Få vores nyheder på mail

Fodbold på 6'eren og Eurosport 2 i uge 51

Nyhed   •   Dec 11, 2018 11:59 CET

Superligaen er gået på vinterpause, men traditionen tro er juletid lig med fodboldtid på de britiske øer. Derfor er der masser af gode kampe fra både Carabao Cuppen og Premier League til de fodboldhungrende. Uge 51 byder blandt andet på North London derby og så skal Schmeichel forbi Stamford Bridge.

Tirsdag den 18. december kl. 20.40 på Eurosport 2
Carabao Cup, kvartfinale
Middlesbrough – Burton Albion
Direkte fra Riverside Stadium i Middlesbrough. Her er hjemmeholdet, med den danske landsholdsangriber Martin Braithwaite i truppen, klar forhåndsfavorit til at spille sig i semifinalen i den lille engelske pokalturnering, Carabao Cup. Middlesbrough er til daglig med i den sjove ende af The Championship, mens Burton Albion holder til i rækken under, League 1, efter at være rykket ud af den næstbedste række i sidste sæson.
Kommentatorer: Peter Piil og Mikkel Bischoff

Onsdag den 19. december kl. 20.30 på 6’eren
Carabao Cup, kvartfinale
Arsenal – Tottenham
Direkte fra Emirates Stadium i London. De to London-klubber mødtes også i starten af december, hvor de leverede en af sæsonens mest medrivende kampe i Premier League. Her vandt Arsenal 4-2. Nu gælder en plads blandt de sidste fire i Carabao Cuppen, og selv der er tale om to store engelske klubber, så er de ikke alt for vant til at vinde trofæer. Derfor vil begge hold naturligvis gå benhårdt efter succes i turneringen.
Kommentatorer: Peter Piil og Morten Bruun


Lørdag den 22. december kl. 12.30 på 6’eren

Premier League, 18. runde
Arsenal – Burnley
Direkte fra Emirates Stadium i London. Der er ikke noget at sige til, hvis Burnley-spillerne går og ryster lidt i bukserne inden denne kamp. Burnley har det nemlig historisk set usædvanligt svært mod Arsenal. I december 2009 fik Burnley uafgjort mod The Gunners, og det er det bedste resultat klubben har præsteret mod Arsenal i de seneste 10 møder. Resten har Arsenal vundet. Den statistik kombineret med det faktum at klubberne holder til i hver sin ende af tabellen, gør Arsenal til favorit til endnu en gang at hente tre point mod Burnley.
Kommentatorer: Thomas Gravgaard og Morten Bruun

Lørdag den 22. december kl. 16.00 på 6’eren
Premier League, 18. runde
Chelsea – Leicester
Direkte fra Stamford Bridge i London. Chelsea kæmper en hård kamp for at holde kontakt til topholdene Liverpool og Manchester City, og skal derfor bruge en sejr mod Kasper Schmeichels Leicester. Leicester har ikke vundet over Chelsea siden mesterskabssæsonen 15/16, men har opnået et par uafgjorte kampe mod de blåklædte fra London. Med Chelseas nuværende form in mente skal Leicester-spillerne dog op dupperne, hvis de vil have point med fra turen til Stamford Bridge.
Kommentatorer: Jesper Knudsen og Mads Junker

Lørdag den 22. december kl. 18.30 på 6’eren
Premier League, 18. runde
Cardiff – Manchester United
Direkte fra Cardiff City Stadium i Cardiff. Selvom om Manchester United på papiret er storfavorit til kampen mod Cardiff, så bør José Mourinho og hans spillere ikke tage for let på opgaven. For Cardiff henter stort set alle sine point på hjemmebane, og Manchester United har ikke ligefrem været sprudlende på udebane i denne sæson.
Kommentatorer: Niels Harild og Mikkel Bischoff