Få vores nyheder på mail

​Highlights Uge 19 – Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Apr 24, 2019 08:00 CEST

Sæsonafslutning: 'Ex on the Beach' mandag og tirsdag kl. 22:00 på Kanal 4 og på dplay.

Foto: Discovery Networks Danmark / Nicolas Tobias Følsgaard.
Fyrene skal folde sig ud som digtere i et forsøg på at imponere pigerne, og så bliver Frederik sendt ud på en hemmelig vandretur, hvor han til sin store overraskelse møder et nyt par, som skal flytte ind i villaen – hvilket sender chokbølger gennem gruppen af beboere. Og især da de finder ud af, hvem personerne er! Der skal også være bryllupstema i villaen, men pludselig synes nogle af deltagerne, at legen kommer lige lovligt tæt på virkeligheden! Beboerne har taget hul på deres sidste døgn i luksusvillaen på Mauritius, men inden de forlader paradisøen, skal der naturligvis siges farvel med en ordentlig fest - ligesom det også bliver tid til at tage imod en allersidste ex!

Sæsonafslutning: 'Over Atlanten' søndag kl. 21:00 på Kanal 5 og på dplay.

Efter tre dramatiske, meget følelsesladede og ikke mindst opslidende uger til søs, så lakker rejsen nu for alvor mod enden for de seks modige gaster, Hella Joof, Christel Pixi, Sus Wilkins, Nicolaj Kopernikus, Gorm Wisweh og Peter Falktoft. Men inden at de alle kan glæde sig til det længe ventede gensyn med venner og familie, skal de sidste sømil tilbagelægges i Caribiens smukke øhav, hvor nye og meget kærkomne opgaver og oplevelser venter på besætningen!


Nyt afsnit: 'Voice Junior' lørdag kl. 20:00 på Kanal 5 og på dplay.

Foto: Discovery Networks Danmark / Krestine Havemann.
Jacob Riising og Ihan Haydar inviterer i studiet til fjerde runde blinds, hvor konkurrencen for alvor skærpes i takt med, at der bliver færre og færre ledige pladser på henholdsvis Team Joey, Team Mette og Team Wafande! Så nu skal de unge sangtalenter for alvor levere varen, hvis drømmen om at vinde 'Voice Junior' skal holdes i live, og det er præcis, hvad korpigen Katrine gør, da hun ruller den såkaldte 'divafløjte' ud under sin performance. 12-årige Nicklas fra Middelfart optræder til gengæld med en sang af Beyoncé, mens vinderen af MGP 2017, Mille, også stiller op i blinds!


Nyt afsnit: 'Forbrydelser der rystede Danmark: Krudttønden – Terror i Danmark' onsdag kl. 21:00 på Kanal 5 og på dplay.

Oplev hvordan situationen udviklede sig minut for minut den dramatiske lørdag i februar 2015, da et islamistisk terrorangreb for første gang krævede dødsofre i Danmark. Centrale vidner fra Krudttønden på Østerbro i København fortæller, hvordan det føltes at være under angreb, da den unge terrorist, Omar El-Hussein, skød og dræbte filminstruktøren Finn Nørgaard. Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt står også frem i et eksklusivt interview om, hvordan hun tacklede en af sine travleste dage som Statsminister samtidig med, at hendes datter befandt sig ude i Københavns gader.


Nyt afsnit: 'Gidseltagningen II' mandag kl. 21:00 på Kanal 5 og på dplay.

Foto: Christian Geisnæs.
Nyheden om, at Philip og June er i live, vækker nyt håb hos TTF, og snart kommer SP og Simon på sporet af Junes mobiltelefon, hvilket bliver startskuddet til et hæsblæsende kapløb med russerne om at nå først frem til den. I forlængelse af den indgåede aftale om, at gidslerne skal udveksles i lufthavnen, hvor et fly står klar til gidseltagerne, sejler færgen nu mod Kastrup. På bildækket har Philip og June dog en anden plan, og de kæmper mod tiden for at få gidslerne løsladt fra lastbilens minerede container, inden færgen når land.


Nyt afsnit: 'Strøgvagterne' onsdag kl. 20:00 på Kanal 5 og på dplay.

Vagten Anders forsøger at pacificere en tyv, som gør stor modstand, og Onur må løbe stærkt for at nå frem og yde assistance. Kort efter, indleder Anders og Onur overvågningen af en hændelse, som ligner optakten til et nyt tyveri. Vagten Kristian bliver kaldt hen til en bank, hvor en barfodet mand har brug for hjælp. Simon fanger til gengæld en svensk tyv, der har benyttet sig af en helt særlig fremgangsmåde, mens en spansk mand har begået tyveri i indtil flere butikker, hvilket udløser en kontant udmelding fra Anders. Og endelig afventer Michael et svar på, om han er blevet optaget på politiskolen.


Fredagsfilm: 'Jupiter Ascending' fredag kl. 21:00 på Kanal 5 og på dplay.

Da Jupiter Jones fødes under en ekstraordinært stjernefyldt himmel, peger alle tegn i retning af, at pigen er noget særligt, og at hun en dag vil udrette store ting for menneskeheden. Men som årene går, og Jupiter vokser op til et trist liv som udpint rengøringskone, er der ikke udsigt til meget eventyr i hendes fremtid. Først da den mystiske rejsende, Caine Wise, ankommer til Jorden for at opspore hende, begynder Jupiter at ane sin egentlige skæbne – for det viser sig snart, at hun er reinkarnationen af en intergalaktisk dronning, og at stærke kræfter er ude for at dræbe hende i et forsøg på at beholde den nuværende magtbalance i universet!