Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren, Kanal 5 og Eurosport.dk i uge 46

Nyhed   •   Nov 06, 2018 11:54 CET

Torsdag den 15. november kl. 20.30 på 6’eren
Nations League A, gruppe 4
Kroatien – Spanien
Direkte fra Stadion Maksimir i Zagreb. VM-sølvvinderne fra Kroatien skal i den grad til at stramme sig an, hvis de vil noget i Nations League. Faktisk skal Balkan-nationen vinde sine to sidste kampe i gruppespillet, hvis man vil videre til næste runde. Modsat kan Spanien sikre sig gruppesejren og avancement, hvis holdet vinder i Kroatien.
Kommentatorer: Morten Glinvad og Mikkel Bischoff


Torsdag den 15. november kl. 20.30 på Eurosport Player og Eurosport.dk

Nations League LIVE
Alt det bedste fra alle dagens kampe i Nations League.
Direkte fra studiet i Mileparken. Her får du det store overblik over samtlige aftenens kampe i Nations League. Det er alle mål, alle højdepunkter og alt dramaet, mens det sker. Nations League LIVE er optimalt at have kørende på tablet eller mobil, mens du f.eks. ser Spanien spille på din fladskærm. Nations League LIVE er helt gratis at se.
Kommentatorer: Casper Høygård og Jesper Simo


Fredag den 16. november kl. 19 på Kanal 5

Nations League B, gruppe 4
Wales – Danmark
Direkte fra Cardiff City Stadium i Cardiff. Det danske fodboldlandshold kan spille sig på førstepladsen i sin Nations League-gruppe med en sejr over Wales. Og det burde ikke være en umulig opgave for Åge Hareides mandskab. For hvis bare Danmark kan få sat Christian Eriksen lige så meget i scene som i den første kamp mod waliserne, ser det rigtig godt ud. Her scorede Tottenham-spilleren to gange og sørgede på den måde for, at Danmark vandt kampen 2-0.
Kommentatorer: Peter Piil og Brian Laudrup


Fredag den 16. november kl. 20.30 på Eurosport Player og Eurosport.dk
Nations League LIVE
Alt det bedste fra alle dagens kampe i Nations League.
Direkte fra studiet i Mileparken. Her får du det store overblik over samtlige aftenens kampe i Nations League. Det er alle mål, alle højdepunkter og alt dramaet mens det sker. Nations League LIVE er optimalt at have kørende på tablet eller mobil, mens du f.eks. ser Danmark spille på din fladskærm. Nations League LIVE er helt gratis at se.
Kommentatorer: Casper Høygård og Jesper Simo

Lørdag den 17. november kl. 20.30 på 6’eren
Nations League A, gruppe 3
Italien – Portugal
Direkte fra San Siro i Milano. Italien kan ikke bruge andet end en sejr, hvis nationen vil videre fra gruppespillet i Nations League. Men sejre kræver mål, og den slags har på det seneste været en næsten lige så stor sjældenhed hos de azurblå som fadølsanlæg til en børnefødselsdag. Italienerne har blot scoret to gange i Nations League, og man skal helt tilbage til 11. juni 2017 for at finde en betydende kamp, hvor de scorede mere end ét mål. Det var en i VM-kvalifikationskamp mod Lichtenstein. Til gengæld kan Italien glæde sig over, at Portugal er uden Cristiano Ronaldo, som holder landsholdspause.
Kommentatorer: Morten Glinvad og Morten Bruun

Søndag den 18. november kl. 14.55 på 6’eren
Nations League A, gruppe 4
England – Kroatien
Direkte fra Wembley i London. Både England og Kroatien skylder deres fans en flot fodboldkamp. For det var en sørgelig omgang, sidst de to hold mødtes i Nations League i oktober. Den kamp blev spillet uden tilskuere, fordi de kroatiske tilhængere havde lavet for meget ballade, og det var, som om det tomme stadion smittede af på holdene, der kvitterede med en 0-0-kamp. Derfor kunne man håbe på, at mandskaber vil revanchere den indsats og give publikum en mindeværdig kamp.
Kommentatorer: Peter Piil og Morten Bruun