Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren, Canal 9 og Eurosport 2 i uge 28

Nyhed   •   Jul 02, 2019 11:53 CEST

Hvis man vil have en lang sommerferie, skal man ikke være fodboldspiller i den danske Superliga. Sæsonen 2019/2020 bliver nemlig skudt i gang i den kommende uge. Så mens det meste af Danmark holder ferie kan man hygge sig med at se Brøndby i kvalifikationen til Europa League og første runde af Superligaen på Discoverys kanaler.

Torsdag den 11. juli kl. 18.30 på 6’eren
Europa League, 1 kvalifikationsrunde, 1. kamp
Brøndby – FC Inter Turku
Direkte fra Brøndby Stadion. Her skal hjemmeholdet forsøge at skabe et god udgangspunkt inden returkampen i Finland ugen efter. Kampen bliver den første officielle for den nye Brøndby-træner Niels Frederiksen, og det bliver derfor spændende at se, hvordan han gerne vil have sit hold til at spille.
Kommentatorer: Peter Piil og Mikkel Bischoff


Søndag den 14. juli kl. 13.15 på Eurosport 2
3F Superliga, 1. spillerunde
Lyngby – AaB
Direkte fra Lyngby Stadion. Efter en enkelt sæson i 1. division er Lyngby tilbage i landets bedste fodboldrække. Hjemmeholdet møder helt sikkert op med masser af selvtillid, efter man sendte Vendsyssel ud af Superligaen i playoff-kampene. AaB skal derfor være vågne fra første fløjt, hvis de skal have point med hjem til Aalborg.
Kommentatorer: Casper Høygård og Mikkel Bischoff


Søndag den 14. juli kl. 15.00 på Canal 9
3F Superliga, 1. spillerunde
OB – FC København
Direkte fra Nature Energy Park i Odense. Selv de mest optimistiske OB-fans kan ikke løbe fra, at FC København solide favoritter til at starte sæsonen med tre point. De danske mestre har vundet de seneste fem kampe mod OB, og fynboerne har kun scoret tre gange mod FCK i de seneste 10 kampe. Her har københavnerne nettet 23 gange.
Kommentatorer: Peter Piil og Lars Jacobsen