Få vores nyheder på mail

Highlights Uge 10 - Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Feb 19, 2019 08:00 CET

Nyt afsnit: 'Blitzkrig' onsdag kl. 22.00 på Kanal 5 og på Dplay.

Michael Forsmark rykker ud til et tragisk uheld med dødelig udgang - og ulykken kommer helt tæt på, da han efterfølgende erfarer, at hans datter, Cirkeline, var klassekammerat med offeret. Den svindelsigtede Britta Nielsen ankommer fra Sydafrika til Københavns Lufthavn, men hvem af fotograferne løber med det eftertragtede 'money shot', når hun betræder dansk jord? Og så tilspidses konkurrencen blandt fotograferne Anders Kofoed fra Local Eyes og Mathias Øgendahl fra Pressefotos.dk, da et tidligere bandemedlem og nu radiovært bliver likvideret i Københavns Nordvestkvarter.


Nyt afsnit: 'Sol for millioner' tirsdag kl. 21.00 på Kanal 5 og på Dplay.

Tine er rasende over, at hendes dyre renoveringsprojekt bliver afbrudt, fordi hun ikke kan få leveret den specielt importerede marmor fra Iran. Per og Jacob fra MoJo skruer charmen på for at få lov til at sælge luksuslejligheder i et nyt, storstilet byggeprojekt til fire milliarder kroner. Det burde ikke være så svært, for som Jacob afslører uden at blinke, så er MoJo de allerbedste ejendomsmæglere på hele Solkysten! Martin her til gengæld solgt en lækker lejlighed til psykologen Mette Holm, men frygter, at hun vil fortryde købet, fordi den spanske solkyst pludselig bliver ramt af regnvejr!


Nyt afsnit: 'Beauty Bosserne' mandag kl. 21.00 på Kanal 4 og på Dplay.

Nadia kaster sig ud i et nyt forretningseventyr, som de andre beauty bosser naturligvis skal være med til at promovere - men der er vist noget galt med adressen på invitationen! Irina overvejer, hvad hendes næste karriere-move skal være, mens Mascha er i Stockholm for at samarbejde om et nyt produkt med en stor svensk kunde. Og Raz, der skal være far lige om lidt, inviterer Mascha og Irina til en forældresnak, men dagen udvikler sig i en noget anden retning, da snakken falder på Raz’ far, der netop er gået bort.


Nyt afsnit: 'Remee & Mathilde' tirsdag kl. 20.00 på Kanal 5 og på Dplay.

Hele familien har planlagt en særlig VIP-tur til Disneyland Paris, hvor lille Kenya glæder sig til at skulle kramme alle Disney-stjernerne. Men det hele bliver noget presset, da den travle familie kommer for sent ud af døren, for flyet venter jo som bekendt ikke. Presset er også stort, når hele holdet bag hitnummeret ”Let Love Be Love” skal optræde – denne gang med Remees datter Emma i front. Men lever Emma op til sin fars forventninger, når hele Danmark skal se med hjemme i stuerne?


Nyt afsnit: 'Family Food Fight' torsdag kl. 21.00 på Kanal 4 og på Dplay.

I Family Food Fight er det tid til semifinalen. Og mens familien Abdol-Hamid i sidste uge vandt den afgørende dyst og dermed gik direkte i finalen, er det i dag de meget forskellige familier; Rosenkilde og Farsinsen, der er i direkte kamp om den sidste finaleplads. De to familier skal konkurrere i at lave David Johansens familiemiddag og Hannah Grants yndlingsdesserter. Hos familien Farsinsen er især Thomas bange for at gentage sidste uges brøler og igen servere råt kød for hans store idol; Michelinkokken David Johansen. Mens mor og far Rosenkilde trækker voksenkortet og trumfer en beslutning igennem, der ikke nødvendigvis viser sig at være den rigtige.


Nyt afsnit: 'Profil af en morder' onsdag kl. 21.00 på Kanal 5 og på Dplay.

Talrige læsioner i baghovedet fra en mukkert, en plasticpose over ansigtet og en krop proppet ned i et forseglet slagtekar gemt bag nogle flyttekasser i en lejlighed. Her har liget ligget i fire måneder. Drabschef Kurt Kragh tager os med helt tæt på efterforskningen af en makaber drabssag, hvor han skal tage hurtige beslutninger for at finde frem til gerningsmanden. Kurt Kragh prøver altid at sætte sig ind i den mulige gerningsmands tanker og handlemåder - og han finder hurtigt ud, at han må en tur til Spanien for at afhøre den dræbtes kone.


Nyt afsnit: 'Politijagt' onsdag kl. 20.00 på Kanal 5 og på Dplay.

Vlado kommer tilfældigvis forbi en ulykke, hvor to biler er stødt sammen – nu skal han bare finde ud af hvorfor. Og så er Henrik på besøg i Florida, hvor han er med sin amerikanske kollega på patrulje. De stopper en bil, hvor farten kun er et af flere problemer. Ved Nordsjællands Politi er Henning sammen med sine kollegaer stillet op til festival i Tisvilde, hvor de festlige rammer resulterer i, at flere unge mennesker kører spritkørsel.


Nyt afsnit: 'Family Food Fight – Dommer-Duellen' torsdag kl. 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

Så er der skruet op for varmen og hastigheden i Family Food Fight køkkenerne, hvor Mattias Hundebøll stiller de to stjernekokke Hannah Grant og David Johansen opgaven at lave 21 kanapeer til 21 dommere på 21 minutter. De to konkurrencelystne og dygtige kokke får yderligere kun ét minut til at finde de rigtige ingredienser, der kan være afgørende for at hive sejren hjem. Der er ingen tid at spilde, og æren er på spil, som finalen i Dommerduellen nærmer sig. Heldigvis får de to kokke uventet hjælp udefra for at nå det.