Få vores nyheder på mail

​Highlights Uge 18 – Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Apr 16, 2019 13:34 CEST

Nyt afsnit: 'Voice Junior' lørdag kl. 20:00 på Kanal 5 og på dplay.

Foto: Krestine Havemann.
Vi er nået til tredje runde blinds, og Mette Lindberg, Joey og Wafande sidder alle topklar i stolene til at lytte til en stribe nye, unge sangtalenter - og måske endda også trykke dem videre i konkurrencen, hvis altså børnene kan levere en overbevisende performance! Og der bliver underholdning for alle pengene, når vores værter, Jacob Riising og Ihan Haydar, tager imod bl.a. Camille fra Frederikshavn, hvis store stemme blev opdaget på Oslobåden, mens 12-årige Hans tidligere har optrådt på YouTube med sit eget hit 'Pølsesangen'. Og så er der også Avin på 14 år, hvis største drøm her i livet er at få en karriere som sanger!

Sæsonafslutning: 'Danskerdrabet i Oslo' onsdag kl. 22:00 på Kanal 5 og på dplay.

Maria Iranzo rejser til Storbritannien for endelig at høre, hvad laboratoriet er kommet frem til på baggrund af det nye bevismateriale i sagen om mordet på hendes mor - og om man nu er i stand til at udpege en gerningsmand i sagen, som startede en skæbnesvanger dag i Oslo for mere end 40 år siden.

Nyt afsnit: 'Forbrydelser der rystede Danmark – Loyal to Familia' onsdag kl. 21:00 på Kanal 5 og på dplay.

Igennem de sidste seks år har indvandrerbanden Loyal to Familia på brutal vis hærget de københavnske gader med mord, vold og trusler. Især bandens præsident, Shuaib Khan, har haft både vold og død som sine faste følgesvende, og nu fortæller personer tæt på miljøet om Kahns hensynsløse opførsel og den brutale bande. De medvirkende fortæller bl.a. om, hvordan den ekstreme adfærd har rykket grænserne for, hvor voldsomt bandemedlemmer opfører sig, både udenfor og indenfor fængslets mure, og hvordan regeringen nu har indledt en historisk retssag for at få Loyal to Familia opløst.

Nyt afsnit: 'Gidseltagningen II' mandag kl. 21:00 på Kanal 5 og på dplay.

Foto: Christian Geisnæs.
Mahdis jihad-video med den brutale henrettelse af June og Philip cirkulerer på internettet til stor sorg for deres familier og kollegaer i TTF. Gidseltagernes leder ”A”, der viser sig at være russisk diplomat og agent, er kommet på sporet af Junes mobiltelefon og den kompromitterende video. Med målet for deres aktion tæt inden for rækkevidde, fremsætter gidseltagerne langt om længe deres krav og flugtplan overfor et synligt presset TTF, der er ved at løbe tør for muligheder!

Nye afsnit: 'Ex on the Beach' søndag-tirsdag kl. 22:00 på Kanal 4 og på dplay.

Kondomer er blevet brugt til mange ting i villaen - men nu bruges de på en helt ny måde! En måde, som sjovt nok ingen af beboerne har nogen erfaring med. Deltagerne kæmper også med et af livets helt store spørgsmål: hvor tæt må man danse med andre, når man er i et 'Ex on the Beach'-forhold? Debatten blusser igen op, og der opstår stor uenighed blandt beboerne i villaen, og ikke mindst villaens faste par, hvilket pludselig bringer nogle af forholdene i fare! Tabita indser endelig, at hun har følelser for Jonas - spørgsmålet er bare, om den åbenbaring kommer for sent? Og så vil et af villaens par gerne gennemføre deres sædvanlige natritual, men det er ikke helt nemt, når der ligger en tredje deltager på værelset, som ikke synes, det er specielt fedt med al den lagengymnastik! Simone har fået et rigtig godt øje til Mikkel, som til gengæld tester, hvor oprigtige hendes følelser for ham er. Og det er ikke alle, der synes, at det er en god ide. Der er generelt dårlig stemning i villaen, men måske en stor fællesdate kan lette på humøret? Og så får fyrene i villaen deres helt egen tophemmelige mission!

Nyt afsnit: 'Strøgvagterne' onsdag kl. 20:00 på Kanal 5 og på dplay.

Som indsatsleder for G4S-vagterne på Strøget har Onur en travl dag. Der er både urtyve på spil, en person, som chikanerer en beruset mand på Rådhuspladsen, og så opstår der også en vild personjagt ned gennem gaderne i København. Den unge vagt, Magnus, er på udkig efter en italiensktalende tricktyv, og Simon bliver nødt til at stoppe en larmende gadegøgler ved Storkespringvandet. Endelig kræver det samarbejde og koordinering, når Kristian forhindrer, hvad der ligner et stort og nøje planlagt tyveri.

Nyt afsnit: 'Over Atlanten' søndag kl. 21:00 på Kanal 5 og på dplay.

De seks kendte gaster, Hella Joof, Christel Pixi, Sus Wilkins, Nicolaj Kopernikus, Gorm Wisweh og Peter Falktoft, nærmer sig efterhånden det Caribiske hav og dermed også enden på rejsen over Atlanten. Men to slidsomme uger til søs er begyndt at sætte sine spor, både hos de kendte og ikke mindst på selve båden, som efterhånden ligner en udbombet teltlejr på en større, dansk musikfestival. Og da de små seksbenede og yderst ubudne gæster pludselig dukker op igen – denne gang i maden – må Christel Pixi tage arbejdshandskerne på og gå forrest i udrensningen af bæsterne!

Familiefilm: 'Den Store Venlige Kæmpe' lørdag kl. 17:45 på Kanal 5 og på dplay.

Den 10-årige Sofie står over for sit livs eventyr, da hun en sen nattetime kigger ud af vinduet fra sit børnehjem – og får øje på en vaskeægte kæmpe! Kæmpen tager den forskrækkede pige med til kæmpernes land og inden længe indser Sofie, at den gigantiske skikkelse er både venlig og mild. Det viser sig dog, at kæmpen ikke er den eneste af sin slags. Der findes nemlig andre kæmper, der er langt fra lige så venligtsindede som hendes nye ven. Sammen begiver de sig ud på en rejse, for at sætte en stopper for dem én gang for alle.