Få vores nyheder på mail

Highlights uge 47 - Discovery Networks Danmark

Nyhed   •   Nov 08, 2018 08:30 CET

’Nations League: Danmark – Irland’ mandag kl. 19:00 på Kanal 5 og på EurosportPlayer.

Direkte fra Ceres Park i Aarhus. Det er årets sidste landskamp for Danmark, som gerne skulle slutte året af med en sejr og tre point til puljeregnskabet i Nations League. Her har Irland ikke været alt for godt kørende, og det er kun blevet til det ene point, som øboerne fik efter 0-0-kampen mod Danmark i midten af oktober. En sejr bør derfor være inden for rækkevidde, så spillere og trænere med god samvittighed kan gå i landsholdshi vinteren over.


’Politiets Specialenhed - Færøerne’ tirsdag kl. 21:00 på Kanal 5 og på Dplay.

Med en geografisk placering langt ude i det Nordatlantiske Hav, kan der gå lang tid, før hjælpen kommer til Færøerne, hvis en terrorhandling eller gidseltagning skulle finde sted. Derfor er det danske politi på Færøerne specialiseret i at kunne håndtere enhver tænkelig situation, og vi følger både den anonyme narkoenhed, som hver uge gennemsøger færgen fra Danmark, samt reaktionspatruljen, som for ganske kort tid siden skulle håndtere netop en gidseltagning.

’Jagten på sexkrænkerne’ onsdag kl. 21:00 på Kanal 5 og på Dplay.

Mange unge piger drømmer om at blive fotomodel og stå foran et kamera, og det er der nogle hensynsløse, danske mænd, som udnytter på det groveste. Mændene har udelukkende intentioner om at krænke pigerne og forvandle deres modeldrømme til et mareridt. Sverre Quist og hans hold opretter en række profiler, hvor de udgiver sig for at være 14-årige piger, og de kommer hurtigt i kontakt med personer, som gerne tage billeder af de mindreårige piger, mens de er alene hjemme. Se med, når Sverre konfronterer disse mænd, der udnytter pigerne uden overhovedet at tænke på, hvilke konsekvenser det har for ofrene. 


TV-premiere: ’Frøken Jul’ mandag kl. 21:00 på Kanal 4.

Holly arbejder som professionel juletræsfinder, og hun er simpelthen ekspert i at finde træer, som egner sig perfekt til julebelysning. En dag modtager hun et brev fra en lille dreng, der fortæller om deres fuldstændig magiske juletræ, som Holly bare er nødt til at købe. Så hun rejser til en lille afsidesliggende by, hvor hun imidlertid finder ud af, at drenges far på ingen måde er villigt til at skille sig af med træet. Snart fyger gnisterne, men ikke kun på den dårlige måde, og Holly indser langsomt, at det hun i virkeligheden ønsker sig allermest til jul er være forelsket. 


Fredagsfilm: ’Den Sidste Samurai’ fredag kl. 21:00 på Kanal 5.

Vi befinder os i år 1876, hvor et hidtil isoleret Japan begynder at åbne sig op for omverdenen. Japanerne har indledt en ambitiøs politik, der handler om hurtigst muligt at tilegne sig Vestens store viden om krigsførelse og våben. Krigsveteranen Algren hyres af Kejser Meiji til at træne regeringenstropperne i brugen af moderne skydevåben og ikke mindst at nedkæmpe de rebelske samuraier, som udgør en trussel mod moderniseringen af landet. Efter det første slag, bliver Algren imidlertid fanget af samurailederen, Katsumoto, og under sit fangenskab begynder han gradvist at forstå, at han har stået på den forkerte side i kampen om Japan. Katsumoto indvier Algren i Japans historie og skikke, og de slår kræfterne sammen i kampen om frihed.