Få vores nyheder på mail

Highlights uge 45 - Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Okt 31, 2017 16:08 CET

Optakt til årets største foldboldkamp

Lørdag d. 11. november er vi klar med optakt fra kl. 13:00 på Kanal 5

Næsten otte timers optakt med masser af interviews, reportager, portrætter og med en stjerneparade af vores bedste folk: Mette Cornelius, Flemming Povlsen, Brian Laudrup, Lars Jacobsen, Peter Piil, Kian Fonoudi, Jesper Simo, Zak Egholm, Mikkel Bischoff, Josefine Høgh og Frank Arnesen. Vi ligger op til årets største fodboldkamp med stemningsreportager fra danskernes spillerhotel, fra de irske pubber i København og med portrætter af Christian Eriksen og Kasper Schmeichel. Vi kigger tilbage på de fire gange, Danmark har deltaget ved VM, og har gæster i studiet, der var med ved slutrunderne i henholdsvis 1986, 1998, 2002 og 2010. Og så åbner vi for Presselogen, hvor en række af landets vigtigste meningsdannere diskuterer dansk fodbold. Der venter os alle en fantastisk lørdag i rødt og hvidt... og lidt grønt.

VM Kvalifikation (Playoff): Danmark – Irland

Kl. 20:45 er vi med direkte fra Telia Parken. På trods af en stærk slutspurt, lykkedes det ikke for Christian Eriksen, Thomas Delaney, Nicklas Bendtner og co. at overrumple Polen og tage førstepladsen i kvalifikationsgruppe E. Nu venter to altafgørende playoff-kampe mod Irland, som var jublende lykkelige over at Danmark, blev deres modstander. Danmark starter på hjemmebane, og Åge Hareide vil hellere end gerne have et godt resultat med i bagagen, når turen går til Dublin. Vil det lykkes Danmark at stoppe slutrundetørken og kvalificere sig til VM i Rusland næste sommer? Gå ikke glip af årets største kamp på dansk jord, når Kanal 5 viser Danmark – Irland lørdag.

Kampen kommenteres af Peter Piil og Brian Laudrup

Nyt afsnit: Blind tillid med Bubber

Torsdag den 9. November kl. 20:00 på Kanal 5

Bubber mødes med nogle af de mennesker, som vi har læst om på forsiderne for, at få deres side af sagen. For at være sikker på, at Bubber møder personen med helt åbent sind, ved han ikke på forhånd, hvem han skal møde. Vi tilmed givet ham bind for øjnene. Bubber må spørge om ALT. Når bindet ryger, ryger filtret også - og det går begge veje. Bubber møder komikeren Torben Chris. Torben Chris er kendt for at være en grænseoverskridende og til tider provokerende komiker. I 2015 trak han overskrifter, da han delte et billede af sig selv nøgen i et badekar med sin toårige datter. Billedet skabte røre langt ud over Danmarks grænser.


Nyt afsnit: 5. halvleg

Torsdag den 9. november kl. 21:00 på Kanal 5

På det røde hold har Jesper Juhl fået fint besøg af håndboldherrernes landstræner, Nikolaj Jacobsen, som sammen med den sjove Brian Lykke smider rundt med modstanderne, når der spilles Human Handball. Det blå hold ledes af Jesper Skibby, som sammen med elitesvømmer Pernille Blume og den kække Uffe Holm prøver at vinde sejren på skiløjperne. Men hvem der går hjem med den endelige sejr, bliver afgjort i et hæsblæsende orienteringsløb.

Nyt afsnit: Mænd på barsel - helt til grænsen

Tirsdag den 7. november kl. 21:00 på Kanal 4

Over halvdelen af barslen er gået hos vores sydjyske fædre. I Vamdrup er det Simon, som står for aftensmaden. Det viser sig at blive en stresset affære, der kræver indkøb mere end én gang i supermarkedet. Søren og Erik kaster sig ud i gør-det-selv projekt i haven, men det er svært at bygge, når ens baby bare gerne vil gynges. Til fædregruppen står den på plask og dyk, for fædrene skal til babysvømning – hvilket viser sig, at være endnu en udfordring for flere af fædrene.

Sæsonafslutning: De unge mødre

Tuesday den 7. November kl. 20:30 På Kanal 4

Nanna tager på en romantisk date med sin kæreste Jonas. Camilla er sygemeldt oven på sin operation. Det er hårdt for både hende selv og familien. Martinna har selv valgt livet som hjemmegående, men der er visse ting, som hun ikke er så god til - såsom at få leget med sine to drenge. Der er gået to uger siden Belinda blev insemineret. I dag får hun svar på, om det er lykkedes hende at blive gravid.

Tv-premiere: Prinsessen holder juleferie

Fredag den 10. november kl. 20:30 på Kanal 4

Prinsessen er træt af sit priviligerende liv, hvor hun har en række pligter, som hører med til hendes royale liv. Hun drømmer om, at opleve hvordan normale mennesker lever. Så da prinsessen er på en tur til New York, ser hun sit snit til, at stikke af fra sit følge. Dette lykkedes, hvilket giver prinsessen mulighed for, at udforske byen. Hun møder dog en ung mand, som fornemmer, at hun er lidt på udebane. Han tilbyder at vise hende sin del af byen og det bliver en dag, som hun aldrig vil glemme.

VM Kvalifikation (Playoff): Sverige – Italien

Fredag d. 10. november kl 20:30 på 6’eren

Direkte fra Friends Arena. Vores svenske naboer får hænderne fulde, når de torsdag tager imod Italien i den første af to playoff-kampe om en plads til næste sommers VM. Zlatan-løse Sverige overraskede de fleste eksperter, da de tog fusen på Holland og løb med andenpladsen i kvalifikationsgruppe A. Italienerne trak det korteste strå i kvalifikationsgruppe G, hvor suveræne Spanien løb med førstepladsen. Svenskerne går ind til playoff-kampene som undertippede, men det svenske kollektiv har set overraskende stærkt ud efter Zlatan indstillede sin landsholdskarriere. Men hvis svenskerne skal skabe sensationen, kræver det et godt resultat hjemme i Stockholm.

Kampen kommenteres af Zak Egholm og Morten Bruun