Få vores nyheder på mail

Highlights uge 27 - Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Jun 21, 2018 10:03 CEST

'Tour de France' d. 7. - 29. juli på Eurosport 1

Tour de France samler verdens bedste cykelryttere inden for alle discipliner. Der skal kæmpes om etapesejre, hæder og en plads i historiebøgerne. Følg med hele vejen når Tour de France løber af stablen på Eurosport 1 fra den 7. til den 29. juli.


'U18 - Europamesterskab i atletik' torsdag til søndag på Eurosport 1 og Eurosport 2

Fra den 5. til den 8. juli går det løs i den ungarske by Györ, hvor fremtidens atletikstjerne skal dyste mod hinanden i de europæiske mesterskaber for drenge og piger, der er født i enten 2001 eller 2002. Du har mulighed for at følge U18-mesterskaberne tæt på Eurosports kanaler, når de unge drenge og piger skal kæmpe om de eftertragtede EM-medaljer. 


'Blood Diamond' lørdag kl. 21:00 på 6'eren

Året er 1999, og der er borgerkrig i Sierra Leone. Fiskeren Solomons drømme bliver knuste, da han bliver kidnappet og tvunget væk fra kone og barn for at arbejde i en diamantmine, der finansierer borgerkrigen. En dag finder Salomon en stor, lyserød diamant, som han gemmer. Det bliver opdaget af slaveejerne, men samtidig bliver minen angrebet af regeringens styrker. I fængslet støder Salomon på smugleren Danny Archer fra Zimbabwe, der er vældig interesseret i diamanten. Med assistance fra den idealistiske journalist Maddy, hjælper Danny Salomon med at finde Salomons familie, der er meldt savnet.


'TV-premiere: Like Cats & Dogs' mandag kl. 20:00 på Kanal 4

Spencer og Lara kunne ikke være mere forskellige som personer, og det skaber problemer, da de to ved et tilfælde får booket sig ind i samme feriehytte. Og for at det ikke skal være løgn, så tropper Spencer også op med sin kat, mens Lara har taget sin hund med på ferien. Så nu er det op til dem alle fire at få det bedste ud af den uheldige situation, hvilket kan være rigtig svært, når man er som hund og kat!

'TV-premiere: So You Said Yes' fredag kl. 18:05 på Kanal 4

Den kreative direktør, Tom Burns, er i sit livs bedste alder, men han bliver alligevel anset som noget af en dinosaur, fordi han er over 40 år i den unge og trendy reklamebranche. I desperation, hyrer Tom derfor den unge Dick, til at være sin stand-in på reklamebureauet, mens Tom trækker i trådene og gør det hårde arbejde bag kulissen. Planen lader til at virke, indtil Tom bliver forelsket i Dicks kollega, Harriet Foster, der tvinger Tom og Dick til at vælge mellem lønsedlen eller kærligheden.