Få vores nyheder på mail

​Highlights uge 42

Nyhed   •   Okt 10, 2017 12:04 CEST

Mænd på barsel. Foto: Krestine Havemann.

Sæsonpremiere: Mænd på barsel - helt til grænsen 

Tirsdag den 17. oktober 2017 kl. 21.00 på Kanal 4

Efter sidste års succes, hvor vi sendte 4 skønne nordjyder på barsel, har vi vendt kompasset og er taget syd på - helt til grænsen. Denne gang har intet mindre end fem fædre fra Sydjylland taget udfordringen op. I to måneder skal fædrene mande sig op og have ansvaret for både bolig, baby og bleskift. Og mændene er, ligsom i sidste sæson, optimistiske, for ’hvor svært kan det egentlig være, det der barsel?’. Følg med i, hvordan mændene klarer udfordringen, og hvordan deres koner reagerer, når de slipper ansvaret og fra sidelinjen holder et vågent, men kærligt, øje med deres mænd. I dette første program, kaster de fem sydjyske mænd sig ud i noget, som de normalt ikke kommer i nærheden af - salmesang.

Sæsonafslutning: 5. Gear

Onsdag den 18. oktober 2017 kl. 21:00 på Kanal 5 

Finaletid. Det bliver intenst, når de 5 hold skal kæmpe om toppen af podiet i denne første omgang af 5. Gear. Bubber og Ibsen viser fra start af, at de er kommet for at vinde. Petra Nagel og Thomas Skov har kæmpet sig til finalen via loosers-cup. Selvom de er underdogs, så overrasker især Petra, som virkelig har fået smag for fart. Peter Falktoft og Felix Smiths vigtigste mål er at slå Bubber og Ibsen. Maria Montell og Tomas Villum, samt Robert Hansen og Lars Rasmussen har også kørt sig sikkert i finalen. Alle deltagere overraskes fra start. Finalen starter nemlig på en helt vanvittig måde, hvor holdene skal kæmpe mod en professionel racerkører.

Nyt afsnit: Brygmann og krigsveteranerne

Torsdag den 19. oktober 2017 kl. 21.00 på Kanal 5

En uge inde i ekspeditionen er forholdende kun blevet hårdere. Temperaturen er nu under minus 30 grader. Det er ikke kun de fysiske anstrengelser, der udfordrer veteranerne. Jonas kæmper i det øde landskab med de grumme tanker, der har plaget ham lige siden, at han så sin gode ven blive dræbt af en vejbombe i Afghanistan. Michael, som i Afghanistan fik presset sin rygsøjle sammen af en sprængning, kæmper med så hårde smerter, at han nærmer sig sammenbrud. På en af de lange, hårde etaper, bliver presset for stort for ham. 

Premierefilm: Tomorrowland - A World Beyond

Mandag den 16. oktober 2017 kl. 21:00 på Kanal 5

Casey Newton er en kvik teenagerpige, som interesserer sig for videnskab og teknologi. Casey er ligeledes meget nysgerrig, hvilket medfører, at hun ofte render ind i problemer. Efter en tur i detentionen, får hun udleveret et mystisk smykke ved et tilfælde - Eller var det nu også det? Når hun rør ved emblemet, bliver hun transporteret til et fantastisk fremtidsland. Med ønsket om, at finde frem til sandheden bag dette mystiske smykke, opsøger hun det tidligere barnegeni Frank Walker. De drager ud på en rejse i det forunderlige Tomorrowland.

Premierefilm: Two Night Stand

Lørdag den 21. oktober 2017 kl. 21:00 på Kanal 4

Hårdt presset af veninden Faiza, går Megan på nettet for at finde en mand, som hun tilbringer bare en enkelt aften med. Da hun vågner næste morgen, kan hun ikke komme hurtigt nok ud af døren. Dette skal dog vise sig, at være et større problem, da der har været en kæmpe snestorm om natten. Megan indser, at alle flugtveje er blokeret, og at the walk of shame derfor ikke er en mulighed. Det uforpligtende one night stand mellem Megan og hendes date forlænges til endnu en dag, men hvad får to fremmede mennesker, som ikke er særlig begejstrede for hinanden, endnu et døgn til at gå med?

Premiere: The Coroner - I speak for the Dead (Ny sæson)

Mandag den 16. Oktober 2017 kl. 21:00 på Investigation Discovery (ID)

Graham Hetrick var barn af en bedemand og voksede op i et lighus. For Graham er det, at være omgivet af lig derfor en helt almindelig del af hverdagen. I de seneste 25 år har Graham været ligsynsmand i Dauphin County, Pennsylvania, hvor han håndterer omtrent 700 mistænkelige dødsfald hvert år. Programserien The Coroner: I Speak for the Dead handler om nogle af de mest mystiske og foruroligende dødsfald, hvor efterforskere søger efter ledetråde for, at opklare sagerne.


Fodbold: 3. runde af Europa League-gruppespil. FC Zlín-FC København

Torsdag den 19. oktober 2017 kl. 21:00 på 6'eren

De danske mestre skal snart have gang i målscoringen i den europæiske turnering. I de to første runder er det nemlig hverken blevet til en sejr, og der er heller ikke blevet scoret mål i nogen af kampene. Selvom københavnerne i denne runde er på udebane mod tjekkiske Zlin, bør de alligevel gå fra banen med et par navne på scoringstavlen og forhåbentligt tre point. 

Fodbold: 9. runde af Premier League. Tottenham-Liverpool

Søndag den 22. oktober 2017 kl. 17:00 på 6'eren 

I den bedste engelske fodboldrække står den på opgøret mellem to af Englands bedste og mest populære fodboldhold. Danske Christian Eriksen skal i aktion med resten af Tottenham-mandskabet mod den traditionsrige klub Liverpool. Den danske midtbanemand skal her forsøge, at overføre de gode takter fra landsholdet, hvis hjemmeholdet skal gå fra banen med en sejr over det stærke Liverpool-hold. 

European Track Cycling Championships

Torsdag den 19. oktober til søndag den 22. oktober på Eurosport 1 og Eurosport 2

Banecykling har altid budt på en masse fart og spænding på programmet, så der er garanti for god underholdning, når nogle af de bedste europæiske cykelryttere skal køre i ring på den tyske bane Velodrom. European Track Cycling Championships afholdes årligt og byder på en række forskellige konkurrencer og distancer, hvor deltagerne udelukkende må bestå af europæiske ryttere.