Få vores nyheder på mail

Highlights uge 13 - Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Mar 14, 2018 09:00 CET

FODBOLD: Danmark – Chile’ tirsdag fra klokken 18:30 (kick off: 20:00) på Kanal 5

Chile bliver en af de modstandere, som Danmark skal møde i løbet af foråret, hvor Åge Hareide skal finde sin trup til sommerens VM-slutrunde i Rusland. Det er nemlig forud for VM i Rusland, at Christian Eriksen og Co. møder det chilenske mandskab i et venskabeligt opgør, hvor en sejr kun kan gøre godt forud for slutrunden.

'Det er 100' mandag klokken 21:00 på kanal 5

I dette afsnit kigger Lasse Rimmer og Anne Sofie Espersen nærmere på menneskers fordomme omkring intelligens. Tror vi f.eks., at folk i kørestol er dummere end folk, som ikke sidder i kørestol? Derudover får de 100 testpersoner besøg af 100 børn, som skal være med til at teste hukommelse. Vi undersøger også om kvinder snakker mere end mænd, og om det overhovedet kan betale sig at liste på tæer. I 'Det er 100' laver vi underholdende forsøg med 100 modige danskere, så du kan blive klogere på, hvordan vi mennesker er skruet sammen.

’The Hunger Games’ fredag klokken 21:00 på Kanal 5

Landet Panem er inddelt i 12 distrikter, som alle styres af det mægtige Capitol. Hvert år skal hvert distrikt finde to repræsentanter til at deltage i det landsdækkende reality-show, Dødsspillet, en kunstigt skabt arena, hvor 24 deltagere tvinges til at kæmpe mod hinanden, indtil kun én overlevende står tilbage. Da den 16-årige Katniss' lillesøster tilfældigt udvælges som deltager, melder Katniss sig frivilligt og tager hendes plads. Hun indgår nu, sammen med sin partner fra distrikt 12, Peeta, i en desperat kamp om liv eller død, på landsdækkende tv.

’The Hunger Games: Catching Fire’ lørdag klokken 21:00 på Kanal 5

Katniss og Peeta fra Distrikt 12 er vendt hjem efter at have vundet det 74. årlige dødsspil. Men de to vindere må hurtigt forlade deres familier igen, for at tage på en sejrstur gennem Panem og promovere det makabre realityprogram, hvor børn tvinges til at kæmpe for livet. Turen gennem distrikterne afslører hurtigt, at et oprør ulmer lige under overfladen, og at Katniss er blevet et symbol på frihed. Den tyranniske præsident Snow må derfor forberede et alternativt 75. dødsspil, hvor "The Girl on Fire" igen er en afgørende brik.

’The Hunger Games: Mockingjay part 1’ søndag klokkken 21:00 på Kanal 5.

Frihedskæmperen, Katniss Everdeen, er tilbage. Hun befinder sig nu ufrivilligt i det krigshærgede Distrikt 13. Hurtigt indser hun, at modstandsfolkene vil have hende som lederen i kampen for Panems overlevelse. Katniss står derfor overfor en altafgørende udfordring! Målet er at nedkæmpe Capitol, bringe den onde Præsident Snows diktatur til ophør og befri Peeta fra Snows varetægt.

’National Treasure’ onsdag klokken 21:00 på Kanal 5

Den handlekraftige arkæolog og eventyrer, Ben Gates, opdager, at den amerikanske uafhængighedserklæring skjuler et indviklet skattekort over tempelriddernes sagnomspundne skat. Sammen med sin ven, computergeniet Riley Poole, skal Ben stjæle USAs mest velbevogtede dokument, bryde koden, snørre FBI og ikke mindst undgå at blive dræbt!

