Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren, Canal 9 og Eurosport 2 i uge 45

Nyhed   •   Okt 30, 2018 11:58 CET

Torsdag den 8. november kl. 20.00 på 6’eren
Europa League, Gruppe C, 4. runde
Slavia Prag – FC København
Direkte fra Eden Arena i Prag. Spillerne fra FC København skal til at stramme sig an, hvis de også vil spille europæisk fodbold efter vinterpausen. Derfor skal der point med hjem fra turen til Tjekkiet og mødet med Slavia Prag, som vandt opgøret mod danskerne i Parken med 1-0. Inden kampen i Prag fører Zenit gruppen med syv point for tre kampe, Slavia Prag har seks point, mens FC København har skrabet fire point sammen i de tre første opgør.
Kommentatorer: Zak Egholm og Lars Jacobsen

Torsdag den 8. november kl. 18.50 på Eurosport 2
Europa League, Gruppe L, 4. runde
BATE – Chelsea
Direkte fra Borisov Arena i Hviderusland. Chelsea har indtil videre gjort rente bord i Europa Leagues Gruppe L med tre sejre i tre kampe. Derfor er London-klubben da også favorit til endnu en sejr, når det gælder udekampen mod BATE. Andreas Christensen har spillet alle kampe for Chelsea i Europa League, og der er derfor begrundet håb om at se den elegante danske landsholdsspiller i aktion igen. Chelsea kan i øvrigt sikre sig avancement til knockout-runderne med en sejr.
Kommentatorer: Peter Piil og Mads Junker

Lørdag den 10. november kl. 13.25 på 6’eren
Premier League, 12. spillerunde
Cardiff – Brighton
Direkte fra Cardiff City Stadium i Cardiff. Hjemmeholdet har fået en hård start på livet i Premier League, hvor pointhøsten indtil videre ikke har været imponerende. Cardiff, som har den danske angriber Kenneth Zohore i truppen, ligger derfor og roder omkring nedrykningsstregen. Brighton ligger derimod lunt midt i tabellen, men det er ikke en klub, som har sine styrker på udebane. Derfor bliver det interessant at se, hvem der trækker det længste strå i en kamp, som godt kunne blive svær for begge parter.
Kommentatorer: Peter Piil og Morten Bruun

Søndag den 11. november kl. 15.00 på 6’eren
Premier League, 12. spillerunde
Manchester City - Manchester United
Direkte fra Etihad Stadium i Manchester. Selvom Manchester United ikke har fået den sæsonstart, klubbens mange fans havde drømt om, ligger der måske point og venter i lokalopgøret mod bysbørnene fra Manchester City. Statistikken viser nemlig, at United har været bedst i de seneste 10 opgør mod City. Her er det blevet til fem sejre til Manchester United, mens Manchester City blot har vundet tre gange. Sidst de to hold mødtes var også på Citys hjemmebane, og her vandt United 3-2 efter at have været bagud med 2-0 ved pausen.
Kommentatorer: Peter Piil og Mikkel Bischoff

Søndag den 11. november kl. 13.15 på Eurosport 2
Superligaen, 16. spillerunde
Randers FC – FC Nordsjælland
Direkte fra BioNutria Park i Randers. Hjemmeholdet bør være favoritter til at tage sejren i kampen mod FC Nordsjælland. Det er der to årsager til. For det første henter Randers FC stort set alle deres point på hjemmebane. Klubben har skrabet 15 point til sig, og 12 af dem er sat ind på kontoen på eget græs. Årsag nummer to til, at Randers-spillerne må tage favoritværdigheden på sig, ligger i det faktum, at modstanderne fra FC Nordsjælland endnu ikke har vundet på udebane i denne sæson. Her er det blevet til tre uafgjorte og fire nederlag.
Kommentatorer: John Bisgaard og Morten Bruun

Søndag den 11. november kl. 15.00 på Canal 9
Superligaen, 16. spillerunde
AaB – FC København
Direkte fra Aalborg Portland Park. Det er fuldt forståeligt, hvis FCK’s Dame N’Doye går rundt og glæder sig til kampen mod AaB. Den rutinerede angriber scorede nemlig hattrick på bare 16 minutter, da københavnerne i slutningen af juli baskede nordjyderne med 4-0 i Parken. Nederlaget er AaB’s klart største i denne sæson, hvor træner Morten Wieghorst ellers har fået indstillet sit hold, så det ikke lukker alt for mange mål ind. Det viser statistikken også. For hvis man ser bort fra de fire mål, FCK scorede, har AaB ligaens næstbedste forsvar.
Kommentatorer: Casper Høygård og Flemming Povlsen