Få vores nyheder på mail

Fodbold på Canal 9 og Eurosport 2 i uge 32

Nyhed   •   Jul 31, 2019 08:58 CEST

Der er et par spændende opgør i vente i den kommende uge i 3F Superligaen. Her tager de forsvarende mestre fra FC København imod oprykkerne fra Lyngby, mens AC Horsens får besøg af sidste sæsons sølvvindere fra FC Midtjylland.

Fredag den 9. august kl. 17.00 på Canal 9
3F Superliga, 5. spillerunde
FC København – Lyngby BK
Direkte fra Telia Parken i København. Opgøret mellem FC København og Lyngby kan vel efterhånden godt kaldes for en københavnerklassiker. De to mandskaber må dog formodes at skulle kæmpe i hver deres ende af tabellen i denne sæson, hvor de optræder som henholdsvis forsvarende mester og oprykker. Det skal dog nok blive underholdende – de seneste 10 kampe mellem klubberne har kastet 33 scoringer af sig.
Kommentatorer: Zak Egholm og Mikkel Bischoff

Søndag den 11. august kl. 16.00 på Eurosport 2
3F Superliga, 5. spillerunde
AC Horsens – FC Midtjylland
Direkte fra Casa Arena i Horsens. Det her er en kamp, som alle i FC Midtjylland må glæde sig til. AC Horsens er nemlig lidt af en drømmemodstander for midtjyderne. FCM har vundet de ni seneste indbyrdes kampe og det med en samlet målscore på 26-6. Der er med andre ord lagt op til en hård dag på kontoret for den højtråbende Horsens-træner, Bo Henriksen, og hans mandskab, mens midtjyderne sikkert allerede har sat vinderøllene på køl.
Kommentatorer: Casper Høygård og Morten Bruun