’National Treasure: Book of Secrets’ torsdag klokken 21:00 på Kanal 5

Eventyreren og arkæologen Ben Franklin Gates opdager, at hans familie måske har stået bag Abraham Lincolns død. Med en gammel og hemmelig bog i hænderne, er han dog overbevist om sine forfædres uskyld. Sammen med Ben, sin modvillige ekskæreste Abigail og nørden Riley, forfølger de en række spor og mærkelige koder. Skattejægerne kommer på en utrolig rejse fra USA til Paris og videre til London, og så tilbage til USA igen. Undervejs må de bryde ind i Buckingham Palace og kidnappe den amerikanske præsident. Gates er nemlig fast besluttet på at rense sine forfædres navn, mens han er på sporet af verdens største skat, nemlig den gyldne by Cibola. Alle kneb gælder!

‘The great Gatsby’ søndag klokken 20:00 på Kanal 4

F. Scott Fitzgeralds klassiske roman er filmatiseret til en fortælling om forfatterspireren, Nick Carraway, der flytter til Long Island for at jage den amerikanske drøm. Her bliver han nabo til den mystiske Jay Gatsby. Gatsby holder fest i sit enorme og ekstravagante palæ hver eneste aften. Den festglade Gatsby har en fortid med Daisy, som nu bor sammen med den ekstremt velhavende, Tom Buchanan. Da Gatsby finder ud af, at Daisy er Nicks kusine, drages den rolige forfatter ind i en ikke helt ufarlig verden af rigdom, kærlighed, vold og bedrag.

’Safe Haven’ tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4

Den unge kvinde, Katie, søger en nat tilflugt i havnebyen Southport i North Carolina. I begyndelsen er hun ikke meget for at omgås de lokale, men tør efterhånden op. Hun får et nært venskab med sin nabo og indleder et forhold til den søde enkemand, Alex, som har ligeså søde børn. Men en mørk sky truer deres lykke, da Katies dunkle fortid kommer op til overfladen.

’Runaway Bride’ onsdag klokken 20:00 på Kanal 4

Parret fra Pretty Woman, Richard Gere og Julia Roberts, genforenes i denne underholdende, romantiske komedie. Maggie Carpenter er en ung kvinde, som er berygtet i sin lille hjemby. Hun har nemlig i adskillige tilfælde svigtet sin tilkommende ved alteret! Ike Graham er en lettere kynisk New Yorker journalist, som har fået færten af dette hit af en historie. Ike opsporer nu Maggie i hendes lille og idylliske hjemby i Maryland netop, som hun står overfor endnu et bryllup. Det slår gnister allerede ved første møde! Jo mere tid Maggie tilbringer sammen med den stædige og charmerende journalist, jo mere begynder hun at tvivle på sin seneste udkårne, træneren Bob. Måske må hun endnu engang flygte fra sit bryllup.

‘The Proposal’ torsdag klokken 20:00 på Kanal 4

I tre år har Andrew Paxton arbejdet hårdt som assistent for Margaret Tate, en hårdt arbejdende redaktør for et forlag i New York. Da den canadiske Margaret indser, at hendes visum er ved at udløbe, forsøger hun at overtale Andrew til at gifte sig med hende, for at kunne blive i USA. Han går med til det, men kun hvis hun lover ham en forfremmelse. En immigrationsagent bliver dog skeptisk, og vil teste parrets forhold til hinanden den følgende weekend. Andrew havde planlagt at flyve hjem til sin bedstemors 90 års fødselsdag, så Margaret tager med ham til Sitka i Alaska, hvor hans mor, far og bedsteforældre venter. Men familiespændingerne tager over: Problemerne dukker op én efter én i form af far-søn konflikter og flirtende ekskærester, alt imens immigrationskontoret er klar til at anklage Andrew for bedrageri.

‘People like us’ fredag klokken 20:00 på kanal 4

Sam har ikke set sin far i mange år, og da faren dør, må Sam modvilligt rejse tilbage til Californien for at hente sin beskedne arv. Her møder han den enlige mor, Frankie, som viser sig at være hans hidtil ukendte halvsøster. Men Sam venter med at fortælle, hvem han er, mens han lærer Frankie og hendes søn Josh at kende.