Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren, Canal 9 og Eurosport 2 i uge 6

Nyhed   •   Jan 29, 2019 11:47 CET

Så begynder det for alvor at dufte af forår. Superligaen er tilbage og Discoverys kanaler lægger ud med tre skarpe opgør fra landets bedste række. Derudover er der også lækkerier fra Premier League, hvor man blandt andet kan se frem til kampen mellem Tottenham og Leicester og dermed også et opgør mellem det danske landsholds to største stjerne, Christian Eriksen og Kasper Schmeichel.

Mandag den 4. februar kl. 20.00 på 6’eren
Premier League, 25. spillerunde
West Ham – Liverpool
Direkte fra London Stadium. Tallet fire er gennemgående for de seneste kampe mellem West Ham og Liverpool. For i de seneste fire opgør mellem klubberne har Liverpool scoret præcis fire mål i hver kamp. Fire af de i alt 16 mål har Mohamed Salah ekspederet i nettet – og han var endda kun med i tre af kampene. Så meget tyder på, at Liverpool og Salah glæder sig til en tur til London og mødet med West Ham i kampen om at forsvare deres førstepladsen i Premier League.
Kommentatorer: Casper Høygård og Morten Bruun

Lørdag den 9. februar kl. 15.00 på 6’eren
Premier League, 26. spillerunde
Liverpool – Bournemouth
Direkte fra Anfield i Liverpool. Liverpool er skræmmende stærke på hjemmebane i denne sæson. Og da klubben generelt har et godt tag på gæsterne fra Bournemouth, så bør titelbejlerne ikke komme i problemer mod et af ligaens midterhold. Til gengæld bør vi kunne se frem til masser af mål. De seneste 10 opgør mellem klubberne har nemlig kastet 33 kasser af sig.
Kommentatorer: Anders Ebbesen og Mikkel Bischoff

Søndag den 10. februar kl. 14.25 på 6’eren
Premier League, 25. spillerunde
Tottenham – Leicester
Direkte fra Wembley Stadium i London. Selvom Tottenham i øjeblikket holder tredjepladsen i Premier League, så har resultaterne været temmelig omskiftelige på det seneste. Det bliver derfor spændende af se, hvad Christian Eriksen og holdkammeraterne kan gøre ved Kasper Schmeichel og kompagni, når det danske landshold to største stjerner mødes.
Kommentatorer: Thomas Gravgaard og Mads Junker

Søndag den 10. februar kl. 11.15 på Eurosport 2
Superligaen, 21. spillerunde
Hobro – AC Horsens
Direkte fra DS Arena i Hobro. Hobro skal væk fra nedrykningspladserne, og Horsens kæmper for en plads i top-6. Så kort kan forårets målsætning ridses op for de to klubber, inden forårssæsonens første kamp. Om det så er Hobro eller Horsens, der har brugt vinterpausen bedst, må tiden vise. Historien viser i hvert fald, at der er stor jævnbyrdighed mellem klubberne som hver har vundet tre kampe og spillet fire uafgjort i de seneste 10 opgør.
Kommentatorer: Niels Harild og Morten Bruun

Søndag den 10. februar kl. 14.00 på Eurosport 2
Superligaen, 21. spillerunde
AaB – Randers FC
Direkte fra Aalborg Portland Park. AaB fyrede træner Morten Wieghorst lige inden vinterpausen og ansatte i stedet Jacob Friis. Han har nu haft et par måneders træning til at få sine idéer ind i hovederne på spillerne, og det bliver derfor spændende at se, hvilken indstilling AaB’erne kommer på banen med. Om ikke andet, kan de læne sig op ad det faktum, at de ikke har tabt til Randers i knap to år.
Kommentatorer: Casper Høygård og Mikkel Bischoff

Søndag den 10. februar kl. 15.00 på Canal 9
Superligaen, 21. spillerunde
FC Nordsjælland – Brøndby IF
Direkte fra Right to Dream Park i Farum. Det er sjældent kedeligt, når FC Nordsjælland og Brøndby tørner sammen i landets bedste fodboldrække. Siden 2005 har de klubber kun præsteret at spille 0-0 én gang ud af 44 mulige. Læg dertil at begge klubber i denne sæson i snit lukker lidt over ét mål ind pr. kamp, og man har opskriften på en underholdende søndag.
Kommentatorer: Zak Egholm og Lars Jacobsen