Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren, Canal 9 og Eurosport 2 i uge 29

Nyhed   •   Jul 09, 2019 12:58 CEST

Vi er stadig i de tidlige stadier af sæsonen 19/20, men det gør ikke denne uges kampe mindre interessante. I Superligaen er de tre første point lige så vigtige som de tre sidste, og derfor bliver det spændende at se AaB i aktion mod SønderjyskE, mens Brøndby både skal spille i kvalifikationen til Europa League og senere på ugen i Superligaen mod Randers FC.


Torsdag den 18, juli kl. 17.25 på 6’eren
Europa League, 1. kvalifikationsrunde, 2. kamp
FC Inter Turku - Brøndby IF
Direkte fra Veritas Stadium i Turku. Efter den første kamp på Brøndby Stadion skal Niels Frederiksens tropper nu gøre arbejdet færdigt i Finland. Brøndbys drøm om at nå gruppespillet i Europa League har lange udsigter, når man allerede træder ind i turneringen i første kvalifikationsrunde, men der er ingen undskyldning for at ryge ud til finnerne fra FC Inter Turku.
Kommentatorer: Casper Høygård og Mikkel Bischoff

Søndag den 21. juli kl. 13.15 på Eurosport 2
3F Superligaen, 2. spillerunde
AaB – Sønderjyske
Direkte fra Aalborg Portland Park. Her skal AaB’erne forsøge at forkæle deres fans med sæsonens første hjemmesejr. I sidste sæson havde AaB godt styr på SønderjyskE, som man besejrede to gange ud af to mulige. Det bliver derfor spændende at se, om nordjyderne fortsætter stimen eller om sønderjydernes træner Glen Riddersholm kan få sat sit hold op til at besejre AaB.
Kommentatorer: Niels Harild og Lars Jacobsen

Søndag den 21. juli kl. 15.00 på Canal 9
3F Superligaen, 2. spillerunde
Randers FC – Brøndby IF
Direkte fra Cepheus Park i Randers. Brøndby kommer til Randers med en torsdagskamp fra kvalifikationen til Europa League i benene. Så måske kan Randers udnytte, at de blå-gule ikke er helt friske. Samtidig bør Randers-spillerne også være opsat på revanche mod Brøndby. De to klubber mødtes nemlig i den sidste kamp i sidste sæson, hvor Brøndby vandt 4-2 i play off-opgøret om at komme i kvalifikationen til Europa League.
Kommentatorer: Casper Høygård og Morten Bruun