spillerunde
Molde – Rosenborg
Direkte fra Aker Stadion i Molde. De forsvarende mestre fra Rosenborg har ikke fået en sløj sæsonstart. Den norske traditionsklub med Mike Jensen og Nicklas Bendtner i truppen har derfor brug for en sejr. Men Molde er en hård modstander for alle på hjemmebane, og er der nogen sidste sæsons sølvvindere ikke vil tabe til, så er det Rosenborg.
Kommentatorer: Niels Harild og Mikkel Bischoff