Få vores nyheder på mail

Highlights uge 43

Nyhed   •   Okt 16, 2017 13:02 CEST

I en ny sæson af ’Svindlerjagt’ kaster journalist Sverre Quist sig endnu engang ud i at afsløre omfattende og kreative svindelnumre. Foto: Krestine Havemann.

Sæsonpremiere: Svindlerjagt

Onsdag den 25. oktober 2017 kl. 21.00 på Kanal 5

Den berygtede sexkrænker Michael Camilo, også kendt som Stetoskopmanden, er på spil igen. Han udgiver sig for at være læge, og lokker unge kvinder til at besøge sin konsultation. Her overgramser han dem eller forsøger at få dem til, at tage tøjet af og filme det. Svindlerjagt er kommet på sporet af den 28-årige mand, som har taget nye metoder i brug. På mange tusinde kilometers afstand, kontakter han danske piger via Facebook. Han udgiver sig for at arbejde for Danske Regioner, der skal bruge pigernes hjælp til nogle undersøgelser, som kræver at pigerne smider tøjet og filmer det. Sverre Quist følger sporet til Caribien, hvor Stetoskopmanden tilsyneladende opererer fra.


Sæsonafslutning: Brygmann og Krigsveteranerne

Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 21.00 på Kanal 5

Den sidste del af ekspeditionen går ind over et område helt oppe i det nordlige Grønland med mange sæler, hvilket også betyder at der er risiko for at møde isbjørne. Ekspeditionen har flere gange krydset isbjørnespor, men pludselig ser de en stor hanbjørn nærme sig gruppen - som om den hårde og iskolde blæst ikke var nok. Op til det sidste stræk mod mål på Station Daneborg truer et alvorligt uvejr. Ekspeditionen må derfor ændre planer. De må slå de sidste to etaper sammen til en lang, i håb om at nå samlet i mål til den store fejring, inden uvejret for alvor rammer.


Nyt afsnit: Mænd på Barsel - Helt til grænsen

Tirsdag den 24. oktober 2017 kl. 21:00 på Kanal 4 

Hos vores fem barslende fædre er hverdagen for alvor skudt i gang. De gæve mænd skal takle både huslige pligter, lægebesøg – og for en enkelt af dem, bryllup og barnedåb. Der er nok at se til, når man er på barsel! Vores sydjyske mænd bliver i den grad udfordret i fædregruppen. Her skal de både lære babymassage og mestre den svære disciplin: babymaling. I fædregruppen er der heldigvis stadig tid til en dyb samtale om far-rollen.


Tv-premiere: Laggies

Lørdag den 28. oktober 2017 kl.21:00 på Kanal 4

Megan har en mindre livskrise, da hun ikke magter voksenlivets seriøse tilværelse. Da hendes kæreste frier til hende, går hun helt i panik over dette, og forsøger at flygte fra alle sine forpligtelser. Hun beslutter sig for, at tage en uges fri fra alt ansvar, hendes job og kæreste. Megan gemmer sig hos sin nye veninde Annika, som er teenager og bor hjemme hos sin far. Faderen Craig, har dog svært ved at acceptere, at den voksne Megan er veninde med hans tenagerdatter.


Fodbold: Premier League. Liverpool - Huddersfield

Lørdag den 28. oktober 2017 kl. 16:00 på 6’eren

Huddersfield kommer på en svær opgave, når de lørdag eftermiddag gæster Anfield og et altid motiveret Liverpool-hold, der skal have tre point ud af kampen for ikke at tabe mere terræn i kampen om topplaceringerne. Meget skal gå galt, hvis ikke Liverpool tager sejren. Huddersfield har nemlig aldrig vundet over ’The Reds’. Følg Premier League-opgøret fra klokken 16:00 på 6’eren.


Fodbold: Alka Superliga. AC Horsens - FC København

Søndag den 29. oktober 2017 kl. 16:00 på Canal 9

Sidste års mestre har ikke fundet topformen frem i denne sæson, og nu venter Horsens i en svær udebanekamp. FC København vil være favoritter, men med Horsens stærke forsvar kan en overraskelse bestemt lure påCASA Arena Horsens. Se med søndag klokken 16:00 på Canal 9.


U-17 World Cup i Indien 2017 – Semifinale og finale

Onsdag den 25. oktober 2017 til lørdag den 28. oktober 2017 på Eurosport 1 og Eurosport 2. 

Både Eurosport 1 og Eurosport 2 inviterer på U17 World Cup-fodbold med verdens bedste ungdomsspillere, hvor der måske render en ny Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo rundt. Én ting er sikkert; alle de unge spillere vil give alt, hvad de har, for at opnå succes og vise sig frem på den store scene. Se med den 25. og 28. oktober direkte på Eurosport 1 og Eurosport 2.