Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren, Canal 9 og Eurosport 2 og Eurosport.dk i uge 48

Nyhed   •   Nov 20, 2018 11:57 CET

Europa League, Premier League og Superliga. Det bliver ikke meget bedre end i denne uge, hvor der igen er masser af topfodbold på programmet på Discoverys kanaler. FCK spiller mod Zenit i Europa League, i Premier League er der derby mellem Liverpool og Everton og endelig skal titelaspiranterne fra FC Midtjylland ser om de kan fortsætte sejrstimen mod Randers FC, som har de har besejret i ni af de seneste 10 kampe.

Torsdag den 29. november kl. 18.00 på 6’eren
Europa League, gruppe C
Zenit Skt. Petersborg – FC København
Direkte fra Skt. Petersborg Stadium. FC København er pisket til at vinde for fortsat at kunne drømme om at gå videre til knockout-fasen af Europa League, hvis ikke klubben skal være afhængig af andre resultater. Men Zenit har været godt kørende på hjemmebane i dette gruppespil, hvor russerne både har besejret Slavia Prag og Bordeaux. Læg dertil at de har spillet uafgjort i begge deres udekampe, og så ham man årsagen til, at Zenit fører gruppe C inden de to sidste runder.
Kommentatorer: Peter Piil og Lars Jacobsen

Torsdag den 29. november kl. 18.50 på Eurosport Player og Eurosport.dk
Europa League LIVE
Alt det bedste fra alle dagens kampe i Europa League
Direkte fra kommentatorboksen i Mileparken. Her får du det store overblik over samtlige aftenens kampe i Europa League. Det er alle mål, alle højdepunkter og alt dramaet, mens det sker. Europa League LIVE er optimalt at have kørende på tablet eller mobil, mens du f.eks. ser Zenit – FC København spille på din fladskærm. Nations League LIVE er helt gratis at se.
Kommentatorer: Casper Høygård og Jesper Simo

Fredag den 30. november kl. 20.55 på 6’eren
Premier League, 14. spillerunde
Cardiff – Wolverhampton
Direkte fra Cardiff City Stadium. Dette er mødet mellem to oprykkerhold, som har fået vidt forskellige starter på tilværelsen i Premier League. Wolverhampton har været sæsonens positive overraskelse, mens Cardiff måtte vente til niende spillerunde, før man fik sæsonens første sejr. Da begge hold i sidste sæson spillede i Premiership, var Cardiff dog bedst indbyrdes og vandt både ude og hjemme over Wolverhampton.
Kommentatorer: Peter Piil og Mikkel Bischoff

Søndag den 2. december kl. 12.55 på 6’eren
Premier League, 14. spillerunde
Chelsea – Fulham
Direkte fra Stamford Bridge i London. Enhver kamp mellem klubberne Chelsea, Fulham, QPR og Brentford betegnes som et West London Derby og dermed også dagens opgør. Men selvom rivaliseringen mellem Chelsea og Fulham ikke når samme højder som eksempelvis North London Derby mellem Tottenham og Arsenal, så er der masser på spil. Chelsea kæmper for at holde trit med de øvrige tophold, og for Fulham er ethvert point en kærkommen gave i den hårde kamp for at undgå nedrykning.
Kommentatorer: Niels Thinesen og John Faxe Jensen

Søndag den 2. december kl. 17.00 på 6’eren
Premier League, 14. spillerunde
Liverpool – Everton
Direkte fra Anfield i Liverpool. Det gælder håneretten i Liverpool, når Liverpool og Everton spiller The Merseyside Derby. Kampen er ofte blevet kaldt The Friendly Derby, da de to klubbers tilhængere generelt kommer fornuftigt ud af det med hinanden. Men på banen bliver der gået til den, og siden Premier League blev indført i 1992, har kampene mellem Liverpool og Everton været de opgør, hvor der er blevet uddelt flest røde kort.
Kommentatorer: Peter Piil og Morten Bruun

Søndag den 2. december kl. 14.00 på Eurosport 2
Superligaen, 18. spillerunde
Randers FC - FC Midtjylland
Direkte fra Cepheus Park Randers. Der skal ikke herske tvivl om, at FC Midtjylland for alvor har krammet på Randers FC. Inden opgøret på Randers’ hjemmebane, som op til dette opgør har skiftet navn til Cepheus Park Randers, har midtjyderne nærmest været altdominerende i de indbyrdes kampe. FCM har nemlig vundet ni af de seneste 10 kampe, mens det opgør, som ikke blev vundet, endte uafgjort. Dét faktum, lagt sammen med at FC Midtjylland topper Superligaen, gør gæsterne til klare favoritter til opgøret.
Kommentatorer: John Bisgaard og Tommy Bechmann

Søndag den 2. december kl. 15.00 på Canal 9
Superligaen, 18. spillerunde
AC Horsens – FC København
Direkte fra Casa Arena i Horsens. FC København kommer til Horsens efter at have spillet Europa League i Rusland om torsdagen. Men hvis hjemmeholdet går og drømmer om ømme københavnerstænger og trætte hoveder, bliver de nok nødt til at vågne op med det samme. For de fire andre gange, FCK er kommet tilbage til Superligaen efter at have spillet kampe i EL-gruppespillet forinden, har de ikke vist svaghedstegn. Det er således blevet til tre sikre sejre og en uafgjort ude mod AaB på bagkant af torsdagskampene.
Kommentatorer: Casper Høygård og Flemming Povlsen