Få vores nyheder på mail

​Highlights Uge 17 – Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Apr 12, 2019 06:00 CEST

Nyt afsnit: 'Voice Junior' lørdag kl. 20:00 på Kanal 5 og på dplay.

Foto: Nicolas Tobias Følsgaard /Discovery Networks Danmark
Velkommen til 2. runde af programmets blind auditions, hvor de tre coaches, Mette Lindberg, Wafande og Joey, skal lytte til - og måske også vælge - en stribe nye, talentfulde børn, som skal på scenen for at trykke den af med en sang! Vi skal møde bl.a. Ava på ti år, som fyrer den af med håndtegn og masser af cool attitude, mens vi også skal opleve konkurrences yngste deltager Ella på blot otte år. Og så må Mette også komme Maja til undsætning, da hun fuldstændig fryser midt i sin performance. Ude bagved står værterne Jacob Riising og Ihan Haydar klar til at tage godt imod stjernefrøene og fange alle de store reaktioner fra mor, far og alle vennerne!.


Premiere: 'Strøgvagterne' onsdag kl. 20:00 på Kanal 5 og på dplay.

Foto: Krestine Havemann /Discovery Networks Danmark
G4S-vagterne arbejder på Strøget i hjertet af København, hvor en af deres vigtigste opgaver er at skabe tryghed for borgerne og butiksejerne på landets mest travle gågade. Arbejdet er både krævende og intenst, og vi følger vagterne på tæt hold, når de bl.a. sætter efter butikstyve, foretager civile anholdelser og tilbageholder kriminelle, indtil politiet ankommer til gerningsstedet. Vagten Nicklas fanger det sidste medlem af en georgisk tyvebande, som har hærget Strøget længe, mens Onurs tålmodighed sættes på prøve, da en påvirket mand kommer med racistiske tilråb og trusler. Magnus skal pludselig løbe stærkt, da en kvinde flygter på cykel med et par bukser, som hun ikke har betalt for, og med hjælp fra forbipasserende jagter Michael og Anders en urtyv, der har stjålet varer for over 10.000 kroner!


Nye afsnit: 'Ex on the Beach' søndag-tirsdag kl. 22:00 på Kanal 4 og på dplay.

Jeppe kan ikke længere skjule sin interesse for Tabita, så han afslutter forholdet til Sara kort efter, at de er blevet Ex on the Beach-kærester. Sara tager det roligt, men hendes verden bliver vendt op og ned, da hun finder ud af, at Jeppe måske ikke var så uskyldsren, som hun gik og troede! Heldigvis venter en runde "Sandhed eller Tablet", så alle skeletterne kan komme ud af skabet. Og så virker det langt om længe til, at Claes har held med at vinde Cecilies hjerte - også selv om resten af villaen ikke synes, at hun fortjener Claes! Tabita har ikke glemt sin tiltrækning af Cecilie, men vil Claes gå med til, at hans pige pludselig er sammen med en anden pige? Måske, hvis han får lov til at ligge i midten? Pigerne sendes på date sammen og kommer hjem med en ny beboer - som gør sin entre i villaen med meget store armbevægelser. 

Nyt afsnit: 'Forbrydelser der rystede Danmark: Jønke – Rockermordet' onsdag kl. 21:00 på Kanal 5 og dplay.

En af Danmarks mest berygtede rockere igennem de sidste 35 år, Hells Angels-medlemmet Jørn ”Jønke” Nielsen, fortæller for første gang på tv om nogle af de mest voldsomme episoder, som han har været involveret i. Begivenheder, som har sendt chokbølger gennem det danske samfund på grund af deres voldsomme og afstumpede karakter. Han fortæller bl.a. om den koldblodige likvidering af præsidenten for rockerrivalerne "Bullshit", om dengang ukendte fjender forsøgte at sprænge sig ind i hans celle med en håndgranat og ikke mindst et knivattantat i 2007, hvor både Jønke og overfaldsmanden fik alvorlige knivstik.


Nyt afsnit: ’Gidseltagningen II’ mandag kl. 21:00 på Kanal 5 og på dplay.

Foto: Christian Geisnæs.
TTF og Aktionsstyrkens fejlslagne angreb på færgen har krævet dødsofre og skaber frustrationer på land. På færgen gør Hassans død Rami hævntørstig, og han er opsat på at udføre Fatwaen mod June med det samme - men Yusuf stopper ham. De skal bruge June i live! Kun ordrer direkte fra deres mystiske leder ”A”, kan ændre planen. Et billede sendt til dem af ”A” afslører Philips tilknytning til TTF, og det står nu klart for gidseltagerne, hvem deres fange i fryserummet i virkeligheden er.


Nyt afsnit: 'Over Atlanten' søndag kl. 21:00 på Kanal 5 og på dplay.

Med over 1500 tilbagelagte kilometer, er de seks kendte skibsgaster, Hella Joof, Sus Wilkins, Christel Pixi, Nicolaj Kopernikus, Gorm Wisweh og Peter Falktoft godt og vel halvvejs på deres episke rejse over Atlanten - og de trange kår og spartanske omgivelser begynder for alvor at tære på kræfterne. Især for det selverklærede luksusdyr, Hella Joof, der må sande, at støj, rørkøjer og løglugt langsomt men sikkert er ved at knække hende!


Nyt afsnit: 'Danskerdrabet i Oslo' onsdag kl. 21:45 på Kanal 5 og på dplay.

Foto: Simon Skreddernes.
Marias jagt på svar i sagen om mordet på sin mor, den danskfødte diplomatfrue Anni Nielsen Iranzo, tager form i England, hvor Maria opsøger en specialpsykolog, som kan fortælle hende mere om, hvad det var for en type person, som myrdede hendes mor. Og om det overhovedet er muligt at leve et godt liv efter, at man har slået et andet menneske ihjel. Maria drager også videre til Danmark, hvor hun mindes sine lykkelige barndomsår, og oplever et rørende gensyn med moderens familie.


TV-Premiere: 'Storkene' lørdag kl. 18:15 på Kanal 5 og på dplay.

Foto: Warner Brothers Animation.
Storke bringer babyer ud … eller det plejede de i hvert fald at gøre! Nu flyver de kun rundt med pakker for en stor, amerikansk virksomhed, og det gælder også storken, Junior, som går op i sit arbejde og nu har en fed forfremmelse i kikkerten. Men ved en fejl kommer Junior til at aktivere en babymaskine, og den sødeste lille pige kommer til verden. Problemet er bare, at hun ikke er planlagt, så Junior må få hende afleveret til den rette familie i en fart, inden chefen opdager fejlen! Det fører ham ud på et vildt eventyr, der viser sig at have stor betydning for mere end én familie – og som måske kan bringe storkene tilbage som de retmæssige babybudbringere.