Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren, Canal 9 og Eurosport 2 i uge 39

Nyhed   •   Sep 18, 2018 12:03 CEST

Onsdag den 26. september kl. 20.30 på 6’eren
Carabao Cup, 3. runde
Liverpool – Chelsea
Direkte fra Anfield. De syv Premier League-hold, som er involveret i Champions League og Europa League, træder ind i tredje runde af Carabao Cup. To af dem – Liverpool og Chelsea – var så heldige at trække hinanden, og derfor er der lagt op til dette brag af en dyst på Liverpools hjemmebane. En dyst som godt kunne gå hen at blive tæt, da de seneste 10 kampe mellem holdende er endt med 5 uafgjorte, to sejre til Liverpool, tre sejre til Chelsea og 10 mål til hver.
Kommentator: Peter Piil

Lørdag den 29. september kl. 12.30 på 6’eren
Premier League, 7. spillerunde
West Ham – Manchester United
Direkte fra London Stadium. Statistisk set burde der vente et point eller tre til Manchester United i denne kamp. De sidste 10 gange Manchester United og West Ham er tørnet samme, er det endt uafgjort fem af gangene, mens United har vundet fire kampe og West Ham blot en enkelt. Det bliver derfor spændende at se, om West Ham og træner Manuel Pellegrini kan overraske og levere en sjælden sejr over Manchester United foran hjemmepublikummet.
Kommentatorer: Niels Harild og Mikkel Bischoff

Lørdag den 29. september kl. 16.00 på 6’eren
Premier League, 7. spillerunde
Huddersfield – Tottenham
Direkte fra John Smith's Stadium i Huddersfield. Der er dømt vaskeægte danskeropgør, når Huddersfield lørdag eftermiddag tager imod Tottenham. Hjemmeholdet har gerne sine tre danskere, Jonas Lössl, Mathias ’Zanka’ Jørgensen og Philip Billing med i startopstillingen, mens Christian Eriksen er stensikker starter for gæsterne fra London. Huddersfield undgik i sidste sæson til manges overraskelse at rykke ned, men det var ikke på baggrund af kampene mod Tottenham. Dem vandt Eriksen og Co. nemlig med henholdsvis 2-0 og 4-0.
Kommentator: Peter Piil

Søndag den 30. september kl. 13.15 på Eurosport 2
Superligaen, 11. spillerunde
Esbjerg – AGF
Direkte fra Blue Water Arena. Selvom det efterhånden er mange år siden, at både Esbjerg og AGF spillede med om medaljer, så kommer vi ikke udenom, at mødet mellem de to klubber er en klassiker i dansk fodbold. Begge klubber kan skrive fem gange dansk mester på cv’et, men det er som sagt mange år siden. Nu gælder det point til Superligaen, og her kan vi vente et målrigt opgør. I klubbernes seneste 10 kampe er der nemlig scoret ikke mindre end 30 mål. 
Kommentatorer: John Bisgaard og Morten Bruun

Søndag den 30. september kl. 15 på Canal 9
Superligaen, 11. spillerunde
AaB – OB
Direkte fra Aalborg Portland Park. Dengang Sepp Piontek var AaB-træner, brokkede han sig over, at klubberne ikke hed Aalborg og Odense. Hans tyske ører kunne nemlig ikke høre den store forskel på AaB og OB. Men forskel, det er der. Særligt i denne sæson hvor gæsterne fra OB har fået en hæslig start, mens AaB-spillerne anført af træner Morten Wieghorst har skovlet godt med point ind på kontoen. Det bliver derfor interessant at se, om det fortsætter sådan, når klubberne mødes i 11. runde af Superligaen.
Kommentatorer: Casper Høygård og Flemming Povlsen