Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren i uge 52

Nyhed   •   Dec 18, 2018 11:24 CET

Dagene mellem jul og nytår er som altid spækket med engelsk fodbold af højeste klasse. Der er derfor masser af se frem til for dem, der trænger til adspredelse fra gaveregn, julemad og andet godt, når 6’eren blænder op for en perlerække af Premier League-kampe.

Onsdag den 26. december kl. 18.00 på 6’eren
Premier League, 19. spillerunde
Brighton – Arsenal
Direkte fra Falmer Stadium i Brighton. En af de faste traditioner i Premier League er fuldt program på Boxing Day. I år er selvfølgelig ingen undtagelse. Arsenal tager en tur til Brighton for at hive tre point med hjem til regnskabet, og det burde der være god mulighed for. For selvom London-klubben normalt ikke hører til blandt de bedste, når det kommer til kampe spillet 2. juledag, så bør de være favoritter mod Brighton, som trods alt ikke har samme klassespillere at vælge imellem som Arsenal.
Kommentatorer: Niels Harild og Lars Jacobsen

Onsdag den 26. december kl. 20.15 på 6’eren
Premier League, 19. spillerunde
Watford – Chelsea
Direkte fra Vicarage Road i London. Sidst de to hold mødtes, tævede Watford de blå fra Chelsea med hele 4-1. Det var i februar i år. Det er til gengæld også den eneste sejr over Chelsea, som Watford har at lune sig på i de seneste 10 indbyrdes møder. Og hvis Chelsea skal holde trit med de øvrige tophold, så er klubben pisket til at vinde ude over sangeren Elton Johns gamle klub.
Kommentatorer:Casper Høygård og Mikkel Bischoff

Lørdag den 29. december kl. 18.00 på 6’eren
Premier League, 20. spillerunde
Liverpool – Arsenal
Direkte fra Anfield i Liverpool. Hverken Liverpool eller Arsenal har råd til smuttere i det sammenpressede engelske jule-program, hvis de vil holde sig til i toppen af tabellen. Det bliver derfor spændende at se, hvem der tør satse mest på sejren. Sikkert er det dog, at de to klubber plejer at spille målrige og underholdende kampe. I de 10 seneste opgør mellem parterne er fem endt uafgjort, Liverpool har vundet tre, Arsenal har to sejre, og der er banket 41 bolde kassen.
Kommentatorer: Peter Piil og Morten Bruun

Søndag den 30. december kl. 15.00 på 6’eren
Premier League, 20. spillerunde
Southampton – Manchester City
Direkte fra St. Marys Stadium i Southampton. De to danske landsholdsspillere Pierre Emile Højbjerg og Jannik Vestergaard kommer på lidt af en opgave på årets næstsidste dag. Southampton har et af Premier Leagues dårligste forsvar, mens Manchester City kan mønstre ligaens mest målfarlige angreb. Det lugter langt væk af målfest og en hård dag på kontoret for Southamptons danske duo og deres holdkammerater.
Kommentatorer:Thomas Gravgaard og Mikkel Bischoff