Få vores nyheder på mail

Highlights uge 10

Nyhed   •   Feb 23, 2018 10:00 CET

’Ubådssagen: Hele historien’ mandag klokken 21:00 & 21:55 på Kanal 5

En smuk sommeraften i august stævner den flamboyante opfinder Peter Madsen, også kaldet Raket-Madsen, ud fra Københavns Havn i sin hjemmebyggede ubåd. Han er i selskab med den unge, svenske journalist Kim Wall, der vil interviewe ham om hans raketbyggeri. Men Kim Wall vender aldrig tilbage fra turen i live. Ubådssagen er en af de mest opsigtsvækkende kriminalsager i nyere tid. I dokumentarserien ’Ubådssagen: Hele historien’ tager Kanal 5 danskerne helt tæt på sagens forløb og kortlægger, hvad der angiveligt skete, fra ubåden sejlede afsted med Kim Wall og Peter Madsen, og til anklageskriftet blev fremlagt i januar. Vi møder centrale vidner i efterforskningen, og personer helt tæt på den anklagede, Peter Madsen, står frem og fortæller om den mand, som hele verden under tragiske omstændigheder lærte at kende i sommeren 2017.

’Alter Ego - Carsten Bang show’ torsdag klokken 21:00 på Kanal 5

Oplev den jyske komiker, der med entusiasme og glimt i øjet stiller det evige spørgsmål: Hvem er jeg egentlig? Både på egne og andres vegne. “Nogen gange er jeg entusiastisk – andre gange opgivende. Nogen gange praktisk og logisk – andre gange hovedløs. Nogen gange er jeg fuld af selvtillid – andre gange bare fuld.” Glæd jer til endnu et filosofisk, øjenåbende og stærkt underholdende show fra Carsten Bang, der denne gang står ansigt til ansigt med flere ansigter af sig selv. Se med på Kanal 5 torsdag kl. 21.00.

’Ud at køre med de skøre’ lørdag klokken 22:05 på Kanal 5

Passageren Lauge får hænderne fulde af døde mennesker, når han kommer ud at køre med en falsk bedemand i andet afsnit af ’Ud at køre med de skøre’. Køreturen byder denne gang også på hukommelsestab, en ualmindeligt træt chauffør, aggressiv selvtægt og skydevåben. Komikere: Mark Brunsvig, Mette Søndergaard, Mark Le Fevre og Julie Krogsbøll. I 'Ud at køre med de skøre' fupper komikere intetanende passagerer, der tror de bare skal have et nemt lift.

’Profil af en morder’ onsdag klokken 21:00 på Kanal 5

Blod i indkørslen, en aflåst dør og et lig. Gerningsmanden havde med ét millimeter præcist dræbende knivstik i hjertet slået en mand ihjel. Det var, hvad drabschef Kurt Kragh stod med i den afdødes indkørsel. Der var ingen kriminaltekniske beviser og intet gerningsvåben. I programmets fjerde afsnit tager Kurt Kragh os med helt ind i efterforskningen af et knivdrab i Aars tilbage i 2005, hvor hans afhøringsmetode førte til et gennembrud.

‘Say Yes to the Dress’ mandag klokken 21:00 på Kanal 4

Det kan være svært at vælge sin brudekjole, når man gerne vil gøre alle glade: Den kommende mand, veninderne og familien betyder meget, når kjolen skal i hus. Men nogle gange betyder deres mening måske for meget? Jesper Høvring er i denne uge klar til at hjælpe Katrine, Kristina og Elizabeth med at vælge deres perfekte brudekjole.

TV PREMIERE: ‘A Walk in the Woods’ lørdag klokken 21:00 på Kanal 4

Efter at have været bosat I England i over 20 år, vender Bill Bryson hjem til USA. Og hvad gør man, når man har været væk fra sit hjemland i alt for lang tid? Man gør som Bill Bryson, og tager på vandretur på den berygtede Appalachian Trail sammen med en af sine ældste venner. Det han ikke ved er, at turen er benhård og langt mere udfordrende, end han lige havde troet. Se med, når de to gamle venner sammen går kulde, mørke og stejle stiger i møde i den sjove komedie.