Få vores nyheder på mail

Fodbold på Kanal 5, 6'eren og Eurosport 2 i uge 41

Nyhed   •   Okt 02, 2018 12:01 CEST

Onsdag den 10. oktober kl. 20.40 på Eurosport 2
Testkamp
Italien – Ukraine
Direkte fra Stadio Luigi Ferraris i Genova. Italienerne kæmper stadig med at få samlet et slagkraftigt hold, som kan videreføre støvelandets stolte landsholdstraditioner. Derfor er kampen mod Ukraine er kærkommen lejlighed for landstræner Roberto Mancini til at få testet sit mandskab, inden Italien senere på ugen møder Polen i Nations League.
Kommentator: John Bisgaard

Torsdag den 11. oktober kl. 20.30 på 6’eren
Nations League B, gruppe 2
Rusland – Sverige
Direkte fra Kaliningrad Stadium i Kaliningrad. Svenskerne er pisket til at vinde, hvis de skal holde trit med russerne og tyrkerne i gruppen. Men det kan ikke være et selvtillidsfuldt svensk landshold, som møder op til kamp mod sommerens VM-værter. Sverige har nemlig tabt de seneste tre landskampe i træk. Omvendt tropper russerne op med to friske sejre og succesoplevelsen fra VM, hvor man nåede kvartfinalen, i bagagen.
Kommentatorer: Niels Harild og Mikkel Bischoff

Fredag den 12. oktober kl. 17.30 på 6’eren
EM-kvalifikation, gruppe 3
Danmark U21 - Polen U21
Direkte fra Aalborg Portland Park i Aalborg. Det gælder førstepladsen i puljen, når det danske U21-landshold tager imod Polen i Aalborg. Med en sejr til landstræner Niels Frederiksens tropper er det danske hold sikker på at vinde gruppen foran Polen. Det bør derfor være et topmotiveret dansk mandskab, som løber på banen. Men polakkerne skal ikke undervurderes. Da Danmark spillede ud mod Polen for knap et år siden vandt polakkerne med komfortable 3-1.
Kommentatorer: Anders Bank-Rasmussen og Mads Junker

Fredag den 12. oktober kl. 20.40 på 6’eren
Nations League A, gruppe 4
Kroatien – England
Direkte fra Stadion HNK Rijeka i Kroatien. Sidst de to nationer mødtes gjaldt det en plads i sommerens VM-finale. Den kamp vandt kroaterne som bekendt efter forlænget spilletid, så englænderne har revanche til gode. Begge mandskaber har også point til gode i gruppen, hvor Spanien har tilføjet dem begge nederlag i de første kampe. Normalt ville en kamp mellem Kroatien og England være lig med fuldt tryk på fra tilskuerne, men sådan bliver det ikke denne gang. På grund af gentagne problemer med ballade fra de kroatiske fans, har Uefa nemlig besluttet at opgøret skal spilles uden tilskuere.
Kommentatorer: Morten Glinvad og John Faxe Jensen

Lørdag den 13. oktober kl. 19 på Kanal 5
Nations League B, gruppe 4
Irland-Danmark
Direkte fra Aviva Stadium i Dublin. Det gælder tre point til regnskabet i gruppespillet, når Irland tager imod Danmark i Nations League. De to nationer har mødt hinanden 15 gange tidligere, hvilket har kastet fem irske sejre af sig, seks uafgjorte kampe og fire sejre til Danmark. Sidst de to landshold mødtes blev en historisk aften set med danske øjne. Her bankede Danmark nemlig Irland i Dublin med hele 5-1 og kvalificerede sig til VM i Rusland. Ved den lejlighed scorede Christian Eriksen hattrick – og det må han da egentlig gerne gøre igen lørdag aften.
Kommentatorer: Peter Piil og Brian Laudrup

Søndag den 14. oktober kl. 20.30 på 6’eren
Nations League a, gruppe 3
Polen – Italien
Direkte fra Stadion Slaski i Chorzow i Polen. Italien har blot hentet ét sølle point i landets to første kampe i Nations League. Pointet kom ind på kontoen via 1-1 på hjemmebane mod Polen i starten af september. Nu gælder det så kampe i Polen, og det kunne på papiret godt ligne en svær opgave for de azurblå. Italien har nemlig ikke vundet i de sidste fem landskampe på udebane – her er det blevet til fire nederlag og en uafgjort.
Kommentatorer: Morten Glinvad og Mikkel Bischoff