Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren, Canal 9 og Eurosport 2 i uge 8

Nyhed   •   Feb 12, 2019 11:58 CET

Europa League, Premier League og Superliga. Denne uge mangler ikke noget, når det kommer til topfodbold på Discoverys kanaler. Her kan du blandt andet se Sevilla og Lazio kæmpe om avancement i Europa, vi er med når Burnley tager imod Tottenham og når AGF og FC Midtjylland dyster om point i Danmarks bedste fodboldrække.

Onsdag den 20. februar kl. 17.55 på Eurosport 2
Europa League, 1/16-finale, returkamp
Sevilla – Lazio
Direkte fra Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i Sevilla. Det gælder en plads blandt de sidste 16 i Europa League, når Simon Kjærs Sevilla tager imod Riza Durmisis Lazio. Sevilla er historisk gode i turneringen, som klubben har vundet fem gange siden 2006, og der venter derfor en hård opgave for Lazio.

Torsdag den 21. februar kl. 18.00 på 6’eren
Europa League, 1/16-finale, returkamp
Arsenal – Bate
Direkte fra Emirates Stadium i London. Arsenal burde ikke have problemer med at sende den hviderussiske klub ud af turneringen og dermed selv avancere til 1/8-finalerne. De to hold mødte nemlig også hinanden i sidste års gruppespil i Europa League, og her vandt Arsenal opgørene med henholdsvis 6-0 hjemme og 4-2 ude.

Torsdag den 21. februar kl. 18.50 på Eurosport Player og Eurosport.dk
Alt det bedste fra alle dagens kampe i Europa League
Europa League LIVE
Direkte fra kommentatorboksen i Mileparken. Her får du det store overblik over samtlige aftenens kampe i Europa League. Det er alle mål, alle højdepunkter og alt dramaet, mens det sker. Europa League LIVE er optimalt at have kørende på tablet eller mobil, mens du f.eks. ser Arsenal-Bate spille på din fladskærm. Nations League LIVE er helt gratis at se.
Kommentatorer: Casper Høygård og Jesper Simo

Lørdag den 23. februar kl. 12.00 på 6’eren
Premier League, 27. spillerunde
Burnley – Tottenham
Direkte fra Turf Moore i Burnley. Det gør nok ikke Christian Eriksen noget, hvis dette opgør får samme udgang, som sidst Tottenham og Burnley tørnede sammen. Den gang – 15. december 2018 – blev den danske kreatør nemlig matchvinder med målet til 1-0 i sidste minut. Om det går sådan, er usikkert, men begge mandskaber møder op med selvtillid. Tottenham har vundet de sidste fire Premier League-kampe i streg, mens Burnley er ubesejret i de seneste syv kampe i Englands bedste række.
Kommentatorer: Thomas Gravgaard og John Faxe Jensen

Lørdag den 23. februar kl. 18.00 på 6’eren
Premier League, 27. spillerunde
Leicester – Crystal Palace
Direkte fra King Power Stadium i Leicester. Kasper Schmeichel og kompagni har virkelig brug for en sejr, hvis Leicester skal gøre sig forhåbninger om at slutte i den øverste halvdel af Premier League. Leicester har ikke vundet siden 1. januar, men er dog stadig fem point foran Crystal Palace i tabellen. London-klubben har dog hentet point i sine tre seneste kampe.
Kommentatorer: Peter Piil og Lars Jacobsen

Søndag den 24. februar kl. 13.15 på Eurosport 2
Superligaen, 23. spillerunde
AC Horsens – OB
Direkte fra Casa Arena i Horsens. Her skal begge mandskaber bruge point for at holde sig til i kampen om en plads i top-6 og mesterskabsspillet. Traditionelt set bliver der ikke scoret mange mål i kampene mellem Horsens og OB, men målfanatikere (og OB-fans) kan dog trøste sig med, at seneste møde mellem de to parter endte med en 4-0-sejr til fynboerne.
Kommentatorer: Zak Egholm og Mikkel Bischoff

Søndag den 24. februar kl. 15.00 på Canal 9
Superligaen, 23. spillerunde
AGF – FC Midtjylland
Direkte fra Ceres Park i Aarhus. FC Midtjylland kan kun bruge en sejr, hvis ikke spændingen om mesterskabskampen skal fise ud af Superligaen. Men midtjyderne kommer helt sikkert til at møde hård modstand fra AGF, som stadig kan skimte en plads i mesterskabsspillet med en god afslutning på grundspillet.
Kommentatorer: Casper Høygård og Lars Jacobsen