Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren, Canal 9 og Eurosport 2 i uge 9

Nyhed   •   Feb 19, 2019 11:57 CET

Der er flere regulære storkampe på plakaten, når Discoverys kanaler i denne uge blænder og for både dansk og engelsk fodbold. Særligt iøjnefaldende er kampene mellem Chelsea og Tottenham samt derbyet mellem Everton og Liverpool. Men der er også gode sager fra Superligaen, hvor man kan se både AGF og FC København i aktion.

Onsdag den 27. februar kl. 20.00 på 6’eren
Premier League, 28. spillerunde
Chelsea – Tottenham
Direkte fra Stamford Bridge i London. Her skal Christian Eriksen og Tottenham forsøge at fortsætte den gode stime, som har bragt dem tæt på toppen af Premier League. Omvendt skal Chelsea forsøge at finde tilbage til det gode spil efter en række knap så imponerende præstationer på det seneste.
Kommentatorer: Zak Egholm og Morten Bruun

Lørdag den 2. marts kl. 15.00 på 6’eren
Premier League, 29. spillerunde
Manchester United – Southampton
Direkte fra Old Trafford i Manchester. Er hvedebrødsdagene ved at være ovre for United-manager Ole Gunnar Solskjær? Det spørgsmål kan Pierre Emile Højbjerg og Jannik Vestergaard være med til at besvare, når de to danskere og deres holdkammerater gæster Manchester United. Det besøgende hold kæmper for at holde sig over nedrykningsstregen, mens hjemmeholdet skal bruge point for at holde sig inde i kampen om CL-billetterne.
Kommentatorer: Anders Bank-Rasmussen og Mikkel Bischoff

Søndag den 3. marts kl. 17.00 på 6’eren
Premier League, 29. spillerunde
Everton – Liverpool
Direkte fra Goodison Park i Liverpool. De røde fra Liverpool har den grad taget på Everton i disse år, for Everton har ikke formået at vinde over lokalrivalerne siden efteråret 2010. Siden da er det blevet til 18 opgør mellem klubberne, hvoraf de 9 er endt uafgjort og de resterende 9 har Liverpool vundet.
Kommentatorer: Anders Bank-Rasmussen og Mikkel Bischoff

Søndag den 3. marts kl. 11.15 på Eurosport 2
Superligaen, 24. spillerunde
Sønderjyske-Randers FC
Direkte fra Sydbank Park i Haderslev. Sønderjyske plejer at have meget godt styr på hestene fra Randers FC, som de kun har tabt til to gange i de seneste 10 opgør. Randers kan derimod finde motivation i det faktum, at de p.t. kæmper for en plads i mesterskabsspillet.
Kommentatorer: Niels Harild og Esben Hansen

Søndag den 3. marts kl. 14.00 på Eurosport 2
Superligaen, 24. spillerunde
Vendsyssel – AGF
Direkte fra Nord Energi Arena i Hjørring. AGF har fået en fin start på forårssæsonen, og drømmen om at komme med i mesterskabsspillet lever i bedste velgående på Fredensvang. Men der er kamp om pladserne i top-6, så en sejr over Vendsyssel er påkrævet, hvis træner David Nielsen og hans tropper skal holde drømmen i live.
Kommentatorer: Casper Høygård og Morten Bruun

Søndag den 3. marts kl. 15.00 på Canal 9
Superligaen, 24. spillerunde
FC København – Vejle
Direkte fra Telia Parken i København. FC København bør på hjemmebane være storfavoritter til at vinde over Vejle, som har det svært i Superligaen. Østjyderne kan med stor sandsynlighed se frem til at skulle spille nedrykningskampe, og deres nuværende form bør ikke skræmme FCK’erne, der kæmper for at holde FC Midtjylland bag sig og har blikket stift rettet mod mesterskabet.
Kommentatorer: Zak Egholm og Flemming Povlsen