Få vores nyheder på mail

​Highlights uge 1

Nyhed   •   Dec 21, 2017 13:58 CET

Mike Wazowski og James P. Sullivan er uadskillelige, men det har de ikke altid været.

Tv-premiere: Monsters University

Mandag den 1. januar kl. 18:55 på Kanal 5

Mike Wazowski og James P. Sullivan er uadskillelige, men det har de ikke altid været. Dengang de først mødtes, kunne de to monstre ikke udstå hinanden. På Monsters University kæmper de om, hvem der er mest uhyggelige, hvilket Sully har langt lettere ved end Mike, primært på grund af hans høje statur, hugtænder og øredøvende brøl. Mike er dog fast indstillet på, at han også vil være på holdet, som skræmmer børn. Sully ender med at overgive sig, da Mike jo har brug for al den hjælp i verden for nogensinde at blive noget, der minder om uhyggelig.

Premier League: Everton - Manchester United

Mandag den 1. januar kl. 18:30 på 6’eren

Findes der en bedre måde at starte det nye år op på end med Premier League-fodbold? Næppe. Den 1. januar inviterer 6’eren til storkamp mellem Everton og Manchester United. Romelu Lukaku gæster sin tidligere klub, og mon ikke at tilskuerne vil lade ham vide, at han spiller på sin tidligere hjemmebane, Goodison Park. United er favoritter, men Everton kan sagtens kunne overraske og besejre José Mourinho og co. 

Tv-premiere: Star Wars - The Force Awakens

Mandag den 1. Januar kl. 21:00 på Kanal 5

30 år efter at Luke Skywalker tilintetgjorde Darth Vader og hans onde imperium, hersker der fortsat ufred i galaksen langt, langt borte. Den Første Orden, hvis eneste dagsorden er at styre hele universet med en jernnæve, truer nu. I spidsen for modstandsbevægelsen står Prinsesse Leia. Hun får hjælp af den gudsbenådede kamppilot Poe Dameron, den tidligere stormtrop Finn og ikke mindst klunseren Rey, som viser sig at være overordentlig stærk i Kraften. Sammen skal de forsøge at finde Luke, som har levet skjult i mange år, og som viser sig at være nøglen til at besejre Den Første Orden.

Animationsfilm: Vilde Rolf

Mandag den 1. januar kl. 14:50 på Kanal 5

Rolf er hovedfjenden i et arkadespil, og han drømmer om at være lige så elsket og beundret som sit spils perfekte helt, Fiks-det Felix Jr. Så da der udkommer et nyt, lynhurtigt skydespil med den iskolde og barske Sergent Calhoun, ser Rolf sin chance for at skabe sig et nyt og lykkeligt liv som helt. Rolf sniger sig derfor ind i spillet, men ved et uheld kommer han til at slippe en dødsensfarlig computerspilsuperskurk løs, der snart ikke alene truer spillet, men også alle andre spil i spillehallen. Nu er det op til Rolf at gøre alt godt igen og redde dem alle.

FA Cup: Liverpool – Everton

Fredag den 5. januar kl.20:55 på 6’eren

Der venter et lokalbrag af de helt store, når Liverpool og Everton brager sammen i FA Cuppen. De to mandskaber vil være fuldt ud motiveret for at gå efter sejren. Merseyside derby er altid garanti for en topunderholdende kamp, hvor der vil blive gået til stålet. Om det bliver Liverpool eller Everton, der trækker det længste strå, bliver spændende at se. 

Romantisk komedie: Pretty Woman

Mandag den 1. januar kl. 21:00 på Kanal 4

Efter en fest farer finansmanden, Edward Lewis, vild i den knap så pæne ende af Los Angeles, så han må spørge om vej hos gadens piger. Da han heller ikke har helt styr på det manuelle gear i bilen, tilbyder den prostituerede Vivian at køre bilen tilbage til hotellet for ham. Vivian ender med at tilbringe natten med ham. Hun overrasker ham positivt, og da Edward ved, at han får brug for kvindeligt selskab til forskellige forretningsarrangementer, hyrer han hende for hele ugen. Stik imod alle odds forelsker de sig. Vivian bliver et frisk pust i Edwards kolde og småkedelige forretningsliv. Men kan to mennesker fra så forskellige verdener leve sammen?

Animationsfilm: Big Hero 6

Mandag den 1. januar kl. 16:50 på Kanal 5

Hiro bruger tiden som teknisk geni på at lave små kamprobotter, der kan vinde penge i ulovlige væddemål. Den ligeså intelligente storebror, Tadashi, har istedet opfundet en lægerobot kaldet Baymax. Imponeret af sin storebrors opfindelse, formår Hiro at skabe en opfindelse med små selvtænkende mikro-robotter. En tragisk ulykke efterlader Hiro alene med Baymax. Sammen med fem venner sætter han alt ind for at bekæmpe en mystisk maskeret skurk, der forsøger at ødelægge byen med Hiros seneste opfindelse.

ATP tennis: Brisbane

Tirsdag den 2. december til lørdag den 6. december på Eurosport 1 

Udover fodbold er der også champagnetennis på Eurosports kanaler i starten af det nye år. Nærmere sagt venter ATP-turneringen Brisbane International, der traditionen tro vil blive spillet i Australien. Turneringen fungerer som en opvarmning til den helt store major, Australien Open, som blot starter under to uger efter, at Brisbane International er blevet afgjort.