Få vores nyheder på mail

Fodbold på Kanal 5, 6'eren og Canal 9 i uge 36

Nyhed   •   Aug 29, 2017 09:40 CEST

Danmark skal have tre point med hjem fra Armenien, hvis troen på deltagelse i næste sommers VM-slutrunde i Rusland for alvor skal bevares.

Hjemme på Goodison Park skal et forstærket Everton-mandskab forsøge at udnytte Tottenhams svage sæsonstart.

Manchester United er kommet flyvende fra start i Premier League, og skal nu forsøge at forlænge sejrsstimen mod Stoke på Britannia Stadium, hvor Manchester-klubben ikke har vundet siden 2013.

Kriseramte Crystal Palace jagter sæsonens første point mod Burnley på Turf Moor, mens FC København skal tilbage på sporet i Superligaen hjemme mod FC Midtjylland.

Det og meget mere, når vi giver dig alt den bedste fodbold i uge 36.  

Mandag d. 4. september kl 16:30 på Kanal 5
VM-kvalifikation UEFA Gruppe E
Armenien – Danmark
Direkte fra Hrazdan Stadium. Der er livsvigtige point på spil, når Åge Hareide og resten af landsholdstruppen mandag aften møder Armenien. Danmark har det notorisk svært på fremmed græs, men kun en sejr er godkendt, når de rød-hvide skal forsøge at spille sig tættere på næste sommers VM-slutrunde i Rusland. Armenien er også nødt til at gå efter sejren, hvis de skal holde fast i håbet om at slutte på gruppens andenplads, så der er lagt op til en højdramatisk kamp.

Kampen kommenteres af Peter Piil og Brian Laudrup.

Lørdag d. 9. september kl 15:00 på 6’eren
Premier League
Everton – Tottenham
Direkte fra Goodison Park. Tottenham med danske Christian Eriksen er kommet humpende fra start i årets Premier League, som både har budt på nederlag til Chelsea og et skuffende pointtab hjemme mod Burnley. Hvis Tottenham skal med i mesterskabskampen, er der ikke plads til flere tidlige pointtab, og lørdag venter en svær opgave på udebane mod Everton. Everton har forstærket sig massivt til den nye sæson, hvor Wayne Rooney er vendt hjem, mens profiler som Gylfi Sigurdsson og Michael Keane er kommet til.

Kampen kommenteres af Thomas Gravgaard og Mikkel Bischoff.

Lørdag d. 9. september kl 18:00 på 6’eren
Premier League
Stoke – Manchester United
Direkte fra Britannia Stadium. Tre kampe. Tre sejre. Målscore på 10-0. José Mourinho og Manchester United er kommet flyvende fra start i Premier League, og troen på et længe ventet mesterskab vokser. Lørdag venter Stoke hjemme på Britannia Stadium, hvor Mark Hughes’ tropper senest slog Arsenal 1-0 på mål af Jesé Rodriguez. Stoke har ikke tabt på hjemmebane til Manchester United i Premier League siden 2013 – sætter de en stopper for Uniteds sejrsstime, eller fortsætter de røde djævle den hidtil perfekte sæson?

Kampen kommenteres af Peter Piil og Morten Bruun.

Søndag d. 10. september kl 14:25 på 6’eren
Premier League
Burnley – Crystal Palace

Direkte fra Turf Moor. Crystal Palace har fået en katastrofal start på Premier League med nul point efter tre kampe. Presset er derfor maksimalt, når klubben søndag møder Burnley ude. Burnley har derimod fået en tilfredsstillende start på sæsonen, hvor det senest blev til uafgjort på Wembley mod Tottenham. Burnley går ind til opgøret med selvtillid, da man i sidste sæson slog Crystal Palace i begge indbyrdes opgør.

Kampen kommenteres af Peter Piil og Morten Bruun.

Søndag d. 10. september kl 15:00 på Canal 9
Superligaen
FC København – FC Midtjylland
Direkte fra Telia Parken. To sejre i de første syv runder af Superligaen er alt andet end tilfredsstillende for normalt så suveræne FC København. Københavnerne kvalificerede sig heller ikke til gruppespillet i Champions League, og indeværende sæson må give dybe panderynker hos Ståle Solbakken. Kun en sejr er godt nok, når FC Midtjylland søndag gæster Telia Parken, hvor FC København desperat skal forsøge at få sæsonen tilbage på ret kurs.

Kampen kommenteres af TBA.


For yderligere information:
Lena Bøgild
Email: lena_boegild@discovery.com
Tlf. 20 43 29 19