Få vores nyheder på mail

Highlights uge 45 - Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Okt 30, 2018 11:15 CET

Premiere: 'Politiets Specialenheder' tirsdag kl. 21:00 på Kanal 5 og på Dplay.

Hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi følger vi Elitehundene, som er specialtrænet til at kunne håndtere alt lige fra sporsøgning ved indbrud til forfølgelse af mistænkte og eftersøgning af forsvundne personer. Med Elitehundene på nattepatrulje får vi et unikt indblik i, hvordan disse specialtrænede hunde og deres fører arbejder.


Sæsonafslutning: 'Politijagt' onsdag kl. 20:00 på Kanal 5 og på Dplay.

På Køge Bugt motorvej står Henrik med en kvindelig bilist, der har kørt alt for stærk. Og da det viser sig, at det ikke er hendes første gang, får det store konsekvenser. Vlado mistænker en bilist for at have fået lidt for meget at drikke, selvom bilisten siger, at han kun har drukket to øl. Et stykke derfra, I Upper Darby, har ejeren af en motorcykelforretning opdaget, at der er indbrud i hans butik - han har derfor ringet til politiet og nu skal Thomas rykke hurtigt, hvis han skal nå frem før tyvene stikker af.


Sæsonafslutning: 'Velkommen til Verden' tirsdag kl. 21:00 på Kanal 4 og på Dplay.

Amalie skal føde sit første barn, og det bliver i badekarret på Aarhus Universitetshospital, at barnet kommer til verden. På fødestuen hos Mie Lise og Mathias tages der alternative metoder i brug for at få gang i veerne, inden parrets andet barn kan komme til verden. Og så er vi med, når Anja og Piet skal have deres tredje barn ved kejsersnit.


Sæsonafslutning: 'Politijagt – USA' tirsdag kl. 20:00 på Kanal 5 og på Dplay.

Keld rykker ud sammen med både S.W.A.T. og resten af den samlede politistyrke i Santa Barbara, da en mand ringer og tilstår et mord. Der bliver ikke taget nogen chancer, hvorfor Keld og hans kollegaer også rykker ud med det helt store våbenarsenal! Imens mister Thomas tålmodigheden under en nabostrid, som udarter sig til det absurde, og det skal der lukkes benhårdt ned for. Fie modtager til gengæld en tapperhedsmedalje for en ekstraordinær indsats som politibetjent i den amerikanske stat Virginia.


'Jagten på Sexkrænkerne' onsdag kl. 21:00 på Kanal 5 og på Dplay.

Pædofile har tidligere hærget på legepladser, men ligesom børnene har de også bevæget sig over på internettet i stor stil. For pædofile færdes altid der, hvor børnene er, og det er også tilfældet med spillesider og chatfora. Sverre Quist og hans hold opretter profiler, hvor pigerne udgiver sig for at være 13 og 14 år, og der går ikke længe før en forhenværende politimand og en folkeskolelærer gerne vil mødes med pigerne. Og der er ingen tvivl om, hvorfor de to mænd gerne vil mødes - de er nemlig ude på at sexkrænke pigerne. Se med, når Sverre konfronterer den tidligere politimand og folkeskolelæreren med de uhyrlige konsekvenser, som deres handlinger kan få for børnene.


'Sherlock Holmes' fredag kl. 21:00 på Kanal 5.

Den gode Sherlock Holmes har en hjerne ud over det sædvanlige, men holder sig heller ikke tilbage for en god gammeldags nævekamp. Sammen med sin gode ven, Dr. Watson, optrevler den berømte detektiv en skummel plan, der truer med at bringe hele landet i knæ. Lord Blackwood er den væmmelige skurk, mens den dekorative Irene Adler, som altid, gør sit til at distrahere Holmes.


'Genforenet til jul' mandag kl. 20:00 på Kanal 4.

Karrierepigen fra Madison Avenue får en uventet julegave, da hendes tante efterlader hende sin halvdel af sit bageri. Da Amy tager hjem for at tjekke sin nyerhvervede butik, får hun endnu en overraskelse. Det viser sig nemlig, at den anden halvdel ejes af hendes ekskæreste, Jack. Gamle kontrovser genopstår, men nu er de jo tvunget til at få det til at fungere.