Få vores nyheder på mail

Highlights uge 36 - Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Aug 21, 2018 09:55 CEST

'Testkamp og Nations League' onsdag kl. 20:00 og søndag kl. 17:00 på Kanal 5 

Onsdag: Testkamp
Slovakiet – Danmark
Direkte fra Trnava i Slovakiet. Det er efterårets første landskamp for Danmark, som efter sommerens VM i Rusland skal se om holdet stadig fungerer. William Kvist har sagt farvel til landsholdet, og det bliver derfor interessant at se, hvem landstræner Åge Hareide vælger at bruge på den centrale midtbane i stedet. Et bud kunne være Fiorentina-spilleren Christian Nørgaard, som kan få landsholdsdebut, hvis han kommer på banen. Kampen fungerer som test forud for første opgør i Nations League søndag den 9. september.
Kommentatorer: Peter Piil og Brian Laudrup.

Søndag: 1. spillerunde i Nations League
Danmark – Wales
Direkte fra Ceres Park i Aarhus. Nations League er Uefas nye tiltag for at gøre testkampe lidt mere spændende. Hvis kvalifikationen til EM i 2020 skulle glippe gennem det normale kvalifikationsspil, så er der nemlig også en mulighed for at spille sig til slutrunden via Nations League. Her er Danmark i gruppe med Wales og Irland. Første kamp gælder Wales med Real Madrid-stjernen Gareth Bale i spidsen, så der er lagt op til at tilskuerne i Aarhus får smæk for skillingen. Det bliver samtidig spændende at se, hvordan det danske landshold står efter sommerens VM-slutrunde.
Kommentatorer: Peter Piil og Brian Laudrup.

Premiere: 'Den Kongelige Livgarde' søndag kl. 20:00 på Kanal 5 og Dplay.dk

Den Kongelige Livgarde er Danmarks hårdeste værnepligt. I første program skifter 300 unge drenge fra civil til uniform og tager del i et otte måneder langt forløb under sergenternes kommando. Allerede fra første dag kastes rekrutterne ud i den hårde militærtræning, der skal gøre dem klar til at stå med skarpladte geværer foran Amalienborg i København. På skydebanen får Rekrut Svoldgaard indfriet sin store drengedrøm om at skyde med et gevær. For Rekrut Badran bliver mødet med Livgardens hårde fysiske krav til gengæld noget af et chok.

'All Together Now' lørdag kl. 21:00 på Kanal 5 og Dplay.dk

Drømme kan blive til virkelighed for de ni sangere, der træder ind på scenen i 'All together Now'. Men én sang skal de blæse dommerpanelet bagover - men de kan også blive knust! Og det er netop, hvad der sker for Henning, som har sagt sit job op for at prioritere sin sang, men det skulle han ifølge dommerne aldrig have gjort. Kusinerne Joy og Maja synes selv, at de synger fremragende, men de ender med også at få en hård medfart. Slaget om toppen kommer til gengæld til at stå mellem nogle unge talenter og virkelig garvede sangere, og særligt en super sexet Tina Turner fra Brande får de 100 helt op i det gule felt!

'Din Sang' torsdag kl. 21:00 på Kanal 4 og Dplay.dk

Jonatan Richter var et lovende fodboldtalent, da han blev ramt af lynet under en træningskamp. Han mistede sit ben og dermed drømmen om at spille fodbold. I dag er han mentor for socialt udsatte unge, og Jonathans tvillingebror, Simon vil gerne hylde ham med en sang af deres fælles yndlingsartist Pilfinger. Maj mistede sin far som to-årig og sin mor som syv-årig. Som forældreløs føler man sig hurtigt ensom, og Maj har startet en blog for at minde andre i samme situation om, at man ikke er alene. Majs søster, Line, vil gerne overraske Maj med en intimkoncert med hendes yndlingsband L.I.G.A.

'Ex on the Beach' mandag-torsdag kl. 22:00 på Kanal 4 og på Dplay.dk 

Tredje uge i villaen byder på en masse ny drama. Flere eks’er melder deres ankomst og villaen fortsætter med flere vilde fester, som bidrager med drama til deltagernes forhold. Villaen opdeler sig nærmest i to lejre, med Kevin, Morten og Mathias som selvudnævnte konger af villaen, hvilket bestemt ikke passer alle i villaen. Men kan ankomsten af nye eks’er vælte kongerne af tronen? Derudover byder ugen på isterningeleg, fødselsdagsfest, en ny omgang Sandhed eller Tablet og følelsesmæssige rutsjebane-ture.

'U21 Kvalifikationskampe' fredag kl. 17:30 på Kanal 5

Nordjyske Arena blænder op for en vigtig EM-kvalifikationskamp, når det danske og finske U21-landshold mødes fredag den 7. september. Mens Danmark i øjeblikket ligger på en andenplads i kvalifikationsgruppen, er Finland placeret på en tredjeplads. Begge hold skal altså jagte tre point, hvorfor kampen bliver ekstra spændende. Sidst de to U21-landshold mødtes var Danmark suveræne og vandt 0-5.

'TV-premiere: Batman vs. Superman: Dawn of Justice' søndag kl. 21:00 på Kanal 5 

Befolkningen er bekymret over at have Superman på deres planet and lader “Dark Knight” – Batman – bestemme over gaderne i Gotham. Alt dette sker imens en magt-begærende Batman prøver at angribe Superman. Mens Superman forsørger at komme frem til en beslutning, prøver millionæren og det kriminelle geni, Lex Luthor, at benytte situtionen til sin fordel og kæmpe mod ”Man of Steel”.

'TV-premiere: Jupiter Ascending' mandag kl. 21:00 på Kanal 5 

Allerede da Jupiter Jones blev født under en stjernefyldt nattehimmel, var der tegn på, at hun skulle udrette store ting. Men som Jupiter bliver ældre befinder hun sig i stedet i en trøstesløs tilværelse med et kedeligt rengøringsjob og en uendelig række af uheld. Først da Caine Wise ankommer til jorden for at opspore hende, begynder Jupiter at ane sin skæbne - det viser sig nemlig, at hun har arvet noget helt ekstraordinært, der kan forandre balancen i hele galaksen.

'Anja og Viktor - I Medgang og Modgang' fredag kl. 21:00 på Kanal 5

I den femte film i serien om Anja og Viktor møder vi parret på randen af falit. De har ingen penge, intet hjem og ingen rigtig indkomst, men de er lykkelige. I forsøget på at vende tilbage til deres tidligere liv i København, bliver en af deres venner hyret som advokat, på trods af ikke at have fuldført studiet endnu. Sammen prøver de at sagsøge de mennersker der smed dem ud af deres tidligere lejlighed, men finder ud af de skal bruge 1 million kroner for at få lejligheden tilbage. I et desperat forsøg tilmelder Viktor derfor ham og Anja til et realityprogram, I Medgang & Modgang, hvor man kæmper mod et andet par om et bryllup og 1 million kroner – dog glemmer han at fortælle Anja om tilmeldningen.

'Sæsonstart: Scorpion' torsdag kl. 20:00 på Kanal 5 

I det første afsnit af Scorpion sæson 3 må Team Scorpion lægge deres personlige og romantiske problemer til side, da anonyme hackere, med ukendte motiver, tager styringen over millitære fly og kampskibe og vender Amerika’s våbenarsenal mod deres egne byer.