Få vores nyheder på mail

Highlights uge 44 - Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Okt 15, 2018 08:00 CEST

Sæsonafslutning: ’Forbrydelsen’ tirsdag kl. 21:00 på Kanal 5 og på Dplay.

I 2005 er den tidligere præsident for Bandidos, Lars Toxværd, i gang med at etablere sig selv som international hashsmugler i den helt store liga. Måneders minutiøs planlægning er ved at være på plads, og Lars venter spændt på at modtage mere end 600 kilo hash, som han selv har været i Marokko for at betale. Men hvad Lars ikke ved er, at han snart vil vade direkte ind i en snedigt udtænkt fælde, som det danske politi har sat for ham.

Sæsonafslutning: ’De Unge Mødre’ tirsdag kl. 20:00 på Kanal 4 og på Dplay.

Nanna erkender, at hun ikke skal have flere børn, og derfor er det blevet tid til at sælge Maluccas babyting. Simone har i årevis haft det svært med sit udseende, og hun får blandt andet farvet sit hår blond for at skjule,at hun er kvart koreaner. Nadia-Shila og Jeremy fejrer deres bryllupsdag med en tur ud at bowle, mens Maria og Niklas holder et mere traditionelt bryllup med middag, sang og tale.

’Jagten på Sexkrænkerne’ onsdag kl. 21:00 på Kanal 5 og på Dplay.

Tusindvis af danske piger oplever årligt at få delt nøgenbilleder og intime videoer mod deres vilje. Sverre Quist kommer på sporet af en række danske mænd, der er i hemmeligt chatrum på internettet og via anonyme aliasser deler og bytter billeder af helt almindelige danske piger. Delingerne og bytteriet har resulteret i et arkiv af over 20.000 nøgenbilleder og intime videoer med 720 danske piger. Bagmændene bag arkivet kalder sig for “Uffe”. Sverre kommer på sporet af bagmændene og konfronterer dem med de store konsekvenser, som delingen af nøgenbillederne har for pigerne.

’Velkommen til Verden’ tirsdag kl. 21:00 på Kanal 4 og på Dplay.

Kathrine er gået langt over termin med sit andet barn, og det sætter kæresten Jonas' tålmodighed på en stor prøve! Hos Christina og Palle er der ingen slinger i valsen, for de har på forhånd aftalt, hvordan Palle bedst støtter undervejs i fødslen. Signe føder sit første barn efter mange timer med veer, og det tærer en del på kræfterne hos på det unge par.

’Politijagt’ onsdag kl. 20:00 på Kanal 5 og på Dplay.

Henrik sætter efter en bilist, der kører næsten 200 km/t. Og ikke nok med, at bilisten kører alt for stærkt, så viser det sig også, at bilisten er efterlyst. Et andet sted i politikredsen, har en bekymret borger kontaktet politiet om en slingrende bil på motorvejen, og Vlado sætter efter den. I Upper Darby bliver Thomas kaldt ud til et hjertestop, men da Thomas kommer frem, viser det sig, at personen har taget en overdosis heroin og svæver mellem liv og død.

’Politijagt – USA’ tirsdag kl. 20:00 på Kanal 5 og på Dplay.

Thomas bliver kaldt ud til et hus, hvor ejeren skulle være afgået ved døden. På vej ind i huset får Thomas imiderltid et kæmpe chock, og situationen tager en helt anden drejning! Århusianeren Keld sætter efter en prostitueret kvinde i Santa Barbara, som er mistænkt for at have kidnappet en baby, mens Fie stopper en gruppe unge, som endnu engang har ulovlige stoffer på sig.

’Tømmermænd i Vegas’ fredag kl. 21:00 på Kanal 5.

To dage før sit bryllup kører Doug og hans tre venner til Las Vegas for at holde et brag af en polterabend. Og det lykkedes i den grad. For da de vågner op dagen efter, kan de absolut intet huske. Og udover at de finder en tiger på badeværelset og en baby i garderoben, så kan de heller ikke finde Doug...

Julefilm: ’Juleenglen’ mandag kl. 18:00 på Kanal 4.

Vi begynder optakten til jul og sender hver dag julefilm fra kl. 18:00. Vi lægger ud mandag med ’Juleenglen’:  Inspireret af sit arbejde på avisen beslutter Susan sig for at skrive en artikel om sin families sagnomspundne juleengel. Derigennem møder hun Brady, en lækker kunstner, som lokker Susan med en juleflirt - og måske mere. Den 100 år gamle juleengel skulle efter sigende have en magisk kraft til at føre par sammen. Men har den noget med dette at gøre?