Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren, Canal 9 og Eurosport 2 og Eurosport.dk i uge 50

Nyhed   •   Dec 04, 2018 11:57 CET

Denne uge byder på herligheder fra både Europa League, Superligaen og Premier League. FC København skal først forlænge Europa-eventyret, så man også er med, når gruppespil bliver til knockout-runder, FCM og FCK skal på pointjagt i Superligaen, og så venter en af fodboldverdenens allerstørste kamp, når Liverpool tager imod Manchester United.

Torsdag den 13. december kl. 18.50 på Eurosport.dk og Eurosport Player
Europa League LIVE
Alt det bedste fra alle dagens kampe i Europa League
Direkte fra Mileparken. Her får du det store overblik over samtlige aftenens kampe i Europa League. Det er alle mål, alle højdepunkter og alt dramaet mens det sker. Europa League LIVE er optimalt at have kørende på tablet eller mobil, mens du f.eks. ser FC København-Bordeaux spille på din fladskærm. Nations League LIVE er helt gratis at se.
Kommentatorer: Casper Høygård og Jesper Simo

Torsdag den 13. december kl. 20 på 6’eren
Europa League, Gruppe C
FC København – Bordeaux
Direkte fra Telia Parken i København. FC København kan kun bruge en sejr til noget i opgøret mod Bordeaux, hvis klubben vil videre fra gruppespillet. Men selv hvis det skulle blive til tre point til københavnerne i sidste spillerunde, er træner Ståle Solbakken og kompagni stadig afhængige af, at Slavia Prag ikke får point mod Zenit samtidig. Der er derfor masser af grunde til at følge dramaet fra Parken.
Kommentatorer: Zak Egholm og Lars Jacobsen

Søndag den 16. december kl. 13 på 6’eren
Premier League, 17. runde
Southampton – Arsenal
Direkte fra St. Mary’s Stadium i Southampton. Pierre Emile Højbjerg har fået masser af spilletid for Southampton på det seneste, mens det stadig kniber for Jannik Vestergaard. Og det kniber også sådan helt generelt for danskernes klub. Southampton har ikke haft mange succesoplevelser i denne sæson, og mon ikke klubben derfor får det svært mod sprudlende Arsenal-typer som Pierre-Emerick Aubameyang og Alexandre Lacazette.
Kommentatorer: Anders Bank-Rasmussen og John Faxe Jensen

Søndag den 16. december kl. 17 på 6’eren
Premier League, 17. runde
Liverpool – Manchester United
Direkte fra Anfield. Glem alt om manglende gaver, kalenderlys og alt andet praktisk omkring juleræset. Sæt i stedet det hele på pause i et par timer og nyd et af fodboldverdenens største derbyer. Det er opgøret mellem Englands to mest succesfulde klubber, og de kan virkelig ikke lide hinanden. Det stinker derfor langt væk af en intens kamp om håneretten i det nordvestlige England, hvor Manchester og Liverpool er de dominerende byer – også uden for fodbolden.
Kommentatorer: Peter Piil og Morten Bruun

Søndag den 16. december kl. 13.15 på Eurosport 2
Superligaen, 20. runde
AC Horsens – FC Midtjylland
Direkte fra Casa Arena i Horsens. Hjemmeholdet kæmper for at holde sig i top-6 og mesterskabsspillet, mens gæsterne fra FCM skal bruge pointene til at holde trit med FC København i toppen af rækken. Historisk set er FC Midtjylland AC Horsens overlegne. Midtjyderne har nemlig vundet 9 af klubbernes seneste 10 opgør, så de forsvarende danske mestre bør gå ind til kampen med selvtilliden i orden.
Kommentatorer: Niels Harild og Esben Hansen

Søndag den 16. december kl. 15.00 på Canal 9
Superligaen, 20. runde
Sønderjyske – FC København
Direkte fra Sydbank Park i Haderslev. Hvis Sønderjyske-spillerne har brug for lidt positiv mental opladning til denne kamp, skal de bare tænke 13 måneder tilbage. Her blev FCK skåret i stykker som lækkerierne på et sønderjysk kagebord og sendt hjem til hovedstaden med et nederlag på 3-0. Og det er så også nogenlunde det eneste højdepunkt, Sønderjyske har at klamre sig til i deres seneste 10 kampe mod FC København. De øvrige ni opgør er nemlig endt med otte FCK-sejre og en enkelt uafgjort.
Kommentatorer: Casper Høygård og Flemming Povlsen.