Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren og Eurosport 2 i uge 20

Nyhed   •   Maj 08, 2019 12:16 CEST

Det gælder et af årets absolutte højdepunkter i engelsk fodbold, når der skal findes en vinder af FA Cuppen. Årets finale står mellem Manchester City og Watford, og man kan naturligvis se kampen på 6’eren. Ugen byder også på en norsk godte i form af kampen mellem Nicklas Bendtners Rosenborg og Haugesund.

Torsdag den 16. maj kl. 17.55 på Eurosport 2
Eliteserien, 8. spillerunde
Rosenborg – Haugesund
Direkte fra Lerkendal Stadion i Trondheim. Nicklas Bendter og Mike Jensen kæmper stadig med at finde det gode spil frem i den bedste norske fodboldrække. Men måske kan kampen mod Haugesund være den, der for alvor vender tingene for de forsvarende norske mestre. De to klubbers seneste 10 kampe er endt med seks sejre til Rosenborg, tre sejre til Haugesund, én uafgjort og fornuftige 31 scoringer.
Kommentator: Peter Piil

Lørdag den 18. maj kl. 17.00 på 6’eren
FA Cuppen, finale
Manchester City – Watford
Direkte fra Wembley i London. Mens Manchester City tidligere har vundet FA Cuppen fem gange – senest i 2011 – så er det kun anden gang, at Watford står i finalen i den største engelske pokalturnering. Første gang var i 1984, så det er på ingen måde noget, nogen i London-klubben er vant til. Watfords forhåbninger om en sejr bør dog ligge på et lille sted. I de seneste 10 kampe mod Manchester City har Watford ikke vundet en eneste og det er kun blevet til 6 scoringer mod Citys 32.
Kommentatorer: Zak Egholm og Morten Bruun