Få vores nyheder på mail

​Highlights Uge 14 – Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Mar 25, 2019 08:00 CET

Nyt afsnit: 'Gidseltagningen II' mandag kl. 21.00 på Kanal 5 og på dplay.

Philips jagt efter June har ledt dem begge ombord på Sverigesfærgen i Øresund. Da June på opportunistisk vis formår at undslippe gidseltagerne og gemme sig, må de nu i panik gennemsøge færgen, inden den når land. I mellemtiden lykkes det Philip at varsle færgens Kaptajn, som aktiverer terroralarmen. Snart går det op for PET og Forsvarets Efterretningstjeneste, at en højspændt og tilsyneladende islamistisk terroraktion er i gang. Politiets antiterror-enhed TTF aktiveres, men denne gang uden Philip til at lede den.


Nyt afsnit: 'Over Atlanten' søndag kl. 21.00 på Kanal 5 og på dplay.

Der er endelig kommet vind i sejlene igen for Hella Joof, Nicolaj Kopernikus, Peter Falktoft, Gorm Wisweh, Sus Wilkins og Christel Pixi, der er på deres livs eventyr i sejlbåd tværs over det enorme Atlanterhav. De har ramt passatvinden, og det giver helt nye udfordringer for de seks gæster, der kæmper for at vænne sig til livet ombord på den konstant gyngende skude. Og for skuespiller Sus Wilkins bliver det hele pludselig for meget ...


Nyt afsnit: Forbrydelser der rystede Danmark: 'Det største kup' onsdag kl. 21.00 på Kanal 5 og på dplay.

I 2008 slap 16 kriminelle fra ind- og udland afsted med mellem 60 og 70 mio. kr. fra danmarkshistoriens største kup. Nu står centrale vidner til forbrydelsen frem og fortæller om hele forløbet op til det spektakulære røveri, selve kuppet og hvordan politiet kom på sporet af de mange gerningsmænd. Og det gik ikke stille for sig. En vagt blev truet med en pistol og for en tilfældig forbipasserende fik gerningsmændenes flugtplaner alvorlige konsekvenser.


Nye afsnit: 'Ex on the Beach – Danmark' søndag-tirsdag kl. 22.00 på Kanal 4 og på dplay.

I villaen bliver forhold taget op til genovervejelse, da Amanda hører om, hvad der er forgået bag hendes ryg. Der bliver lagt regler for, hvordan man må opføre sig omkring Frederik, og til en af aftenens fester får Cecilie vist sine talenter på dansegulvet for villaens gæster. Ugen byder selvfølgelig på både masser af drama, kærlighed og jalousi. Og en af de kærligheds hungrende deltagere får endelig lidt kærlighed, både inde og uden for villaen! Ex'er bliver forsøgt genvundet, ny kærlighed blomstrer, og deltagerne må sige farvel til en af de helt store personligheder.


Nyt afsnit: 'Danskerdrabet i Oslo' onsdag kl. 22.00 på Kanal 5 og på dplay.

Foto: Simon Skreddernes.
Morgenen efter drabet på danskfødte Anni Nielsen Iranzo, fandt man tøj med blodpletter på i Bærum i Norge. Eftersom Anni var gift med en spansk mand, kom det spanske politi til byen for at bistå efterforksningen, og de bad Annis ægtemand, Enrique Iranzo, om navnene på kvinder, som han havde haft et forhold til. Og det viste sig snart, at en af kvinderne, som Enrique har haft et forhold til, faktisk boede på et hotel i Oslo den dag, hvor Anni blev myrdet. Annis datter, Maria, taler nu med naboerne for at finde ud af, hvad de helt præcis så dengang, og hun får også nogle gode nyheder fra den lokale politiinspektør, Gunnar Larsen.


Sæsonfinale: 'De Unge Mødre' torsdag kl. 20.00 på Kanal 4 og på dplay.

Lykken er stor i Gedser, hvor Princess Natascha Ellen er blevet mor for tredje gang. Faderen til hendes nyfødte barn vil dog ikke vedkende sig faderskabet. Sabrina drømmer om at tabe sig, men en spiseforstyrrelse fra fortiden spøger stadig i hendes baghoved. Sasja har altid drømt om at få en aktiv familie, og derfor tager hun og Andreas tre måneder gamle Sommer med ud for at spille badminton. Men hun dog må indse, at tingene ikke altid er så nemme i virkeligheden, som de ser ud til på instagram. Simones samarbejde med ekskæresten Sebastian har ikke været helt optimalt, men i dag forsøger de at lægge fortiden bag sig og spiser middag sammen for datterens skyld.


Nyt afsnit: 'Politijagt' onsdag kl. 20.00 på Kanal 5 og på dplay.

Vlado rykker ud, da en bilist har set en lastbil, som slingrer voldsomt under kørslen, og chaufføren kan muligvis være påvirket af alkohol eller stoffer - så situationen skal under kontrol med det samme, inden det tonstunge køretøj bliver til fare for andre billister. Henrik er på besøg hos politiet i Volusia County i Florida, hvor en helikopterindsats bliver afgørende under en ildebrand i et hus. Henning fra Nordsjællands politi stopper til gengæld en bilist, der har alt, alt for travlt og det får alvorlige konsekvenser for føreren. Og så er det en helt atypisk dag for Jørgen, som sammen med sine kollegaer, holder oplæg om trafiksikkerhed for ngole 8. klasser. En oplevelse, som bringer Jørgen tilbage til hans sværeste dag som betjent.


Lørdagsfilm: 'The Great Gatsby' lørdag kl. 21.00 på Kanal 4 og på dplay.

F. Scott Fitzgeralds klassiske roman, om forfatterspireren, Nick Carraway der flytter til Long Island for at jage den amerikanske drøm. Her bliver han nabo til den mystiske Jay Gatsby. Gatsby holder fest i sit enorme og ekstravagante palæ hver aften. Den festglade Gatsby har en fortid med Daisy, som nu bor sammen med den ekstremt velhavende, Tom Buchanan. Da Gatsby finder ud af, at Daisy er Nicks kusine, drages den rolige forfatter ind i en - ikke helt ufarlig, verden af rigdom, kærlighed, vold og bedrag.