Få vores nyheder på mail

Fodboldmail uge 44

Nyhed   •   Okt 23, 2018 12:01 CEST

Mandag den 29. oktober kl. 20.00 på 6’eren
Premier League, 10. spillerunde
Tottenham – Manchester City
Direkte fra Wembley Stadium i London. Der er dømt topopgør i den bedste engelske række, når Christian Eriksen og Tottenham tager imod Manchester City, som inden 10. spillerunde deler førstepladsen med Liverpool. Spurs er blot to point efter, så der er masser på spil for de to mandskaber i rundens afsluttende kamp. City var i øvrigt overlegne i de to klubbers møder i sidste sæson; de blev vunder med henholdsvis 3-1 og 4-1.
Kommentatorer: Peter Piil og Mikkel Bischoff


Torsdag den 1. november kl. 20.30 på 6’eren
Carabao Cup, 4. runde
Manchester City - Fulham
Direkte fra Etihad Stadium i Manchester. Det gælder en plads i kvartfinalen i Carabao Cuppen, når Manchester City tager imod Fulham torsdag aften. Normalt ville City-spillerne være storfavoritter til sådan et opgør, men turneringen er den korteste vej til succes for en klub som Fulham, så mon ikke der vil blive tacklet igennem og løbet lidt ekstra for at spille sig blandt turneringens sidste otte.
Kommentatorer: Morten Glinvad og Mikkel Bischoff

Lørdag den 3. november kl. 12.30 på 6’eren
Premier League, 11. spillerunde
Bournemouth – Manchester United
Direkte fra Vitality Stadium i Bournemouth. Spillerne fra Manchester United får deres sag for, når de skal forsøge at få point med hjem fra den sydengelske badeby, der ikke har ry for at være en gæstfri vært. Faktisk har Bournemouth stadig til gode at tabe på hjemmebane i denne sæson. Her er det indtil videre blevet til tre sejre og to uafgjorte i fem kampe. En imponerende statistik fra en klub, som blot har plads til 11.360 tilskuere på sit stadion og dermed råder over ligaens mindste af slagsen.
Kommentatorer:

Lørdag den 3. november kl. 20.30 på 6’eren
Premier League, 11. spillerunde
Wolverhampton – Tottenham
Direkte fra Molineux Stadium i Wolverhampton. Wolverhampton har været sæsonens positive overraskelse i Premier League. Oprykkerholdet er kommet rigtig flot fra land under den portugisiske træner Nuno Espirito Santos ledelse. Tottenham og Christian Eriksen skal derfor ikke forvente en walkover mod de velspillende ulve. Det er i øvrigt næsten syv år siden at Wolverhampton og Tottenham sidst mødtes. Dengang stillede Tottenham med kapaciteter som Gareth Bale, Luka Modric og Rafael van der Vaart.
Kommentatorer: Peter Piil og Lars Jacobsen


Søndag den 4. november kl. 13.45 på Eurosport 2

Superligaen, 15. spillerunde
FC Nordsjælland - AaB
Direkte fra Rigth to Dream Park i Farum. Det plejer at blive forholdsvis målrigt, når FC Nordsjælland tager imod AaB. I klubbernes seneste fem kampe på kunstgræsset i Farum er der således scoret 18 mål. Den statistik står dog noget i kontrast til det faktum, at de to seneste opgør mellem klubberne, der begge blev spillet i Aalborg, kun har kastet ét mål af sig til sammen. Vi krydser fingre for at spillerne fra FC Nordsjælland og AaB igen finder målnæsen frem og leverer en solid gang søndagsunderholdning.
Kommentatorer: John Bisgaard og Morten Bruun


Søndag den 4. november kl. 15.30 på Canal 9
Superligaen, 15. spillerunde
AGF - Randers FC
Direkte fra Ceres Park i Aarhus. Er der nogen man ikke gider tabe til i Aarhus og Randers, så er det rivalerne fra nabobyen, hvor særligt AGF har haft det svært mod randrusianerne de seneste år. AGF-spillerne må derfor være ekstra opsatte på at pynte lidt på resultatstatistikken mellem de to klubber. For i de seneste 10 kampe mellem AGF og Randers FC, har Randers-spillerne kunne forlade banen som vindere syv af gangene, mens AGF-spillerne blot har vundet én gang – og det var helt tilbage august 2015.
Kommentatorer: Zak Egholm og Lars Jacobsen