Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren, Canal 9 og Eurosport 2 i uge 43

Nyhed   •   Okt 16, 2018 12:00 CEST

Torsdag den 25. oktober kl. 18.00 på 6’eren
Europa League, Gruppe C, 3. spillerunde
FC København - Slavia Prag
Direkte fra Telia Parken i København. FC København skal ride videre på den succes, klubben har oplevet i gruppespillet, når det gælder kampen mod tjekkerne fra Slavia Prag. I den seneste spillerunde vandt FCK en hårdt tilkæmpet sejr på 2-1 ude over Bordeaux, og selvtilliden fra det opgør burde kunne kanaliseres ud til en sejr over gæsterne fra Prag. FCK topper puljen sammen med Zenit Sankt Petersborg efter de to første kampe, men Slavia Prag er kun ét point efter førerduoen.
Kommentatorer: Peter Piil og Lars Jacobsen

Torsdag den 25. oktober kl. 21.00 på 6’eren
Europa League, Gruppe L, 3. spillerunde
Chelsea - BATE Borisov
Direkte fra Stamford Bridge i London. Chelsea har gjort rent bord i klubbens to første kampe, som begge er blevet vundet 1-0 over henholdsvis PAOK og MOL Vidi. Nu gælder det kampen mod BATE Borisov fra Hviderusland, som heller ikke bør være den store udfordring for Chelsea og deres kompagni af internationale stjernespillere. Set med danske øjne kunne man håbe på lidt spilletid til Andreas Christensen, som har spillet de to første kampe i Europa League, men ikke får meget spilletid i Premier League.

Torsdag den 25. oktober kl. 20.55 på Eurosport 2
Europa League, Gruppe H, 3. spillerunde
Marseille - Lazio
Direkte fra Stade Vélodrome i Marseille. Hjemmeholdet skal til at få skovlet nogle point ind på kontoen, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at gå videre til knockout-kampene i Europa League. Det er nemlig kun blevet til ét point i de første to kampe. Lazio står med tre point for to kampe og sidder pt. på andenpladsen i gruppen efter suveræne Eintracht Frankfurt. Begge hold har derfor brug for sejren, og den situation burde kaste en seværdig kamp af sig.

Søndag den 28. oktober kl. 14.25 på 6’eren
Premier League, 10. spillerunde
Crystal Palace - Arsenal
Direkte fra Selhurst Park i London. Det plejer at gå Arsenals vej, når modstanderen er Crystal Palace. I de seneste 10 opgør mellem de to London-klubber har ’The Gunners’ vundet otte af kampene, én er endt uafgjort og Crystal Palace har blot kunne godte sig over en enkelt sejr. De to holds placering i den bedste engelske række gør, at Arsenal endnu en gang må tage favoritværdigheden på sig.
Kommentatorer: Peter Piil og John Faxe Jensen

Søndag den 28. oktober kl. 13.15 på Eurosport 2
Superligaen, 14. spillerunde
Randers FC - Esbjerg fB
Direkte fra BioNutria Park i Randers. Hvis dette opgør bliver bare halv så underholdende som sidste de to klubber mødtes, er der stadig udsigt til en formidabel fodboldkamp. For da Esbjerg tog imod Randers tilbage starten af august endte kampen 3-3. Og det endda efter Esbjerg havde ført 3-0 med knap 20 minutter igen. Vi krydser fingre for endnu et målbonanza.
Kommentatorer: Casper Høygård og Mads Junker

Søndag den 28. oktober kl. 15.00 på Canal 9
Superligaen, 14. spillerunde
FC København - AGF
Direkte fra Telia Parken i København. Der venter AGF-spillerne er svær omgang, når det gælder FC København på udebane i 14. runde af Superligaen. Københavnerne har været stærkt spillende på eget græs, hvor de blot har sat point til i sæsonåbneren mod AC Horsens for derefter at vinde resten af kampene. AGF har heller ikke ligefrem den indbyrdes kampstatistik på deres side. I de seneste 10 kampe mellem de to klubber har FCK vundet otte kampe, mens to er endt uafgjort.
Kommentatorer: Zak Egholm og Flemming Povlsen