Få vores nyheder på mail

Fodbold på Canal 9, 6'eren og Eurosport 2 i uge 18

Nyhed   •   Apr 24, 2019 11:52 CEST

Der er fokus på Europa League i den kommende uge. Her spilles nemlig de første kampe i turneringens semifinale. Og det er fire stærke hold, der er tilbage i turneringen. Eintracht Frankfurt tager imod Chelsea, mens Arsenal får besøg af Valencia. Men der er også lidt godt til fans af Superligaen, når OB og FC Midtjylland kæmper om point til regnskabet i mesterskabsspillet.

Torsdag den 2. maj kl. 20.00 på 6’eren
Europa League, semifinale, 1. kamp
Eintracht Frankfurt – Chelsea
Direkte fra Commerzbank-Arena i Frankfurt. Det her er ikke bare kampen om, hvilken af de to klubber, som skal stå i Europa League-finalen i Baku den 29. maj. Det er også kampen om, hvem der skal ende som topscorer i denne sæsons udgave af Europa League. For i Luka Jovic (8 mål) og Olivier Girourd (10 mål) har Frankfurt og Chelsea turneringens to skarpeste angribere. Det bliver derfor spændende at se, hvem af de to, der har den bedste dag og dermed giver deres klub det bedste udgangspunkt inden returkampen.
Kommentatorer: Zak Egholm og Mikkel Bischoff

Torsdag den 2. maj kl. 20.55 på Eurosport 2
Europa League, semifinale, 1. kamp
Arsenal – Valencia
Direkte fra Stamford Bridge i London. Arsenals træner Unai Emery står her overfor sin tidligere arbejdsgiver. Det var nemlig i Valencia, at spanieren for alvor slog sit navn fast som en træner med en lovende fremtid. Om det kan give Emery og Arsenal en lille fordel i semifinale-opgørene mod Valencia skal være usagt, men det er helt sikkert, at begge mandskaber vil give alt for at stå bedst muligt rustet til returkampen i Spanien.

Søndag den 5. maj kl. 18.00 på Canal 9
Superliga, 33. runde, mesterskabsspillet
OB – FC Midtjylland
Direkte fra EWII Park i Odense. OB kæmper for at holde sig inde i kampen om bronzemedaljerne og har derfor brug for tre point i opgøret mod midtjyderne. Fynboerne har dog ikke de bedste minder fra de seneste tre kampe mod FCM. Dem har ulvene nemlig vundet henholdsvis 2-0, 4-0 og 3-0. I det hele taget har OB ikke vundet over FC Midtjylland i klubbernes 10 seneste kampe, som er endt med ni sejre til FCM og en enkelt uafgjort.