Få vores nyheder på mail

Highlights uge 18 - Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Apr 20, 2018 12:37 CEST

’Sæsonafslutning: Det er 100’: mandag klokken 21:00 på Kanal 5

I sæsonens sidste program har vi fokus på danskernes fordomme - og påstande om hinanden. Værterne Lasse Rimmer og Anne Sofie Espersen vil blandt andet undersøge, om jyder er mere troværdige end sjællændere, og om fynboer har mindre temperament end alle andre danskere rundt omkring i landet. De undersøger også, hvor meget det betyder at have hjemmebanefordel med tilskuere i ryggen. Og så skal det det handle om en særlig dansk lov: for hvor stor betydning har janteloven for os danskere, og dømmer vi folk efter den? Se med, når ’Det er 100’ bekræfter eller afkræfter fordomme og myter i sæsonafslutningen.

’TV Premiere: Suite Francaise’: lørdag klokken 21:00 på Kanal 4

Frankrig i 1940’erne. Under tyskernes belejring lever den smukke Lucile Angellier en kvælende tilværelse sammen med sin kontrollerende svigermor. De venter begge på nyt fra Luciles mand, der er blevet taget som krigsfange. Imens kommer de tyske soldater til landsbyen, heriblandt den unge, smukke Bruno von Falk, der skal bo hos familien. Og selvom Lucile først forsøger at ignorere Bruno, fører en stærk kærlighed dem sammen i et skæbnesvangert forhold.

’Cykling: Giro d’Italia’ fredag klokken 12:00-17:00, lørdag klokken 12:00-18:00 og søndag klokken 11:00-18:00 på Kanal 5

For første gang nogensinde starter vil en Grand Tour uden for Europa! Det er den 13. gang, at Giro d’Italia starter uden for Italien, og bliver afholdt i Israel, der desuden skal være vært for de første 3 faser i maj måned. Corsa Rosa, den første fase, begynder med et individuelt tidsforsøg i Jerusalem, hvor 2. fase afholdes i Tel Aviv, efterfulgt af 3. fase i Eilat.

’Kill Bill Vol. 2’ lørdag klokken 22:00 på 6’eren.

Efter fire år i koma har Black Mamba, stærkere end nogensinde før, begivet sig ud på et bloddryppende hævntogt. Hendes dødsliste er linet op, og de to øverste navne er allerede streget. Nu er den enøjede, blonde bombe, Elle Driver, og den alkoholiserede udsmider, Budd, de sidste forhindringer, inden hun når den ultimative hævn over manden, der først skabte hende, og senere knuste hende – Bill.