Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren, Canal 9 og Eurosport 2 i uge 38

Nyhed   •   Sep 11, 2018 12:13 CEST

Der er flere gode opgør i vente i både Superligaen og Premier League, og så er det også ugen, hvor der bliver taget hul på gruppespillet i Europa League. Her bliver det spændende at se, hvordan FC København klarer sig i den første kamp mod russiske Zenit Skt. Petersborg.

Torsdag den 20. september kl. 18.00 på 6’eren
Europa League, gruppe L, 1. runde
PAOK – Chelsea
Direkte fra Toumba Stadium i Thessaloniki. PAOK havnede i Europa League efter et mislykket forsøg på at kvalificere sig til gruppespillet i Champions League. Og første i spillerunde gælder det gruppens ubestridte favorit fra Chelsea, som har danske Andreas Christensen i truppen. PAOK blev i sidste sæson nummer to i den græske liga, mens Chelsea er i Europa League fordi klubben havnede på femtepladsen i sidste sæsons udgave af Premier League.

Torsdag den 20. september kl. 20.00 på 6’eren
Europa League, gruppe C, 1. runde
FC København - Zenit Skt. Petersborg
Direkte fra Telia Parken i København. FC København er for 12. gang på 13 år klar til et europæisk gruppespil. Københavnerne, som imponerede ved at sende italienske Atalanta ud i den afgørende dyst om plads i gruppespillet, lægger ud mod russiske Zenit Skt. Petersborg. Et hold med flere russiske landsholdsspillere garneret med rutinerede udlændinge som den tidligere Chelsea-spiller Branislav Ivanovic og italienske Claudio Marchisio, der lige er kommet til klubben fra Juventus.
Kommentatorer: Peter Piil og Lars Jacobsen

Lørdag den 22. september kl. 15.00 på 6’eren
Premier League, 6. spillerunde
Liverpool – Southampton
Direkte fra Anfield i Liverpool. Der venter Southamptons danske spillere, Pierre- Emile Højbjerg og Jannik Vestergaard, en hård omgang som gæster på Liverpools græs. Hjemmeholdet har været flyvende på Anfield, hvor det foreløbigt er blevet til to sejre og en målscore på 5-0. I sidste sæsons to opgør mellem klubberne var Liverpool klart bedst og vandt henholdsvis 2-0 og 3-0, så mon ikke der er mål i vente?Kommentatorer: Casper Høygård og John Faxe Jensen

Søndag den 23. september kl. 16.55 på 6’eren
Premier League, 6. spillerunde
Arsenal – Everton
Direkte fra Emirates Stadium i London. Det er to af engelsk fodbolds mest traditionsrige klubber, som søndag eftermiddag står over for hinanden. Arsenal og Everton har mødt hinanden ikke mindre end 210 gang, hvilket har kastet 105 sejre af sig til Arsenal, mens Everton har vundet 60 af opgørene. I den nærmeste fortid er London-klubben også Liverpool-klubben overlegen. Arsenal har nemlig vundet 7 af de seneste 10 kampe mod Everton.

Søndag den 23. september kl. 13.30 på Eurosport 2

Alka Superligaen, 10. spillerunde
Hobro – AaB
Direkte fra DS Arena i Hobro. Da AaB navngav sig selv hele Nordjyllands hold glemte de vist at spørge et par omegnsklubber, om det nu kunne passe. En af de klubber er Hobro, som tager imod AaB søndag eftermiddag. Der er med andre ord lagt op til et nordjysk lokalbrag – og det endda det andet i træk for Hobro, som i seneste spillerunde var forbi oprykkerne fra Vendsyssel FF.
Kommentatorer: Niels Harild og Morten Bruun.

Søndag den 23. september kl. 15.00 på Canal 9
Alka Superligaen, 10. spillerunde
FC København – FC Nordsjælland
Direkte fra Telia Parken i København. Har FC København kræfter i behold efter torsdagens kamp i Europa League mod Zenit? Og er FCK og FC Nordsjælland lige så jævnbyrdige i denne sæson, som de har været i de sidste par stykker? Der er nogle af de spørgsmål, vi får svar på, når de to klubber tørner sammen i denne Superligarunde. De 10 seneste opgør mellem parterne har resulteret i fire uafgjorte og tre sejre til hver. Begge hold har scoret 12 gange hver i de 10 kampe.
Kommentatorer: Casper Høygård og Lars Jacobsen