Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren i uge 4

Nyhed   •   Jan 15, 2019 12:38 CET

Der er fokus på de engelske cup-turneringer i den kommende uge. Vi skal nemlig have fundet en finalist i Carabao Cuppen, hvor Chelsea og Tottenham mødes i semifinalen, og så er der storopgør i FA Cuppen, når Arsenal og Manchester United tørner sammen i 4. runde.

Torsdag den 22. januar kl. 20.00 på 6’eren
Carabao Cup, semifinale, 2. kamp
Chelsea – Tottenham
Direkte fra Stamford Bridge i London. Chelsea er pisket til at vinde, hvis klubben vil avancere til finalen i den lille engelske pokalturnering, Carabao Cup. Tottenham vandt nemlig det første opgør på hjemmebane med 1-0, og står derfor med det bedste udgangspunkt for en samlet sejr, inden de sidste 90 minutter. Men med et hold som skal frem ad banen, er der næste garanti for at vi får mål.

Fredag den 25. januar kl. 20.55 på 6’eren
FA Cup, 4. runde
Arsenal – Manchester United
Direkte fra Emirates Stadium i London. Opgøret mellem de to Premier League-giganter er 4. rundes klart mest interessante opgør i FA Cuppen. Manchester United er som forvandlet, efter Ole Gunnar Solskjær har overtaget trænerposten, og da de to klubber generelt har for vane at spille gode kampe mod hinanden, er der lagt op til en underholdende omgang.