Få vores nyheder på mail

Highlights Uge 1 - Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Dec 20, 2018 12:00 CET

Nye Afsnit: 'Big Bang Theory - Sæson 11' tirsdag kl. 20:00 på Kanal 5 og Dplay.

Episode 21: Sheldons tegneseriebutik gennemgår en kæmpe forandring, efter at den populære fantasyforfatter, Neil Gaiman, giver butikken et popularitetsboost. I mellemtiden tager Raj æren for en astronomisk opdagelse, som Penny egentlig står bag, og det skaber naturligvis stort splid i deres venskab!


TV-Premiere: 'Den Store Venlige Kæmpe' tirsdag kl. 17:45 på Kanal 5.

10-årige Sofie står over for sit livs største eventyr, da hun en sen nattetime kigger ud ad vinduet fra sit børnehjem – og får øje på en vaskeægte kæmpe! Kæmpen tager i et snuptag den forskrækkede pige med til kæmpernes land, og inden længe indser Sofie, at den gigantiske skikkelse er både venlig og mild. Det viser sig dog, at kæmpen ikke er den eneste af sin slags i kæmpernes land. Der findes nemlig andre kæmper, der er langt fra lige så venligtsindede som hendes nye ven. Sammen begiver de sig ud på en rejse, for at sætte en stopper for dem én gang for alle!


TV-Premiere: 'All Things Valentine' onsdag kl. 20:00 på Kanal 4.

Avery er blogger og har en række skuffende Valentinsdage i bagagen. Hun er faktisk fuldstændig klar til at opgive kærligheden, men så møder hun den lækre dyrlæge Brendan! Avery finder ud af, at Brendan har stået bag vrede kommentarer på hendes blog, og Avery begynder at tvivle på, om det er ægte kærlighed.


TV-Premiere: 'Date With Love' søndag kl. 20:00 på Kanal 4.

David Rogers går på High School, og er ikke ligefrem en af de populære drenge. Da han mangler en date til afslutningsfesten, får han den snedige ide at invitere den kendte Hollywood skuespillerinde, Alex Allen, til at være sin date! Og det gør han ved at lave en video, som ender med at gå viralt på internettet. Meget overraskende siger Alex faktisk også ja tak til invitationen, da hun trænger til noget positiv omtale efter en nylig og uheldig hændelse på den røde løber …


TV-Premiere: 'Mechanic: Resurrection' fredag kl. 22:00 på Kanal 5.

Arthur Bishop troede, at han havde lagt sin morderiske fortid bag sig. Det ændrer sig dog, da hans gamle ærkefjende kidnapper Bishops store kærlighed. Så han tvinges tilbage i sit gamle job, som involverer at rejse hele verden rundt, for at udføre nogle umiddelbart helt umulige snigmord - og samtidig få dem til at ligne uheld, hvilket han er ekspert i.


TV-Premiere: 'Autumn Dreams' torsdag kl. 20:00 på Kanal 4.

Med store planer om, at forlade deres lille hjemby, bliver det forelskede unge par, Annie og Ben, gift. Men deres storbyplaner bliver standset, da Annies forældre annullerer ægteskabet, og Annie bliver i den lille by for at støtte sin familie. Femten år senere, da både Annie og Ben er forlovet til anden side, opdager de, at annulleringen af deres ægteskab aldrig blev afsluttet. Så de er stadig gift! De genforenes for endelig at afslutte skilsmissen, men deres møde åbner op for en masse gamle følelser, og de tænker over, hvordan deres liv kunne have været, hvis de var blevet sammen. Romantiske følelser genopstår, og Annie og Ben skal afgøre, om deres tidligere kærlighed og skal være deres fremtidige kærlighed!