Få vores nyheder på mail

​Highlights Uge 24 – Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Jun 03, 2019 08:00 CEST

Sæsonafslutning: 'Strøgvagterne' onsdag kl. 20:00 på Kanal 5 og på Dplay.

Foto: Krestine Havemann.
Vagterne Anders og Kristian fanger en mand, der har begået butikstyveri adskillige gange, og som denne gang har gemt tyvekosterne et højst besynderligt sted. En ung tyv gør det klart, at han ikke er færdig med at stjæle, så Simon må følge efter ham, mens Onur bliver kaldt ud til et tyveri, hvor det viser sig, at tyven har efterladt noget i butikken. Og så får Michael endelig svar på sin ansøgning til politiskolen.

EM-Kvalifikation: 'Danmark-Georgien' mandag kl. 19:00 på Kanal 5.

Foto: TF-Images/Getty Images.
Direkte fra Telia Parken i København. Missionen for det danske landshold er enkel: kampen mod Georgien skal vindes, hvis Åge Hareides tropper vil med til EM i 2020. På papiret er Georgien ikke nogen farlig modstander, så de danske roligans kan godt sætte næsen op efter en sejr i Telia Parken. Og mon ikke Schmeichel, Eriksen og alle de andre danske landsholdsstjerner godt kunne tænke sig at gå på sommerferie med tre nye point på kontoen og en flot omgang sommerfodbold i rygsækken? Kommentatorer: Peter Piil og Brian Laudrup.

Nyt afsnit: 'Voice Junior' lørdag kl. 20:00 på Kanal 5 og på Dplay.

Foto: Nicolas Tobias Følsgaard.
Så er der dømt semifinale! Med kun seks sangere tilbage i konkurrencen om at vinde dette års 'Voice Junior', spidser situationen for alvor til - og det gælder både for børnene og vores tre coaches, Joey, Mette og Wafande. De kan nemlig kun sende én sanger videre til finalen hver, og det bliver de helt små marginaler, som i sidste ende vil afgøre, hvem der klarer sig gennem nåleøjet. Som en del af forberedelserne på det store opgør, tager Wafande sine to sangere med på en noget alternativ coaching-session, som får både pulsen op og smilene frem. Og hvor Joey giver sit lille team en popstjerneoplevelse for livet, så lader Mette sine to talentfulde deltagere bruge deres stemmer på en helt ny måde.

TV-Premiere: 'Baby Bootcamp' onsdag kl. 20:00 på Kanal 4.

Fitnessinstruktøren Julia prøver ihærdigt at få sin baby bootcamp til at blive en blomstrende business, men det er ikke så nemt, når resten af hendes liv kører på alt andet end skinner - og det gælder både professionelt og privat. For at få økonomien til at hænge sammen, tager hun et deltidsjob som barnepige hos en charmerende singlefar til to børn. Nu er chancen der endelig for at få sat skub i sine projekter. Problemet er bare, at Julia intet aner om at passe børn.

TV-Premiere: 'Brimming with Love' søndag kl. 20:00 på Kanal 4.

Allie er rendyrket perfektionist, både når det gælder sit arbejde som journalist, og når det kommer til kærligheden. Sam ejer en kaffebar, der også fungerer som en matchmaking service. Umiddelbart har de to intet til fælles, da de møder hinanden i forbindelse med en artikel, som Allie skal skrive om Sam, men snart går det op for dem, at de er et perfekt match!