Få vores nyheder på mail

Highlights uge 39 - Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Sep 11, 2018 08:00 CEST

Premiere: ‘Politijagt USA’ tirsdag kl. 20:00 på Kanal 5 og på Dplay.dk

Hvert år bliver op mod 100 politibetjente slået ihjel i USA, så det er med livet som indsats, hver gang betjentene trækker i uniformen for at opretholde lov og orden i Guds eget land. Vi følger tre danskere, der alle har valgt at arbejde inden for politiet i USA, og allerede fra start kommer Thomas Hald ud på en potentielt livsfarlig opgave i millionbyen Philadelphia, hvor han stopper en mand, som er under mistanke for at have dræbt sin egen datter. I den anden ende af landet er Keld epå patrulje i Santa Barbara, Californien, hvor han kæmper med massive problemer med hjemløse. I sydstaten Virginia stopper Fie en bilist, der har drukket alt for meget alkohol.

Premiere: ’Forbrydelsen’ tirsdag kl. 21:00 på Kanal 5 og på Dplay.dk

I 1995 planlægger den drabsdømte Lars Jensen det, der skal ende med at blive en af de største sager i dansk kriminalhistorie. En 30 tons tung gummiged brager gennem fængselsmuren i Vridsløselille Statsfængsel, og 13 fanger tager flugten gennem hullet. Med politiet i hælene starter Lars’ månedlange flugt og konstante jagt på penge og skjulesteder. En efter en bliver flugtfangerne anholdt igen, og snart er der kun en desperat Lars Jensen tilbage på fri fod.

Sæsonafslutning: ’Ex on the Beach’ mandag-torsdag kl. 22:00 på Kanal 4 og på Dplay.dk

Det er sidste uge i villaen, og ugen starter med mere drama mellem Morten og Sidsel. Derudover byder den sidste uge i villaen på hele tre temafester, der hver især byder på overraskelser. Tabletten sender folk på dates, og inviterer til mere ”Sandhed eller Tablet”. Hvem bliver de sidste deltager i villaen, og hvem bliver vinderen af villaens skønhedskonkurrence? Den sidste uge på Mauritius byder desuden på en masse drama, nogle forsoninger, og en hel del fest og farver.

’All Together Now’ lørdag kl. 21:00 på Kanal 5 og på Dplay.dk

Det spidser for alvor til, i det sidste program før finalen, hvor kampen om en plads i Top 3 er den ultimativ hårdeste nogensinde. Vært Christopher Læssø guider os gennem den formidable underholdning, når der kommer fuld power på poppalletten, og Myra river De 100 dommere rundt, mens Lars synger Seebachs stjerner helt op under himlen. Helle fra Odense er bare glad for, at nogen gider lytte på hende, og Tim giver den fuld gas i soul skoene. Én af dem gør det endda så overbevisende, at holdkaptajn, Mette Lindberg, og alle 100 dommere kommer op af stolene.

’Den Kongelige Livgarde’ søndag kl. 21:00 på Kanal 5 og på Dplay.dk

Drengene fra stue 143 står overfor Livgardens afsluttende feltøvelse - den berygtede Rextur. Rekrutterne ved ikke andet, end at der venter dem fire dages intens træning i det militære øvelsesterræn. Rexturen er særligt kendt for at presse rekrutterne på manglende indtagelse af mad, og en af drengene bukker under for det enorme pres og bliver kørt på hospitalet under øvelsen. Men rekrutterne har alt at vinde, for når Rexturen er gennemført, kan de endelig kalde sig for gardere og stå som vagter for dronningen af Danmark.

’5. Gear’ onsdag kl. 21:00 på Kanal 5 og på Dplay.dk

Der er gensynsglæde og begejstring over at være tilbage i 5. Gear hos Nicolaj Kopernikus og Casper Crump. Og imens skuespillerne er trygge ved at køre sammen, ser Kandis-Johnny ikke lige så afslappet ud ved siden af fru Gitte. I stuntracet kommer youtuberne Rasmus Brohave og Kristian Kulmbach lidt for hurtigt og lidt for tæt på Kopernikus og Crump.

’Din Sang’ torsdag kl. 21:00 på Kanal 4 og på Dplay.dk

Liv er vokset op med en alkoholiseret far, men på trods af hårde oplevelser i sin barndom har hun i dag overskud til at være ambassadør for TUBA. Så Livs to halvsøstre vil gerne hylde hende med en intimkoncert af NOAH. Maria mistede sin mor til kræft, da hun var 16 år, og i dag arrangerer hun gratis dansehold for kræftramte kvinder, så de kan få deres kvindelighed tilbage trods den hårde sygdom. Hendes veninde Maria vil gerne hylde hende med en sang af Stine Bramsen.

’Velkommen til verden’ tirsdag kl. 21:00 på Kanal 4 og på Dplay.dk

Heidi og Christian har et nært forhold til deres mødre, og derfor er de naturligvis også med under fødslen af parrets barn. Jonna og Patrick er soulmates, og de trækker også på deres meget tætte kontakt til hinanden under fødslen af deres barn. Karina og Martin har en forventning om, at deres tredje fødsel bliver lige så rolig og kontrolleret, som deres to tidligere fødsler har været det.

TV-premiere: ’Getaway’ mandag kl. 21:00 på Kanal 5

Den tidligere racerkører Brent Magna kastes ud i en ubarmhjertig mission, da hans kone kidnappes, og han tvinges til at adlyde ordrer fra den mystiske bagmand. I et kapløb imod tiden sætter han bag rettet i en specialbygget bil, hvor kidnapperen kan følge hvert et skridt, han tager. Men heldigvis har Brent en allieret i hackeren The Kid.