Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6’eren, Canal 9 og Eurosport 2 i uge 49

Nyhed   •   Nov 27, 2018 11:57 CET

Der venter endnu en uge med masser af topfodbold på programmet på Discoverys kanaler. Her kan man blandt andet se frem til danskeropgøret i Premier League mellem Kasper Schmeichels Leicester og Christian Eriksens Tottenham. Sprudlende Manchester City er også på programmet – hele to gange – og så slutter ugen af med et par lækkerier fra Superligaen.

Tirsdag den 4. december kl. 20.55 på 6’eren
Premier League, 15. runde
Watford – Manchester City
Direkte fra Vicarage Road i London. Det vil være en kæmpe overraskelse, hvis Watford kan drille Manchester City i deres jagt på Premier League-trofæet. For selvom Watford har haft en ganske fornuftig sæson indtil videre i den bedste engelske fodboldrække, så har klubben fra udkanten af London over de seneste par år haft det umådeligt svært med de blå fra Manchester. I de seneste tre sæsoneners Premier League-opgør, er det således blevet til seks sejre til Manchester City og en målscore på samlet 30-6.
Kommentatorer: Casper Høygård og Mads Junker

Lørdag den 8. december kl. 17.30 på 6’eren
Premier League, 16. runde
Chelsea – Manchester City
Direkte fra Stamford Bridge i London. Hjemmeholdet har ikke råd til mange smuttere, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at holde sig til i den absolutte top i Premier League. Og skulle Chelsea-spillerne mangle motivation, så kan træner Sarri bare minde dem om, at de har revanche til gode efter nederlaget til City på 2-0 i den traditionsrige engelske sæsonåbner, Community Shields.
Kommentatorer: Casper Høygård og Brian Laudrup

Lørdag den 8. december kl. 20.45 på 6’eren
Premier League, 16. runde
Leicester – Tottenham
Direkte fra King Power Stadium i Leicester. Det er det danske landsholds to største profiler, der står overfor hinanden i Leicester lørdag aften. Her skal Kasper Schmeichel se, om han kan komme i vejen for Christian Eriksens skarpe afleveringer og afslutninger. Tottenham skal bruge de tre point til kampen om topplaceringerne, mens Leicester har brug for sejren for at spille sig i nærheden af sub-toppen i Premier League.
Kommentatorer: John Bisgaard og Mikkel Bischoff

Søndag den 9. december kl. 13.15 på Eurosport 2
Superligaen, 19. runde
AaB – AC Horsens
Direkte fra Aalborg Portland Park. Både AaB og AC Horsens kæmper indædt om at holde sig i top seks og dermed drømmen om mesterskabsspillet. Begge hold har spillet mange uafgjorte kampe i denne sæson, og indbyrdes er de også forholdsvis lige. De seneste 10 kampe mellem klubberne har kaster fire AaB-sejre af sig, fire kampe er endt uafgjort og AC Horsens har vundet to. Målscoren i de 10 kampe er 11-9 til nordjyderne.
Kommentatorer: Niels Harild og Morten Bruun

Søndag den 9. december kl. 15.00 på Canal 9
Superligaen, 19. runde
FC København – Esbjerg fB
Direkte fra Telia Parken i København. Mens det næppe kommer bag på nogen, at FC København spiller med helt i toppen af Superligaen, så har oprykkerne fra Esbjerg været sæsonens positive overraskelse. Og det er nok den aktuelle form, vestjyderne skal hænge deres håb på. For det er ikke selvtillidsfremmende for dem at kigge på deres kamphistorik mod FCK. I de seneste 10 kampe mod københavnerne har Esbjerg tabt de ni og blot fået en enkelt uafgjort. Det var i øvrigt i en pokalsemifinale, som FCK endte med at vinde samlet over to kampe. 
Kommentatorer: Casper Høygård og Lars Jacobsen