Få vores nyheder på mail

Fodbold på Kanal 5, 6'eren, Canal 9 og Eurosport 2 i uge 42

Nyhed   •   Okt 09, 2018 12:00 CEST

Mandag den 15. oktober kl. 20.00 på 6’eren
Nations League A, gruppe 4
Spanien-England
Direkte fra Estadio Benito Villamarín i Sevilla. Luis Enrique har fået en glimrende start som spansk landstræner, hvor det er blevet til to sejre i to kampe. Vinder Spanien også opgøret mod England, så er holdet snublende tæt på at vinde Gruppe 4 i Nations League. Sidst de to hold mødtes vandt Spanien 2-1 på Wembley, og meget kunne tyde på, at englænderne får det svært, for ’The Three Lions’ har nemlig tabt de seneste fire gange, de har mødt Spanien på udebane.
Kommentatorer: Peter Piil og Morten Bruun

Tirsdag den 16. oktober kl. 17.30 på Kanal 5
EM-kvalifikation, gruppe 3
Danmark U21- Færøerne U21
Direkte fra Aalborg Portland Park i Aalborg. Efter hjemmekampen mod Polen gælder det nu en, på papiret, mere overkommelig modstander. Men selvom Danmark er favoritter mod rigsfællesskabsvennerne fra Færøerne, så må øboerne ikke undervurderes. Færøerne har hentet et fint antal point i gruppen, og særligt den uafgjorte kamp mod Polen viser, at mandskabet skal tages seriøst. Det gjorde Danmark også i den første kamp mod Færøerne, som Niels Frederiksens tropper vandt 3-0.
Kommentatorer: Anders Bank-Rasmussen og Mads Junker

Tirsdag den 16. oktober kl. 19.30 på Kanal 5
Testkamp
Danmark – Østrig
Direkte fra MCH Arena i Herning. Sidst Danmark spillede landskamp i Herning var tilbage i marts 2016. Modstanderen var Island, og Danmark vandt 2-1. Det er der i sig selv ikke noget odiøst ved, men hvis kampen står soleklart i hukommelsen hos landstræner Åge Hareide, så er det fuldt forståeligt. Det var nemlig nordmandens debut som dansk landstræner. Kampen mod Østrig bliver Hareides 30. i spidsen for Danmark. Det kan han og spillerne passende fejre ved at hente sejr nummer fire over Østrig i kamp nummer ni mod alpenationen.
Kommentatorer: Peter Piil og Brian Laudrup

Tirsdag den 16. oktober kl. 20.40 på Eurosport 2
Nations League B, gruppe 4
Irland-Wales
Direkte fra Aviva Stadium i Dublin. Det er med al sandsynlighed et walisisk mandskab, som møder op i Irland med fremskudt brystkasse og hovedet højt løftet til kampen mellem de to øvrige lande i Danmarks gruppe i Nations League. Sidst de nationer mødtes i starten af september, var der nemlig ikke tvivl om, hvem der var bedst. Her sendte Wales irerne hjem til den grønne ø med et 4-1 nederlag i bagagen, og minderne fra den kamp bør betyde mere end det faktum, at Wales ikke har besejret Irland på udebane siden en venskabskamp tilbage i 1992.
Kommentator: Thomas Gravgaard

Lørdag den 20. oktober kl. 18.00 på 6’eren
Premier League, 9. spillerunde
Huddersfield – Liverpool
Direkte fra John Smith's Stadium i Huddersfield. Der venter de tre danskere hos Huddersfield, Mathias ’Zanka’ Jørgensen, Jonas Lössl og Philip Billing en hård omgang i 9. spillerunde i Premier League. Liverpool, med formstærke typer som Mo Salah og Firmino i front, gæster nemlig klubben, som har fået en svær sæsonstart og blot ligger nummer 18 med tre point for otte kampe. Det er derfor tvivlsomt, om det bliver mod Liverpool, at danskertrioen og deres holdkammerater henter sæsonens første sejr.
Kommentatorer: Peter Piil og Mikkel Bischoff

Søndag den 21. oktober kl. 15.00 på Canal 9
Vejle – FC København
Superligaen, 13. spillerunde
Direkte fra Vejle Stadion. Det er efterhånden mere end ni år siden, Vejle og FC København sidst mødte hinanden i en betydende kamp. Dengang havde FC København William Kvist og Dame N’Doye på bænken, og de to kan dermed blive eneste gengangere fra opgøret, som FCK vandt 4-1. Vejle er inden opgøret tredjesidst i Superligaen, mens FC København deler førstepladsen med FC Midtjylland.
Kommentatorer: Casper Høygård og Lars Jacobsen