Få vores nyheder på mail

​Highlights uge 44 - Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Okt 25, 2017 11:05 CEST

Kanal 5 er nu klar med endnu en sæson af det fysiske og underholdende gameshow '5. Halvleg'.

Sæsonpremiere: 5. Halvleg

Torsdag den 2. november 2017 kl. 21:00 på Kanal 5

5. Halvleg er tilbage! Carsten Bang sidder klar til, at hylde Danmarks største sportsstjerner og lede dem igennem konkurrencer, der kræver både fysik og snilde. Sportens stjerner er flankeret af komikere, der altid er klar med et sjovt indspark. På det røde hold har Jesper Juhl fint besøg af den guldvindende badmintonspiller Viktor Axelson, som sammen med komiker Ane Høgsberg gør sit for, at det blå hold ikke kommer foran. Modstanderne bliver ført an af holdkaptajn Jesper Skibby, som har en veloplagt Rikke Møller Pedersen på sin ene side og en skarp Christian Fuhlendorff på sin anden. Efter en dyst i både fjerboldsfangst og trampolinspring, bliver det endelige slag afgjort ved en styrkeprøve, hvor de trikot påklædte deltagere skal løfte vægte, mens de bliver stillet spørgsmål, der kræver hurtige svar.

Nyt afsnit: Blind tillid med Bubber

Torsdag den 2. november 2017 kl. 20:00 på Kanal 5

Hvad ligger der til grund for, at nogen ender på forsiden af aviserne? Hvilken historie gemmer sig bag overskrifterne? Hvem er personen egentlig? Pressen tegner sjældent det fulde billede af hverken sagen eller personen. Derfor har Kanal 5 bedt Bubber om at mødes med nogle af de mennesker, som vi har læst om i aviserne for at få deres side af sagen. For at være sikker på, at Bubber møder personen med helt åbent sind, ved han ikke på forhånd, hvem han skal møde. Bubber møder i denne uge arkitekten og tv-værten Eva Harlou. Eva Harlou kom for alvor i vælten, da hun i 2014 blev X-factor-vært. Senere ryddede hun forsider i forbindelse med sin skilsmisse og ikke mindst, da hun begyndte at danne par med grevinde Alexandras eksmand, Martin Jørgensen.


Nyt afsnit: Svindlerjagt

Onsdag den 1. november 2017 kl. 21:00 på Kanal 5

Små virksomheder og private familier med akut behov for lån er lette ofre for lånehajer. Og det udnytter forretningsmanden Morten Dyhr effektivt. Han tilbyder store og særdeles fordelagtige lån gennem udenlandske banker, men beder først kunderne indbetale mange tusinde kroner for en såkaldt ”kreditforsikring”. Når Morten Dyhr først har indkasseret pengene, bliver lånet aldrig udbetalt, og kunderne ser ikke skyggen af deres indskud. I Nordjylland må Ole Kvist lukke sin virksomhed, og i Sønderjylland ender en familiefar med store tab. Listen af ofre er lang. Svindlerjagt går undercover og mødes med den veltalende lånehaj, der uden at tøve, lover at skaffe millioner gennem udenlandske pengemænd. Det viser sig dog hurtigt, at lånehajens udenlandske forretningsforbindelser er det pure opspind.

Nyt afsnit: Mænd på barsel - helt til grænsen

Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 21:00 på Kanal 4

De hjemmegående sydjyske fædre er halvvejs gennem barslen. Med mere selvtillid på far-kontoen springer vores mænd ud i et fotoshoot med deres baby, hvor der bliver knipset løs med kameraet. Mændene kaster sig også ud i en grundig rengøring og sikring af hjemmet, hvor vasketøjet ordnes og boremaskinen findes frem. Mandehørmen skal der dog stadig være plads til, så de fem fædre mødes ved en sø, hvor de skal fiske, samtidig med at de holder øje med deres baby. Hvor svært kan det da egentlig være?

Lørdagsfilm: Olympus has Fallen

Lørdag den 4. november 2017 kl. 21:00 på 6’eren

Den tidligere Secret Service-agent Mike Banning har efter en alvorlig ulykke, som førte til præsidentens død, frivilligt trukket sig fra præsident-divisionen. Men da den nyindsatte Præsident Asher pludselig befinder sig i terrorangreb og bliver holdt som gidsel, bliver Banning de amerikanske myndigheders eneste håb for at stoppe terroristerne og redde præsidentens liv. 

Alka Superligaen: Randers – AGF

Søndag den 5. november 2017 kl. 15:00 på Canal 9

Der er østjysk derby på menuen, når David Nielsens AGF søndag møder hademodstanderne fra Randers. Randers har haft en svær sæson med trænerfyring og en tilværelse i bunden af Alka Superligaen. Det samme kan siges om rivalerne fra AGF, hvor David Nielsen har haft en svær start på trænertilværelsen efter han erstattede Glen Riddersholm. Randers er ubesejret mod aarhusianerne i de fem seneste opgør, og Morten ”Duncan” Rasmussen og resten af AGF’erne er opsatte på længe ventet revanche.

Europa League: FC København – FC Zlìn

Torsdag den 2. november 2017 kl. 18:00 på 6’eren

Direkte fra Telia Parken. FCK har i denne sæson været langt fra fordums styrke – både i den hjemlige Alka Superliga og i Europa League. Torsdag kommer sidstepladsen i Europa Leagues gruppe F på besøg i en kamp, hvor løverne skal have tre point på kontoen. Københavnerne har spillet uafgjort i de første tre runder af gruppespillet, og med en sejr torsdag ser det overkommeligt ud at komme videre fra gruppen. FCK har blot scoret et enkelt mål i de første tre kampe, og spørgsmålet er, om de kan lirke et defensivt indstillet FC Zlin-mandskab op.


Premier League:Chelsea – Manchester United

Søndag den 5. november 2017 kl.17:30 på 6’eren

Mourinho vender tilbage til sin gamle hjemmebane, når Manchester United gæster Chelsea i søndagens topkamp i Premier League. Der venter et brag af en kamp, når to af Premier Leagues stærkeste hold krydser klinger i en direkte duel om toppladserne i den bedste engelske række. Efter en flyvende start på sæsonen, er Manchester United kommet ned på jorden. Chelsea har blot tabt til Manchester United én gang på Stamford Bridge siden 2002, og går ind til kampen som favoritter.